0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (106 puan) tarafından

Bu ay her zamanki gibi korunduk. Ama adetim 2 gundur geciyor bide ben ilk hamile kaldigimda adet gunumde adet agrilarim vardi. Dogum yaptim sonradan adet oldugumda adet gunumde bile agrim olmazdu hiic. Şimdi adetim gecenden adet agrim var. Acaba hamilemiyim diye dusunuyorum😕 olursa başim gozum ustune dogururum. Ama maddi olarak 2ci bebege hazir degiliz diye istemiyoruz henuz. Ama korundugumuzdanda eminiz olursa mucize gibi bisey olur) test yapmaya korkuyorum belki adetim gelir diyorum. Cunki bu ay cok kadin gecikme oluyor diyor

3 Cevaplar

0 oy
(3,847 puan) tarafından

Bende korundum hamile olmadığıma emindim dün test yaptım hamile değilim ama hala olmadım bugun 7. Günüm hiç gecmezdi

(106 puan) tarafından

Bu ay cok kadinda gecikmeler oluyor havadanmidir nedir. Bende yarın test alayım

-Reklam-
0 oy
(3,502 puan) tarafından

5 gün daha bekle canım emziriyorsan gecikme olur.

(106 puan) tarafından

Emziriyorum ama dogumun 5ci ayindan regl oldum o zamanlar sadece anne sutu içiyordu o kadar süt vermeme ragmen hiç gecikme olmadı aylarla şimdi 14 aylık emzirmede azaldı ondan gecikme oldugunu sanmiyorum. Havadan falan bu aylarda gecikme olur diyorlar bakalım neymiş adet agrilarida var ama dogumdan bu yana hic adet agrisi cekmemistim:/ beni korkutan bu:D hamileykende adet agrilari oluyor ondan sübheli kaldim ama korundugumuzada eminim. Yarin bi test alayim en iyisi ben

(3,502 puan) tarafından

Tamam canım hayırlısı inşallah kadın olmak zor maalesef 🥺

0 oy
(7,466 puan) tarafından

Benimde gecikti 7 gün oldu. Olmadığına eminim umarım yoktur. Hiç sancı falanda hissetmiyorum. Bu ay fitil falan kullandım ondan diye düşünüyorum ama bakalım 

(3,847 puan) tarafından

Sende mi biritüsss:)) 

(7,466 puan) tarafından

Off her ay ayni dert ya 😄

(106 puan) tarafından

Benim bel agrisi bide hafif adet agrisi var garip olan en son adet agrisi hamileyken cekmistim) dogumdan sonra sıfır agrılı oluyor adetlerim. Hayirlisi bakalim test alicam yarin

(7,466 puan) tarafından

Benimde 3 yıldır ağrısız oldu ama sanırım rahim toparlandı artik yine adet sancısı çekmeye başladım.

(3,847 puan) tarafından

Oldun mu kız ben hala olmadım 

(7,466 puan) tarafından

Ayy şükür oldum ben bugün 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
17 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sermir (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,516 göst.
12 Ağustos 2018 Aile & Aşk kategorisinde Huzurum.. (135 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 36 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Suzanne34 (22 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,063 soru

24,081,169 cevap

331,219 kullanıcı

...