0 oy
115 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (455 puan) tarafından
Kızlar benim normalde ayın 19unda adet gunumdu ama bugün  sabah oldum ama bir ped bile dolmadı peceteyle sildigimde sanki adetin son günü gibi adet ağrısı gibi hafif sancı vardı bugün tık diye oda kesildi hiç ağrı filan yok hamilelik istiyordum ama şimdi bu adetmi adetse niye bu kadar az menapoz diye korkuyorum hamilelik se böyle kanama olurmu test yapıyım diyorum ama aklım karışık yapamıyorum yaşayan oldumu aranizda

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben yaşıyorum gittim dr.a erken menopoz 
(455 puan) tarafından
Anladım canım benim annemde erken girmişti menapoza acaba genetikmi dedim 3ay önce gittim hormon testi istedi sonucunda daha menapozluk bişey görünmüyor dedi ama baska Dr damı gorunsem acaba
tarafından
Ben 2 ayrı dr.a gittim ultrason da yumurta kalitesine baktı sol tarafım tamamen menopoza girmis sağdada orta düzeyin altindaymis kan verdim onda sorun yok ama yumurta bitiyor dedi
(455 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bende 3ay önce gittim hormon testi yap menapoz için bir sebep yok dedi yumurtlaiklar ve rahim de temiz dedi geçen ay aşırı yoğun kanamam ve şiddetli ağrım vardı gittim serum taktılar bu ayda ara sıra vc ye çıkınca kanama var ama bir ped bile dolmadı ağrı filanda yok anlamadım kafam karıştı tekrar gidip bir baktiricam
tarafından
Tekrar gidin isterseniz de. Her ay olabilir tamamen menopoz demisti
(455 puan) tarafından
Çok haklısın değişmiş olabilir bı tekrar baktiricam
-Reklam-
0 oy
(23,520 puan) tarafından
Yani bir test yapsan öğrenirsin hamilelik mı değil mi ? Öyle bir şüphen varsa da adetin ikinci veya üçüncü günü gidip hormon testi yaptırabilirsin
(455 puan) tarafından
Tamam canım sağol doktora tekrar gidip bir gorunucem

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 162 göst.
15 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gul25 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,517 göst.
12 Ağustos 2018 Aile & Aşk kategorisinde Huzurum.. (135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,243 soru

24,083,556 cevap

331,331 kullanıcı

...