+2 oy
2,018 göst.
Diğer kategorisinde (2,346 puan) tarafından

Karen
Aliza
Ravha
Ayzem
Devin
Ledeyna
Eflal
Efna
Ruhevza
Feryal
Şilay
İtidal
Azelya
Aryis
Nihle
Eva Avzem
Yezra
Revna

Feryal ismine vuruldum 😂

Bu isimleri sevmeyen eleştiri yapacaklar hiç yorulmasin 🩵 Ayşe Fatma sevenler onlari koysun ben modern isim sevenler için paylaştım ama mukahhak bu isimler ne, güzel değil demek için yazanlar olacaktır bıktım sizden de 🤣

45 Cevaplar

+18 oy
(2,407 puan) tarafından

Bizde sizden bıktık valla. İtidal nedir ya ite dal gibi zjjsbx

(2,346 puan) tarafından

Sen benim rakibim olacak kapasitede biri değilsin zaten  önemsediğim biri hiç değilsin burnun yüzünde eminim daha güzeldir bırak orda kalsın heryere sokmaya çalışma.Hadi güle güle.

(54,224 puan) tarafından

bence indigonun burnu yuzunden önce kalbi güzel herkes seni destekleyecek diye bisey mi var neden hemen cirkefe bagliyorsunuz kadin kirici bişey yazmamis

(12,087 puan) tarafından

Bu saydıklarından ziyade ökkeş koyarım daha iyi 😄 saydıklarından diyorum bak aklımda bile kalmamış bakıyorum aynısını yine yazamıyorum yine de sen bilirsin tabi😂

tarafından
+2

İndigoyu da bilmesek... Gereksiz yersiz millete saldiriyorsunuz ya  

(5,917 puan) tarafından

Indigo ablam 😍😍😍

-Reklam-
+10 oy
(1,741 puan) tarafından

Hurava, nihey, mudera, kofa, zingira, feyli, limba bunlarda benim uydurduklarim 🤣🤣 

(2,346 puan) tarafından

Sitede yükseldiğim biri ilk kez şakaya vurup hoş bir cevap veriyor normalde burada böyle birşeyi daha önce görmedim teşekkür ederim alttan aldığınız için🩷🩷🩷Bu arada yazdığınız son yazıda haklısınız 🥰 bu çiçekler sizin olsun 💐@tugceee

(1,741 puan) tarafından

@Karkuresi ay çok naziksiniz 😇🥰 ya tartismak yada elestirmek icin yazmadım çünkü. Gerildiginizi de görünce aciklama yapmak istedim. Esprisine yazdim yorumu çünkü. Bide konuyla alakasiz kar kuresini cok severim 🤣 cocuklugumdan beri hep kar kurem olsun istemisimdir ilk kar kuremi para kazanmaya basladigimda almıştım cok güzel bir kullanici ismi olmus ☺️ ❤️

(4,586 puan) tarafından

Ciddi ciddi heceleyerek okumaya çalışıyorum bende:)

(2,346 puan) tarafından
+1

Ben de çok severim kar kürelerini sizde ki anlamida çok güzelmiş @Tugceee🤍😊🔮

tarafından

Allah şu postu acandan da yorum yapanlardan razı olsun beni şu psikolojide guldurdunuz 😄

+5 oy
(1,492 puan) tarafından

Offf cidden bu modern isim muhabbeti bayağı sıkmaya başladı. 5- 10 sene sonrada bu isimler demode olacak. Bence isimlere anlam yükleyerek koyun. Mesela ben Naz koydum,  nazlı kızım diye seviyorum. Ben çocukluk yaşamayamadim. Bir kizim olursa yaşamak istediğim ne varsa yaşatmak ve nazlı, şımarık büyütmek istiyorum demiştim. Tercih meselesi ama pekte kasılacak bir konu değil bence.

(2,346 puan) tarafından

Kasilacak bir konu değil ama kasan sizsiniz😂 naz çok güzel sağlıkla büyüsün ama yukardaki bazı isimler de aşırı güzel ben modernciyim🥰

(54,224 puan) tarafından

ayse fatma isimleri guzel ama bende koymadim bu yeni isimler modern degil ki değişikler sadece isteyen istedigi ismi koyar

+2 oy
(2,010 puan) tarafından

Vallahi sevmem diyenlerden olayım diye değil sadece bir şeyi belirtmek için yazıyorum, İtidal orta yol demek.

Kuzumun ismi Ayşe Safura mesela, öyle de konur böyle de. Kim engel ki? Sadece manası mühim bence, manası güzel olduktan sonra istediğimiz her şeyi koymakta özgürüz. 

(2,346 puan) tarafından

Haklısınız 🤍

(4,586 puan) tarafından

İtidal i (ortayol) bulamıyoruz gören varmi :)

+2 oy
(519 puan) tarafından

Ayşe Fatma gayet güzel isimler hepside hanım sahabe isimleri begenmediyseniz koymasiniz fakat bu şekilde lansada edemesiniz çok ayıp bu isimde olan çok arkadaş vardır bu arada ben yeni duydum bı isim var gerçekten Bugun içimden geçirdim kızım olsa koyardim die helen ismi ashabı Kehf olan gençlerden maksimilani eşi çok hoşuma gitti ama benim çocuğum olmayacak bı kızım olsaydı belki koyardim sağlıkla al kucağına benisini isme çok takılma inanki çocuk doğduğunda o isim kemdiliginden içine doğuyor 

