+1 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından

Kızlar benim 12 yasında kardeşim var annem ben kücükkenn boşandı uzun bir ara sonra tekrar evlilik yaptı vs kardeşimde dikkat eksikliği problemi var aslında çok zeki herşeyi biliyor sadece dikkatini veremiyo bunun için özel eğitime gidiyor bide ilaç vs kullanıyo ama kardeşim hala çocuk ruhlu hep oynayım atlayım dağıtayım böyle yani daha hiç olgunlaşmadı. Neyse annem sürekli olarak biyere gideceği zaman bana yolluyodu vs bişy demiyordun şimdi işim var yollama dediğimde hemen küsüyor mesela bugün carsıya çıkcam isim vardı babası msj atmıs bana sana gelmek istiyor diye ben dedimki bugün isim var carsıya çıkıcam dediğim halde getirmiş babası bende biraz bozuldum annem beni aradı misafirin geliyor dedi dedimki hani benim isim vardı dedim bunu da söylemistim ama dedim bana diyorki kardeşin sana gelemicekse nere gidecek onun sana ne zararı var ben zaten cocuğumla zor uğrasıyorum neden beni anlamıyo bana sürekli küsüyor hemen suratıma kapattı sonra eşi zaten gelmişti bana onu arıyor hadi diyor boşver gel diyor azarlıyor arkamdan bir kaç cümlede söyledi ama ben duymadım eşi de 5 dk uğradık diyor ama bu durum yine 1-2 saati buluyor eşide gelince mesela koltuğa uzanıyor telefon bakıyor 56 yaşında adam ama ben rahatsız oluyorm annem hiç anlamıyor anca küsüyor ve bu defalarca oldu aramızda hep alttan aldım ama yoruldum

6 Cevaplar

+1 oy
(3,340 puan) tarafından

Bence mesafeli olmak en iyisi zaten seni aradiklarinda bilirsin ne diyeceklerini evde degilim disariya geldik falan dersin

(135 puan) tarafından

Ama işte kapıya kadar geliyolar öylede söyleyemiyorum

(3,340 puan) tarafından

Acma kapiyi kapiya geldiklerinde ararlarsa evde degilim dersin

-Reklam-
+1 oy
(4,955 puan) tarafından

Mesafe mesafe mesafe bence. 

(135 puan) tarafından

İşte elin adamı olsa mesafe koyarım ama annem işte vicdan yapıyorum

(4,955 puan) tarafından

Adı ustunde anne anlayışlı olması gerek başından bı takım şeylerin geçmiş olması gerek seni anlaması gerek degilmi o sana vicdan yapmıyor ama 

(4,955 puan) tarafından

Kendini düşünüyor 

0 oy
(828 puan) tarafından

K.bkma ama ben olsam kesinlikle ne arar ne sorarım annen seni kullanıyor başka babadan olanı kendi kanından olanla ayrı tutamazsn istemsiz kendi  rahat etmek için san gönderiyor hayır akran olsanız oturup vakit geçir çok saçma 

(135 puan) tarafından

Ya bu seferde vicdan yapıyorum canım sıkılıyor . Anne işte yinede. İyi bir insan elinde ne varsa yedirmek içirmek ister dolabından her istediğini verir ama işte sadece empati yapmaz keşke benide anlasa 

0 oy
(26 puan) tarafından

Mesafe canım en iyisi 

0 oy
(23,440 puan) tarafından

Böyle bir durumda küsmesi çokta umrumda olmaz onun bakma zorunluluğu var senin yok ayrica sana ne zararı var dediği yerde ona ne zararı var demek istedim dursun işte yanında ara ara gelebilir ama bu sürekli olmamalı adamdaki rahatlıktan hiç hoşlanmadım ben sanırım ya kapıyı açmazdım ya da bende dışarı çıkıyorum diye kapıdan çevirirdim 

(135 puan) tarafından

Ya şimdi benden yaşça büyük kötü bişeyini görmedim ama yinede rahat edemiyorum onunda galiba huyu. . Evet ara ara gelebilir ama bunu sürekli haline çevirmeleri bazen beni rahatsız ediyor cunkı annem bana o senin kardeşin bakmak zorundasın diyor . Şimdi annemlede araya mesafe koyamıyorum cünkü sonuçta annem bu sefer vicdan yapıyorum annem iyi birisi yedirmeyi içirmeyi sever dolabından herşeyi vermek ister ama işte beni anlamıyor

(23,440 puan) tarafından

Bana güvenipte doğurmuş olamaz üstelik kendi baban değil o bağ da senin küçük yaşından kurulmuş değil o yüzden eşinin evde olmadığı saatte gelip sende oturması ben olsam rahatsız ederdi. 

(828 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum 

(135 puan) tarafından

Ben 16 yasındaydım annem evlendiğinde işte evet tek gelmesi benide rahat siz ediyor ama oda kardeşimi getirme manasında geliyor ama ben yinede rahatsız oluyorum annemle gelse sıkıntı olmazda

(828 puan) tarafından

Babandan kardeşin varmı?

(135 puan) tarafından

Babamdan baska kardes yok ben tekim söyleki babamın önceki evliliğinden var babam karısı vefat edince annemle evleniyor harici 2 tane daha var abim ablam var onlarla babadan dolayı öz sayılıyoruz 

(828 puan) tarafından

Onlarla görüşmüyormusun

(135 puan) tarafından

Görüsüyorum tabiki onlar uzaklar bana 8 saat mesafe var aramızda bayramda felan geliyolar bende gidiyorum arada o şekilde ablamla zaten aram çok iyidir abimle o kadar olmasada

0 oy
tarafından

Annemle asla muhatap olmam, kardeşim için elimden geleni yapardım.

(135 puan) tarafından

Kardeşim için zaten yapıyorum yeri gelince bakıyorum ama bunun sürekli olması rahatsız ediyor beni sadce kardeşim çok hiperaktif bir çocuk Oğlumla yan yana gelince tamam çocuk gibi haraketleri var okula bile gitmemiş bugün sabahları annem zorla kaldırıyor okula bile gitmek istemiyor 2 gün gitse 3 gün gitmek istemez okula

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 282 göst.
15 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (966 puan) tarafından soruldu
+2 oy
30 cevap 716 göst.
27 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Geranium (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 381 göst.
8 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 449 göst.