0 oy
95 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (6,165 puan) tarafından

Tavayı güzelce yagliyoruz kenarları da dahil. Sonra bir yufkanın yarısının parcalayarak serin.Sonra bir kapta bir büyük patatesi iri rende yapın suyunu sıkmayın . Ardından patatesi rendeledigimiz kaba iki yemek kaşığı tereyağı eritip koyun. Dört yemek kaşığı kaşar rendesi,bir yumurta,tuz,iki yemek kaşığı mısır unu ekleyin karıştırın bunun yarısını yufkanın üzerine kaşıkla yayın güzelce sonra kalan yufkayi serin üzerine kalan patates karışımını yayın düzleyin orta gözde en kısık ayarda pişirin. On,on beş dk sonra kontrol edin ortasi çok pişmiş olabilir çevirin tavayı yaglayin yine güzelce tekrar tavaya alın böreği bu sefer diğer yüzü pişşin.. afiyet olsun

2 Cevaplar

0 oy
(6,764 puan) tarafından

Hazır yufkada patatesler cig kalıyor 

(6,165 puan) tarafından

Hazır yufkayla yaptım buzlukta beklemişti ama

-Reklam-
0 oy
(6,165 puan) tarafından

Yok mu bu tariften yapan😀

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 184 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
0 oy
13 cevap 967 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,180 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 130 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,470,106 soru

24,082,121 cevap

331,259 kullanıcı

...