+2 oy
202 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (572 puan) tarafından

Kızlar az önce bimden tahin aldım üzerine pekmez döker dökmez taş gibi oldu . Geri götürsem alırlar mı acaba . Peynirde aldım onun da tadı bozuk sabah sabah sinir oldum yaa. Bide ilcedeyim bim bizden çok Uzak arabayla gidip geliyoruz.

5 Cevaplar

+1 oy
(1,965 puan) tarafından

benzin parasını ikame edecekse git iade et. fişin varsa geri alırlar ama oraya yakacağın yakıt bi okadar para tutuyorsa hiç gerek yok bence

(572 puan) tarafından

Eşim çarşıya inerse öyle gönderirim yoksa diğer türlü benzin parasına yazık olur.

(1,965 puan) tarafından

ben de direk aynısını düşündüm :))

-Reklam-
+1 oy
tarafından

BİM'in ürünleri son zamanlarda böyle heralde bende tavuk aldim bozuk çıktı. İadeyle vurasmak istemedim

(572 puan) tarafından

Bizim burda zincir marketler var inan az önce eşime söyledim gider mahalle bakkalın dan alışveriş yaparım bı daha o marketlere gitmem. Genel olarak ile indiğim zaman toplu alış veriş yapıyorum ama bazen mecbur kalıp bu marketlere inmek zorunda kalıyorum .

+1 oy
(22,998 puan) tarafından

Tahin ve pekmezi çok karıştırdın mi 

(572 puan) tarafından

Yok canım çok az pekmez döktüm ki daha önce aldıklarımada dökerdim ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. 

+1 oy
(4,727 puan) tarafından

Bir ara peynir aldım akşamdı Sabah kahvaltısı için açtım bozuk götürdüm fişi yoktu iade aldılar 

Sen ilçedeymişsin benzin parasına yazık bence 

(572 puan) tarafından

Eşim işi çıkarda çarşıya inerse öyle gönderirim. 

+1 oy
(6,997 puan) tarafından

Degisim yaparlar canim 

(572 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

İlgili sorular

+2 oy
11 cevap 271 göst.
+1 oy
2 cevap 167 göst.
27 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 225 göst.
11 Haziran 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Citipiti (5,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 560 göst.

Kategoriler

1,470,981 soru

24,092,741 cevap

331,858 kullanıcı

...