+1 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (2,310 puan) tarafından

Benm geçen hafta sancım vardı nst bağlandım ama nst sancı yok ama benm kendi rahimde adete gire girecekişim gibi sancım vardı hissediyordum ağrıyı 

Merak ettiğim benm kendi sancım olup bebeğin olmamasi doğum olur mu öyle vede kendi sancım olsa bebeğin olmadigi için mi nst de gozukmedi

3 Cevaplar

0 oy
(29,773 puan) tarafından

Bazen sen hissetmesende nst de çıkar kasılmalar bazen çıkmaz sen hissedersin oda sık olmadığı için nstde gozukmez

(2,310 puan) tarafından

Nst bağlıyken bile ağrım vardı baya bide eve söyledim gözükmüyor sancı ama benm kendi ağrım vardı ayağa bile kalkamıyorum ebe bile şaşırdı birşey de demedi

(29,773 puan) tarafından

Başka Dr gdin bnce

-Reklam-
0 oy
(2,741 puan) tarafından

Normal bel ağrısı ya da başka bir ağrıyla sancısı karıştırmış olabilirsin. Rahim kasılmalari olursa nst de mutlaka çıkar. Sancı yoksa doğumda başlamaz zaten. Ha suyun gelir sancidan önce. En geç 5 6 saat sonra yine sancılar ortaya çıkar :)

0 oy
(210 puan) tarafından

Nst te bazen hemşirelerin bağladığı yerde sancıyi göstermiyor Nst .bnm başıma geldi.

(2,310 puan) tarafından

Bağladığı yer yukarı kisimdi ama benm sancı aşağıda vardı ayağa kalkamiyordum söyledim ebe sancım yok olsa çıkar dedi ama ben hissediyordum 

Pki benm kendi sancım olsa bebeğin olmasa doğum olur mu 

(210 puan) tarafından

Senin ve bebeğin sancısı ayrı olmaz.bn de sancı çekerken aynı öyleydi.sen dikkat et kendine.dogum başlayabilir.dogumu başlatan hareketlerden cinsel ilişki veya ada çayı hurma yeme içme canm.

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 254 göst.
+1 oy
4 cevap 107 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (938 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 35 göst.

Kategoriler

1,449,174 soru

23,800,946 cevap

317,375 kullanıcı

...