0 oy
290 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (588 puan) tarafından

Kizim 5 yasinda anaokuluna gidiyor sinfinda iki cocuk influenza olmus kizimda bugun oksurmeye basladi bulasti sanirim ateslencek diye korkuyorum acile gotursem mi

8 Cevaplar

0 oy
(533 puan) tarafından

Evham yapma annesi ihlamur yap limonlu içir. Takip et şuan ateş vs yoksa takipte kal . Bol bol taze meyve suyu içir birde su.

(588 puan) tarafından

Cok evhamliyim ya hemen stres oluyorum :(

(533 puan) tarafından

Allah'ın izniyle birşey olmaz ateşi direnç gösterirse ılık duş aldir. Üzerini çok örtme Dr başvur annesi. Bol bol c vitamini önemli 

-Reklam-
0 oy
(3,372 puan) tarafından

İnatçı ateş öksürük kusma ishal varsa acile götür onlar yoksa evde bol bol c vitamini yedir inşallah kapmaz 

(588 puan) tarafından

Insallah kapmaz ya ishal ates gecen hafta vardi daha onu tam atlatamadik

0 oy
(688 puan) tarafından

Sarımsak kürü ver 1 hafta birşey olmaz Allah'ın izniyle 

0 oy
(369 puan) tarafından

İçinizin rahat olması için getirin bence benim oğlumda şuan influenza  ama bizde ilk yüksek ateşle başladı iki gün hiç düşmedi ateşi 

0 oy
(1,965 puan) tarafından

acile götürme. acile gerçekten şart olmadıkça gitmeyi anlamsız buluyorum çünkü bu gibi hastalıklarda geçiştirme ilac veriyorlar. yarın güzelce poliklinik ya da aile hekimine götür doğru düzgün bakılsın bence

0 oy
(1,472 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım kızımda 2. Sınıfa gidiyor arkadaşlarindan bulaşmış eve geldi çok kötüydü diğeri gün bana ve bebeğime bulaştı diğeri gün eşime bulaştı böyle bir hastalık yok öldürmekten kaburgalarım ağıriyor artık oksuremiyirum kızım iyi şuan sadece öksürük kaldı doğal yöntemlerle iglestirmeye çalışıyoruz kendimizi yatak döşek yatıyoruz hepimiz en son ateşim 38 9 di eşimin 38 3 kızımın 37 5 oğlumda ağrı kesici kullandık doktora gösterdik sık sık emzir dedi parol verdi iyi şuan 

0 oy
(4,246 puan) tarafından

Sarımsak kürü yapıp yedirin hemen burnunu temizleyin. 

0 oy
(23,161 puan) tarafından

Ballı limonlu ıhlamur içir. Bal yedir. Şu içir. Soğan sarımsak ve balla hazirlanan bir kür var. Ondan hazırla. YouTube da var  tarifi. Ben bu noktada gitmezdim doktora. 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 63 göst.
28 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pamuk şekeri (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 371 göst.
+3 oy
10 cevap 282 göst.
6 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Premses (531 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.

Kategoriler

1,473,408 soru

24,124,348 cevap

333,646 kullanıcı

...