0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (1,726 puan) tarafından

Kızlar 30 yaşındaym. Bugün annemle konuşurken neden yıllar önce Ehliyet aldırmadk ki sana dedi. 2014 2018 yıllarında kendi şehrimde üniversite okudum. O zaman okula arkadaşlar gelirdi arabaları ile imrenirdm. Ama hiç bi yakın arkadaşımn Ehliyeti yoktu. Abimde bana al ben parasını veririm demisti. Ama almadm. Çok salakmsm. Arabamzda vardi yani neden babam tutup kolumdan gel kızım ogreteym sana demedi ki. Şimdi olsan aldirirdm diyor annem. O zaman o kadr yaygın degildi şimdi herkes aliyor diyor. Önümde Bi ışın tedavisi var. Her gün gidip gelecegm. O süreç bir bitsnde bakalm eşim gösterecek biraz. Oda pek ogretici biri degl ya bakalm 🤭 bana diyor sen alamazsın ypamazsn. bazen bende ya yapamazsam diyorm. Çünkü bekley3n çok.. özellikle kaynanam ile gorumcem. Kendi kızına al der kaynanam bana asla demez ben kızından önce alacsgm da surecegm diye ödü kopuyor 😄 o yüzden hırs yaptm alacsgm hemde onlara inat. Süren arkadaşlardan motive edici yazılar bekliyorm 😍

8 Cevaplar

+1 oy
(8,944 puan) tarafından

Hiç değil inan bana kasım ayında aldım ehliyetimi eşim 6 senedir aralıklarla al diyor kim uğraşacak çocuk küçük diye erteledim araba sürekli kapıda ben birini arıyorum ki buraya götür yada eşimi bekliyorum gitmek için Eylül ayında kızım hastalandı araba kapının önünde eşim arazide gelemiyor komşumla kocası götürdü sağ olsunlar kocam o gün akşamı dedi daha ne bekliyorsun alsana artık ehliyetini diye 0 bilgiyle gittim kursa yazıldım 2 ayda aldım akünün yerini bilmiyordum sen düşün şimdi kızımı okula markete kocamı işten almaya hepsine gidiyorum 😅 bende 30 yaşındayım 

tarafından

Ne güzel bende yazılıdan korkuyorum uygulama az çok biliyorum 

(8,944 puan) tarafından

Yazılıdan tekte geçtim verdikleri kitaba ve çıkmış sorulara bakman yetiyor uygulamada ilkinde kaldım ama paralel parkta kenara değdim 😅

tarafından

Ben bugün test çözdüm 28 doğru 20 yanlış çıktı 😂😂😂

(8,944 puan) tarafından

İlk başlarda benimde öyleydi canım sorular hep aynı gibi zaten 4 5 çözmede baya kavrıyorsun 

-Reklam-
0 oy
(1,609 puan) tarafından

Ehliyetini al hiakye paylaş çekilin ezerim yaz kaynananın inadına al bence görsün nasıl alınıyormus😂

0 oy
(14,083 puan) tarafından

Eşinden öğrenemezsin kursa yazıl kocadan babadan abiden araba zor. Onlar sabırsız ve heves kırıcı oluyor çoğu kez. Benimki öğretmen eğitici kimliği rafa kalkıyor araç öğretirken ben kursta öğrendim

0 oy
(3,776 puan) tarafından

Yoo bende yeni aldım kitapçık ve çıkmış sorulardan çalışırsan yaziliyi tekte geçersin. Biz kardeşimle yazıldık ben zaten kullanıyorum araba direksiyonu tekde geçtim. Kardeşim sıfır di direk kursta başladı hocalar bilenle daha iyi oluyor güzergah park calisiyoruz direk bilmeyen vakit kaybediyo arabayi öğrenmekle dediler . O hafta sonu ikinci sınavına girecek inşallah gececekde

0 oy
(4,519 puan) tarafından

Almak mesele değil de 

Artık araba sürmek zor 

Çünkü millet çok dengesiz araba kullanıyor 

Hele ki bakiyorlar kadinsa tamam

0 oy
(461 puan) tarafından

Bugün son sürüş dersimi yaptım martta sınav var inşallah geçerim. Bende 30 yaşındayım annem hep isterdi ehliyetim olsun diye ben tırlardan korkuyorum diye istememiştim. 3 yaş ve 4 aylık çocuklarım var araba kapının önünde ben ona buna söylüyordum yada eşimi bekliyordum bir yere gitmek için. Tek çocuk varken yine idare ediyordum da 2 çocukla büyük eksiklikmiş farkettim. Yazın eşim gösterdi sağolsun sabırlıdır önce kendi kullanırken trafik işaretlerinden arabanın nasıl kullanılacağına dair en ince ayrıntısına kadar anlatıyordu kendisi de kurallara uyar sinyal, yol verme vs. Annem yılbaşı gecesi arayıp yarın gidip yeniyıl hediyesi olarak kursa yazılıyorsun dedi olur mu olmaz mı 2 çocuk nasıl olacak derken yazıldım teorik tekte geçtim telefona uygulama indirdim her emzirmede soru çözdüm konu çalıştım. Sürüş dersleri de iyi geçti bakalım neler olacak. Korkma, biz kadınların isteyip de yapamayacağı hiç birşey yok

0 oy
(3,879 puan) tarafından

Kız sen şu bayan değil mi

Yanlış hatirladiysem affet lütfen 

Sen rahatsızdın 

Görümcem yaprak dökümü izlerken dizide ki kadına buda kanserden mı neyden öldü demişti 

Seni ima ederek

Patavatsız bir görümcen vardı 

Yanlış hatırladiysem hakkını helal et 😵‍💫🥹🤦🥰🪻🦋

(741 puan) tarafından

Bilmiyorum da bende yasin topluyordu ama kaynanasi okumaya yanaşmamiati ordan sanki hatırlıyorum 

(3,879 puan) tarafından

Değil mi 

Vardı bir görümce kaynanası öyle değişik 

(1,726 puan) tarafından

Oyum canım evet

0 oy
(3,757 puan) tarafından

Eşim öğreteyim diyor da hiç cesaretim yok hemde direksiyon koltuğuna  oturunca hiç hevesim yok ya değişik korkunç geliyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Herseyguzelolacak (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,292 göst.
25 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Annesinin bitanesi (272 puan) tarafından soruldu
+4 oy
5 cevap 102 göst.
+2 oy
0 cevap 32 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde 1111 (381 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,458 soru

23,857,868 cevap

320,222 kullanıcı

...