+2 oy
2,019 göst.
Diğer kategorisinde (2,346 puan) tarafından

Karen
Aliza
Ravha
Ayzem
Devin
Ledeyna
Eflal
Efna
Ruhevza
Feryal
Şilay
İtidal
Azelya
Aryis
Nihle
Eva Avzem
Yezra
Revna

Feryal ismine vuruldum 😂

Bu isimleri sevmeyen eleştiri yapacaklar hiç yorulmasin 🩵 Ayşe Fatma sevenler onlari koysun ben modern isim sevenler için paylaştım ama mukahhak bu isimler ne, güzel değil demek için yazanlar olacaktır bıktım sizden de 🤣

45 Cevaplar

0 oy
(8,336 puan) tarafından

Okumaya okunmuyor bile 😂

(2,346 puan) tarafından

😂😂😂

-Reklam-
0 oy
(16,062 puan) tarafından

Bunların gerşenten bir anlamı var mı 🙄

(2,346 puan) tarafından

Tek tek bakmadım ama vardır mutlaka 

0 oy
tarafından

Benim ismimde modern mi acaba?? İlk okuyanlar Elif sanıyor

(2,346 puan) tarafından

Efil mi isminiz

tarafından

Evet Efil 

(2,346 puan) tarafından

İlk kez duydum 

0 oy
(703 puan) tarafından

Burda iki isim gözüme çarptı. İtidal ve ledeyna. İtidal hadi neyse ama ledeyna mekan zarfı. Aleyna örneğinde hördüğümüz gibi hem o isme benzediği için hem de sırf Kur'an'da geçsin ama ne olursa olsun mantığıyla rast gele seçilmiş kelimeler. Farsça'dan ve bir çok dilden geçmiş kelimeler var. Yeni duyulmamış olsun diye uydurulmuş kelimeler çoğu. Sizi kırmak istemem ama özellikle ledeynaya çok gakıldım. Türkçe anlamı bize-nizim yanımıza demek. Ben söylemiş oluyum seçim sizin🙂

(2,346 puan) tarafından

Bak bu şekildeki olumlu eleştiriler çok güzel ben dahil herkes biseyler öğrenir bilgiye açığım.Boyle eleştiri yapılsın onada raziyim  Kişi kendini bilince çok güzel yapıyor eleştirisinide açıklamasınida. beğenmeyen yorum yapmasın derken söylemek istediğim şuydu 

Burda bazı kendini bilmezler var sırf polemik yapmak için konuşmak için bomboş konuşuyor amaçları post sahibini germek bişey bildikleride yok aslında.

Size Tesekkur ederim nazik eleştiriniz güzel yaklaşımınız için💙

0 oy
(968 puan) tarafından

Ee tabi olumlu yorum kadar olumsuz yorum da olacak. Bu arada hepsi çok kötü. 

(2,346 puan) tarafından

Size göre işte çok kötü 

(968 puan) tarafından

Yani tabi bana göre çok kötü. Sonuçta kendime göre konuşuyorum başkasının düşüncesine duygularına göre konuşamam ki

(2,346 puan) tarafından

Ben bunu merak etmiyorum ama burda bazıları ısrarla fikrini belirtmek zorunda hissediyor gerçekten çok ilginç 

İlgili sorular

+4 oy
22 cevap 798 göst.
0 oy
5 cevap 202 göst.
+2 oy
11 cevap 366 göst.
0 oy
9 cevap 331 göst.

Kategoriler

1,477,946 soru

24,190,554 cevap