0 oy
108 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (713 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar 3 yaşında kızım var 26 haftalık hamileyim. Kızım geceleri çok sık uyaniyor 6-7-8 i buluyor bazen beni ayağında salla diyor bu durum normal mi beni çok yoruyor ve geriliyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(8,658 puan) tarafından

Her çocuk farklıdır ama normal gelmedi bana benim oğlumda 3 buçuk yasında öyle kalkma huyu hiç yok sabaha kadar uyur yani 

(8,695 puan) tarafından

Nazar yükleniyor 😂😂😂

(8,658 puan) tarafından
+1

Maşallah de kız :))))) 

(713 puan) tarafından

Bilmiyorum sürekli bağıran ağlayan bi kadın oldum üstüne hamilelik ve yemek yemeyen sürekli kabız olan onun içinde ayrı uğraşıyorum ilaç veririm içmez ağlar gündüz ayrı ağlar gece ayrı ağlar hiç biseyden zevk almıyorum Allah'ım sen beni affet diyorum sonra kendi kendime çok şükür çocuğun var diyorum isyan etme diyorum bilmiyorum 

-Reklam-
0 oy
(22,432 puan) tarafından

Hasta falan mı bi rahatsızlığı olduğundan kalkıyodur belki

(713 puan) tarafından
+1

Hayır kalkıyor ve direk anne beni salla ayağında diyor 

0 oy
(1,020 puan) tarafından

Ya benim oğlum da aynı 2 buçuk yaşına girecek kalkıp ağlıyor beni salla diye gerçekten kriz geçiriyorum artık Bende 33 haftalık gebeyim 

(713 puan) tarafından

Bende hiç iyi değilim sürekli sinirli uykusuz bağıran bi anne oldum yemek yemiyor yemiyor diye hep kabız onun içinde savaş veriyoruz yoruldum artık herşeyden şuan bile sinirden ağlıyorum 

(1,020 puan) tarafından

Bende aynı valla bacım o kadar iyi anlıyorum ki daha sabah sinir krizi geçirdim yediği her şeyi öğürüyör sanki ne veriyorum 

(713 puan) tarafından

Ahh canım yaa npacaz böyle hiç bilmiyorum:(

0 oy
(795 puan) tarafından

Senin için çok zor olur . Çocuk yaşta artık . Gece geç bile yatsa sabaha kadar uyuması lazım. Sallıyorsan biraktir alışana kadar uğraş . Bebek olduktan sonra bide bununla uğraşmak seni iki kat yorar. 

(713 puan) tarafından

Uykusuzluk hamilelik kızımın böyle olması sürekli yemek yememesi sürekli kabız olması gündüz ayrı ağlaması beni çok yoruyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum sürekli ya ağlarken yada bağırırken buluyorum kendimi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
21 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ulviye (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
7 cevap 151 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 377 göst.
9 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,477 soru

24,072,763 cevap

330,773 kullanıcı

...