Şurda oldum olalı ilk defa bu kadar erken post açıyorum sanırım 😅
Hepinize kocaman Günooooooo . Ben bebeşimin kalbini duymaya gidiyorum inşallah. Siz nasılsınız
hangi hastaneye gidiyon lutfis
@Cinarinanası2
Hayırlı haberle gel inşallah.
iyi degilim gulperim lutfisim cinsiyeti ogrende gel
9 hafta kız nasi öğreneyim
tahmin eder belki
Sigara kahvee oglum 5.40 ta kalkti 8 de okula biraktim halıları cirptim kicim dona dona terasi yikadim simdi sigara kahve molasi verdim kuzum
Ooo afiyet olsun
Tisikkür ederimm❤️
Gün aydı ama ben ayamadım☹️
Oyun oynuyoruz oğlumda bişiler hazırlamam lazım midem bulandı 🤢 kocam yatıyor oğlum izin vermiyor derken hazırlayamıyırum. Hayırlı haberler al inşallah ❤️
İnşallah ❤️
Valla nerde kaldınız 😁😍 acaba ben mi açsam diye tamda bu sırada senin ışınlanman buraya 😂 günaydın🌝⏰ günaydın
Normalde hayatta bulamazsınız beni bu saatte 😅
Bulundun o zaman 😃
Günaydın dostlar herseyin güzel olduğu bi gün olsun her birimiz için 🤗
Amiiiiin inşallah
Günaydın sabah işleri artı misafir için ekstra temizlik nefret ediyorum bu huyumdan 🤦🏻♀️
Hepimizin ortak derdi galiba
Günaydın hadi hayırlısı olsun gözün aydın Bir haftadır hala geçmedi hastalığın bugün oruç tutmaya çok niyetlenmiştim ama kuru öksürükle sürekli midem kalkıyor çocukları doyurup geriye yatacağım herhalde
Evet ya bu hastalık çok kötüymüş inşallah gelmez bize
Ya evet rüyamda oldu hiç böyle hastalanmamıştım ben uzun zamandır yani burun akıntı bitiyor öksürük başlıyor öksürük geçiyor burun akmaya başlıyor tuhaf değişik bir şey
Geçmiş olsun
Günaydın bebiş ben de bugün erkenciyim.Oğlanı aşıya götürdüm şimdi geldik.Birazdan kahvaltı yapacağım.
Oo afiyet olsun
Gece uyumadı kızım bizde yeni kalktık
Günaydın
Günaydın lütfiş inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım 🤲
Hiç keyfim yok beee balım 😒
Hayırdır inşallah hasta misin
Azcık sancim var geçer inşallah canim benim
Geçmiş olsun ablam
Teşekkür ederim canım benim 😘💖
Hayirli sabahlar canim guzel haberlerle don InsaAllah
Günaydın hayırlı haberlerle gel inşallah hangi Doktor'a gidiyorsun şehir hastanesinde
Özge Şahin Yaşar a gidiyorum
Bende melike savaşta doğum yapmıştım onuda iyi diye duydum ama duydunmu kalp atışını
1,451,265 soru
23,828,157 cevap
318,714 kullanıcı