0 oy
97 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (6,190 puan) tarafından

Tavayı güzelce yagliyoruz kenarları da dahil. Sonra bir yufkanın yarısının parcalayarak serin.Sonra bir kapta bir büyük patatesi iri rende yapın suyunu sıkmayın . Ardından patatesi rendeledigimiz kaba iki yemek kaşığı tereyağı eritip koyun. Dört yemek kaşığı kaşar rendesi,bir yumurta,tuz,iki yemek kaşığı mısır unu ekleyin karıştırın bunun yarısını yufkanın üzerine kaşıkla yayın güzelce sonra kalan yufkayi serin üzerine kalan patates karışımını yayın düzleyin orta gözde en kısık ayarda pişirin. On,on beş dk sonra kontrol edin ortasi çok pişmiş olabilir çevirin tavayı yaglayin yine güzelce tekrar tavaya alın böreği bu sefer diğer yüzü pişşin.. afiyet olsun

2 Cevaplar

0 oy
(6,764 puan) tarafından

Hazır yufkada patatesler cig kalıyor 

(6,190 puan) tarafından

Hazır yufkayla yaptım buzlukta beklemişti ama

-Reklam-
0 oy
(6,190 puan) tarafından

Yok mu bu tariften yapan😀

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 185 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
0 oy
13 cevap 973 göst.
22 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 133 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (244 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,470,666 soru

24,088,909 cevap

331,640 kullanıcı

...