+2 oy
(1,296 puan) tarafından

Herkes istediği ismi koysun ama çoğu kedi köpek ismine benziyor 

(2,346 puan) tarafından

Niye öyle diyorsun ki şimdi Çiğdem🥹

(1,296 puan) tarafından

Kar küresi onu bırakta İstanbul çok soğuk yaaa 

+2 oy
(4,442 puan) tarafından

Ben modern yeni isim severim desteklerim ama bunlar çok uyduruk duruyor harfleri çevirip döndürüp kelime yapılmış gibi. Çoğunun anlami da googleda yazdigi gibi değil zaten 

Bu arada eniştemin ananesjnin adi feryal ilk duyduğumda ben de bayildim o yeni bir isim değil 

(2,346 puan) tarafından

Uyduruk değil aslında duya duya kulak alışıyor diğer isimlerde yoksa normal değil bence 😅

(4,442 puan) tarafından

Nihle revna aryis bunlar komik uyduruk duruyor özellikle aryis yanlış yazılmış gibi

+2 oy
(2,005 puan) tarafından

İsim dediğin manası olacak ilham verecek. Bunlar çok saçma herkes, herkes gibi olmaya bayılıyor. 

(2,346 puan) tarafından

Size göre saçma bana görede Cok güzel hepsi degilsede bir kısmı. size yazmadım zaten ama siz ila yorum yapacaksınız isterseniz hiç beğenmeyin banane ay ben sizin iicn yazmadım modern isim yazdim niye girip eleştiri yapma gereği duyuyorsunuz onuda anlamış değilim 

+2 oy
(4,314 puan) tarafından

Feryal yeni bir isim değil haberin olsun annem 63 yaşında adı Feryal :)

(2,346 puan) tarafından

Ahahahah kahkaha attım ben de sanıyorum dün çıktı 🥰🤣🤣🤣 aşırı güzel ya Annenizin ellerinden öpüyorum 

(4,314 puan) tarafından

Feryal ismi ve anlamı çok güzel çok kullanılan bir isim değil ama denk gelmeyince bilmek zor.O da uyanık olsa gözlerinden öperdi seni :)

(2,346 puan) tarafından

🩷🤍😊

+1 oy
(10,247 puan) tarafından

Harf karıştırmaca oyunu gibi olmuş ☺️ Feryal ve Devin eski isim bu arada modernciyim ama anlamlı olmalı 

(2,346 puan) tarafından

Feryali yeni duydum ama çok güzel ya 🥰

+1 oy
(1,000 puan) tarafından

Eski isim sevmem 2 çocuğumada yeni isim koydum ama bu isimlerde çok tuhaf yani ben normalde tuhaf karşılamam ama baya baya zor ve yorucu anlamlarını çok merak ettim 

(2,346 puan) tarafından

Çok yeni isimler hepsi degilsede ben feryali çok sevdim:))

(1,000 puan) tarafından

"gözleri ışık saçan güzel kız" anlamı buymuş çok hoş

+1 oy
(10,056 puan) tarafından

Bu isimler tek bana garip geliyo sanırım

(2,346 puan) tarafından

Galiba 🤔

(4,968 puan) tarafından

Yok yok yalniz değilsin :))) garip hatta zorlama geliyor

(10,056 puan) tarafından

Aynen sevemedim  bi

+1 oy
(110 puan) tarafından

Niye bu kadar insanlar zorlaniyor değişik olsun diye 

Bir zamanlar Asel Lina tutturdular ulke hep Asel oldu 🤣

Neyse hadi ona şükür ettik bunları görunce canım yani lafim sana değil de bu isimler sanki boyle yahudi isimleri gibi bir İsrail de konulan isimlere bak anlarsın dediğimi♥️

(2,346 puan) tarafından

Peki 🥲 🥲 

+1 oy
(398 puan) tarafından

Azelya çok güzel Anlamı alıngan narin demekmiş hamileyim cinsiyet belli değil daha kız olursa azelyayı düşünürüm 

(8,336 puan) tarafından

Canım çocuklar isim atasına çeker gerçekten alıngan bir çocuğun olsun ister misin? Bir de alıngan olmanın isim hakkinin yerini doldurcagini düşünüyor musun ? Ahirette çocuğa isim vermekten de hesaba çekileceğiz ya o sebeple hatırlatmak istedim . 

(398 puan) tarafından

Daha 2 aylığız o yüzden ayrıntılı düşünüp araştırmadım tabiki anlamlı güzel ismi olsun isterim

(2,346 puan) tarafından

Aslında bitki ismi mecazen anlamı kırılganmis 

+1 oy
(1,081 puan) tarafından

Devin ismi dışında hepsi çok kötü . Şahsi düşüncem 

(2,346 puan) tarafından

Peki ..

+1 oy
(3,480 puan) tarafından

Sırf çok yorum almak için devamlı isim postu açıyorsunuz. Size isim soran yok. Çocuğu olacaklar bırakın kendi postunu kendi açsın. 

(2,346 puan) tarafından

Bazen burda biri ne kadar sacmalayabilirki diyorum sonra bakıyorum bazıları birbiriyle yarışıyor biriside sizsiniz çok yorum alsam ne olacak ben siz miyim sürekli post açıyim 

(2,346 puan) tarafından

@-honeySeptember- beni tanımıyorsunuz hakkımda atıp tutmayın sizin gibiler linç yapsa ne olacak ya bomboş insanlarsiniz.

0 oy
(1,716 puan) tarafından

Aslında devin eski bir isim yeni değil ya

(2,346 puan) tarafından

Bana denk gelmedi belkide 💙

0 oy
(7,631 puan) tarafından

Yani bacım bıktın ama ben ilk defa yazıyorum yazabilir miyim😅🤔

(2,346 puan) tarafından

Siz yazın ilk kez görüyorum sizi🤣

0 oy
(358 puan) tarafından