+3 oy
260 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (498 puan) tarafından

Doktor test filan yaptı mı size ve nasıl atlattınız bu virüsü

10 Cevaplar

+2 oy
(8,504 puan) tarafından

Evet yaptı boğazdan numune alındı ücretli ama onda çıkmadı bir kaç gün sonra tekrar götürdüm iyileşme olmayınca kan verdik kanda çıktı yazdığı ilaçlarla atlattık 

(498 puan) tarafından

Belirtileriniz neydi yazar mısınız bizim doktor hiç test yapmadı

(8,504 puan) tarafından

Yüksek ateş geçmeyen buydu tek belirti 

(498 puan) tarafından

Bizde bir gün ateş oldu oda şurup ile düşüyordu doktor niye influenza dedi ki 

-Reklam-
+2 oy
tarafından

benim 2 yeğenimde olmuş şimdi, okuldan aramışlar. antibiyotik falan vermiş doktor

(498 puan) tarafından

Geçmiş olsun bizede doktor hem antibiyotik hemde influenza nın şurubunu vermiş

+2 oy
tarafından

Ateş,öksürük,geniz akıntısı, bulantı,kusma vardı doktor teste gerek duymadı bu belirtileri duyunca direkt influenza dedi ağır geçirdik, ilaç olarak birtek iburamin verdi

(498 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun sizede 

+1 oy
(369 puan) tarafından

15 gün önce bizde atlattık ağızdan örnek alarak test yaptı yüksek ateş vardı bu virüsün bi şurubu varmış onu kullanarak atlattık biz

(369 puan) tarafından

Evet devlet hastanesinde yaptılar 2 gün boyunca hiç ateşi düşmedi öyle diyince test istediler hep ateş 39 lar daydı ateş dışında halsizlik iştahsızlık vardı

(498 puan) tarafından

Kaç yaşındaydı çocuğunuz

(369 puan) tarafından

3 buçuk yaşında 

(498 puan) tarafından

Geçmiş olsun sizede

(369 puan) tarafından

Sağol canım

+1 oy
(498 puan) tarafından

Post yukarı çıksın

0 oy
(199 puan) tarafından

3.5 yaşında oğlum geçmeyen ateş vardı iki gündür bugün sabah yine atesliydi sabahtan sonra geçti öksürük burun akıntısı geniz akintisi bulantı kusma var doktora götürdük hafif grip olmuş dedi sadece iburamin verdi ama bence benim oğlumda salgına yakalandı ama test filan yapmayıp gönderdiler hala  hasta

(976 puan) tarafından

Bunları 5 yaşındaki çocuğum yaşadı acilde test yapıldı domuz gribi çıktı. Doktor şurup verdi toparladı şurup iyi geldi çocuğuma

(498 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun 

0 oy
(6,296 puan) tarafından

Hastanede yattik 12 gün oksijen desteği ve antibiyotik tedavisi ile atlattik kafası 8 gun kadar bi fanusun içinde kaldi sadece beslemek için çıkardık 

(498 puan) tarafından

Yaa çok geçmiş olsun ne kadarlıktı çocuğunuz

(6,296 puan) tarafından

35 günlük Filan 

(498 puan) tarafından

Yaa kıyamam çokta küçükmüş Rabbim korusun bi daha hasta olmasın inşallah

0 oy
(976 puan) tarafından

Boğazdan yaptı testi. Ertesi gün çıktı sonuç. Yüksek ateş kusma baş ağrısı vardı çocuğumda. Bu hastalığın şurubu var onu verdi şükür geçti. Test sonucu çıkmadan verdi şurubu çünkü belirtiler domuz gribi dedi kesinlikle şurubu içir dedi. Doktor sağolsun hemen anladı hastalığı 

(498 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun kaç gün kullandınız şurubu

0 oy
(5,227 puan) tarafından

Sürüntüyle aldılar numune pozitif çıktı serum taktılar yavruma 1 ayda anca iyileşti inanki . Kızımı en çok zorlayan ateşti 12 gün ateş çekti

(498 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun uzun sürmüş peki 1 ay ilaç mı kullandınız

(5,227 puan) tarafından

Canm pozitif çıktığında ınfluenza ilacı verdi kuzum 10 gün kullandık 10 gün sonra yenide test yapıldı pozitifmi diye negatif çıkrı 10. Gün ilaçta bitmişti zaten burun akıntısı isal vicud ağrısı boğaz ağrısı geçmemişti canm 

0 oy
(4,507 puan) tarafından

Yeni yaptık pazar gecesi bir anda ateşlendi pazartesi götürdüm hastaneye test yaptılar influenza a pozitif çıktı. Serum verdiler ilaç yazdı doktor eve geldik oğlum uyumak istedi uyuttum kalkınca aşırı terlemişti ve maşşallah bir anda kendine geldi serum iyi geldi bir daha ne ateşi çıktı ne de kusması falan oldu ama ne olur ne olmaz diye hala ilaçlarını düzenli veriyorum 

(498 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun ilaçlarınızı kaç gün kullanın dediler

(4,507 puan) tarafından

Valla onu söylemediler ama oğlum hemen aynı gün iyileştiği için ben 4 gün düzenli verdim bıraktım bugün vermedim

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 657 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde İlla (1,205 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
0 oy
5 cevap 322 göst.
7 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serraalya (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 49 göst.
28 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pamuk şekeri (1,541 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,735 soru

23,888,075 cevap

321,673 kullanıcı

...