Kızlar benim 12 yasında kardeşim var annem ben kücükkenn boşandı uzun bir ara sonra tekrar evlilik yaptı vs kardeşimde dikkat eksikliği problemi var aslında çok zeki herşeyi biliyor sadece dikkatini veremiyo bunun için özel eğitime gidiyor bide ilaç vs kullanıyo ama kardeşim hala çocuk ruhlu hep oynayım atlayım dağıtayım böyle yani daha hiç olgunlaşmadı. Neyse annem sürekli olarak biyere gideceği zaman bana yolluyodu vs bişy demiyordun şimdi işim var yollama dediğimde hemen küsüyor mesela bugün carsıya çıkcam isim vardı babası msj atmıs bana sana gelmek istiyor diye ben dedimki bugün isim var carsıya çıkıcam dediğim halde getirmiş babası bende biraz bozuldum annem beni aradı misafirin geliyor dedi dedimki hani benim isim vardı dedim bunu da söylemistim ama dedim bana diyorki kardeşin sana gelemicekse nere gidecek onun sana ne zararı var ben zaten cocuğumla zor uğrasıyorum neden beni anlamıyo bana sürekli küsüyor hemen suratıma kapattı sonra eşi zaten gelmişti bana onu arıyor hadi diyor boşver gel diyor azarlıyor arkamdan bir kaç cümlede söyledi ama ben duymadım eşi de 5 dk uğradık diyor ama bu durum yine 1-2 saati buluyor eşide gelince mesela koltuğa uzanıyor telefon bakıyor 56 yaşında adam ama ben rahatsız oluyorm annem hiç anlamıyor anca küsüyor ve bu defalarca oldu aramızda hep alttan aldım ama yoruldum