Misafir için bu yazacağım liste uyumlu mu kızlar
Yaprak sarma
Kedidili pasta
Poğaça
Un kurabiyesi
Yaş kek
Uyumsuz olan varsa neyle değişeyim yazın lütfen
Yaprak sarmayı görünce diğerlerine bakmadım bile. Direkt uyumlu dedim😀
Evet nadir sarabiliyorum zaten küçük çocuğum var kendimi hazır hissetmişken yapayım dedim 😁
Keki çıkartıp yoğurtlu bi salata meze fena olmaz mesela tam mevsimi havuç tarator yapabilirsin pratikte
Keki çıkar mercimek köftesi ya da kısır ya da börek ekle gerisi miss 😋😁
Mercimek köftesine bayılıyorum ama her zaman tutmuyor yapamıyorum
bacım herkes kekin çıkması taraftarı ele gitsin şu keki 😂😂
Çıkardım keki tamamdır makarna salatası yufka alabilirsem börek
Makarna salatası olabilir hem kolay olur çocuklarla ağır şeyler yapmana gerek yok bence
Bence postalardan birini çıkarıp
Salata yapabilirsin canım
Şehriye Rus yada patates
Olmadi kisir
Çünkü Salata yok
Makarna salatasına karar verdim en kolay o olacak
Kedi dili pasta veya yas kekten birini eleyip yerine makarna salatası veya kısır koysan daha iyi olur canm
Kısırı üstüste yedik cumartesi bende bugğn diğer komşumda yaş kek yerine poğaça da varya menüde börek koysam uyar mı hem börek hem poğaça
İki tatlı fazla bence birini çıkarıp kısır börek makarna salatası gibi bir şey eklenebilir
Cumartesi gelen misafirlerim vardı onlara kısır yapmıştım bugğn gezmedeydik orada da kısır vardı ondan kısırı seçmedim mercimek köfte yapabilirim ama herzaman iyi tutmuyor benim riske atmak istemiyorum
Börekle poğaça aynı menüde olursa börek ekleyebilirim
Kek yerine patates salatası yada makarna salatası güzel olur kek çıksın bence
Tamamdır o zamn makarna salatasıyle kek yer değişiyor bu çeşitler yeter ama demi fazkadan ekleme yapayım mı?
Burada 7 8 çeşit felan yapıyorlar ama ben anca bu kadarın üstesinden gelirim çocuğum biraz fazla hareketli pratik ve yakışan tarif bulursam belki bir tane daha eklerim
Bence güzel canım istersen bide limonata yapabilirsin hızlıca ben kendim yapıyorum iki limon 1 portakallar vaktim yok dersen yltamamdir menü güzel bence
Çayla ikram edeceğim yapamam daha
Hmm çay daha iyi bencede iyi dusunmussun bencede çay güzel
Un kurabiye de tatlıysa çok fazla tatlı olmuş şehriye salatası filan ekleyebilirsiniz bunun dışında çok güzel bir menü ellerinize sağlık şimdiden 😊
Tatlı evet yorumlara bakarak makarna salatasına karar verdim teşekkür ederim yardımlarınız için🥰
1,487,595 soru
24,318,320 cevap
345,182 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın