Kızlar az önce bimden tahin aldım üzerine pekmez döker dökmez taş gibi oldu . Geri götürsem alırlar mı acaba . Peynirde aldım onun da tadı bozuk sabah sabah sinir oldum yaa. Bide ilcedeyim bim bizden çok Uzak arabayla gidip geliyoruz.
benzin parasını ikame edecekse git iade et. fişin varsa geri alırlar ama oraya yakacağın yakıt bi okadar para tutuyorsa hiç gerek yok bence
Eşim çarşıya inerse öyle gönderirim yoksa diğer türlü benzin parasına yazık olur.
ben de direk aynısını düşündüm :))
BİM'in ürünleri son zamanlarda böyle heralde bende tavuk aldim bozuk çıktı. İadeyle vurasmak istemedim
Bizim burda zincir marketler var inan az önce eşime söyledim gider mahalle bakkalın dan alışveriş yaparım bı daha o marketlere gitmem. Genel olarak ile indiğim zaman toplu alış veriş yapıyorum ama bazen mecbur kalıp bu marketlere inmek zorunda kalıyorum .
Tahin ve pekmezi çok karıştırdın mi
Yok canım çok az pekmez döktüm ki daha önce aldıklarımada dökerdim ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım.
Bir ara peynir aldım akşamdı Sabah kahvaltısı için açtım bozuk götürdüm fişi yoktu iade aldılar
Sen ilçedeymişsin benzin parasına yazık bence
Eşim işi çıkarda çarşıya inerse öyle gönderirim.
Degisim yaparlar canim
Teşekkür ederim
1,470,920 soru
24,092,140 cevap
331,818 kullanıcı