0 oy
329 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,378 puan) tarafından

Misafir için bu yazacağım liste uyumlu mu kızlar

Yaprak sarma 

Kedidili pasta

Poğaça 

Un kurabiyesi 

Yaş kek

Uyumsuz olan varsa neyle değişeyim yazın lütfen

9 Cevaplar

+1 oy
(854 puan) tarafından

Yaprak sarmayı görünce diğerlerine bakmadım bile. Direkt uyumlu dedim😀

(1,378 puan) tarafından

Evet nadir sarabiliyorum zaten küçük çocuğum var kendimi hazır hissetmişken yapayım dedim 😁

-Reklam-
+1 oy
(705 puan) tarafından

Keki çıkartıp yoğurtlu bi salata meze fena olmaz mesela tam mevsimi havuç tarator yapabilirsin pratikte 

+1 oy
tarafından

Keki çıkar mercimek köftesi ya da kısır ya da börek ekle gerisi miss 😋😁

(1,378 puan) tarafından

Mercimek köftesine bayılıyorum ama her zaman tutmuyor yapamıyorum 

+1 oy
tarafından

bacım herkes kekin çıkması taraftarı ele gitsin şu keki 😂😂 

(1,378 puan) tarafından

Çıkardım keki tamamdır makarna salatası yufka alabilirsem börek 

tarafından
+1

Makarna salatası olabilir hem kolay olur çocuklarla ağır şeyler yapmana gerek yok bence

+1 oy
(5,350 puan) tarafından

Bence postalardan birini çıkarıp 

Salata yapabilirsin canım 

Şehriye Rus yada patates 

Olmadi kisir 

Çünkü Salata yok

(1,378 puan) tarafından

Makarna salatasına karar verdim en kolay o olacak 

0 oy
(1,655 puan) tarafından

Kedi dili pasta veya yas kekten birini eleyip yerine makarna salatası veya kısır koysan daha iyi olur canm 

(1,378 puan) tarafından

Kısırı üstüste yedik cumartesi bende bugğn diğer komşumda yaş kek yerine poğaça da varya menüde börek koysam uyar mı hem börek hem poğaça 

0 oy
tarafından

İki tatlı fazla bence birini çıkarıp kısır börek makarna salatası gibi bir şey eklenebilir

(1,378 puan) tarafından

Cumartesi gelen misafirlerim vardı onlara kısır yapmıştım bugğn gezmedeydik orada da kısır vardı ondan kısırı seçmedim  mercimek köfte yapabilirim ama herzaman iyi tutmuyor benim riske atmak istemiyorum 

(1,378 puan) tarafından

Börekle poğaça aynı menüde olursa börek ekleyebilirim 

0 oy
tarafından

Kek yerine patates salatası yada makarna salatası güzel olur kek çıksın bence 

(1,378 puan) tarafından

Tamamdır o zamn makarna salatasıyle kek yer değişiyor bu çeşitler yeter ama demi fazkadan ekleme yapayım mı?

Burada 7 8 çeşit felan yapıyorlar ama ben anca bu kadarın üstesinden gelirim çocuğum biraz fazla hareketli pratik ve yakışan tarif bulursam belki bir tane daha eklerim 

tarafından

Bence güzel canım istersen bide limonata yapabilirsin hızlıca ben kendim yapıyorum iki limon 1 portakallar vaktim yok dersen yltamamdir  menü güzel bence 

(1,378 puan) tarafından

Çayla ikram edeceğim yapamam daha 

tarafından

Hmm çay daha iyi bencede iyi dusunmussun bencede çay güzel 

0 oy
(108 puan) tarafından

Un kurabiye de tatlıysa çok fazla tatlı olmuş şehriye salatası filan ekleyebilirsiniz bunun dışında çok güzel bir menü ellerinize sağlık şimdiden 😊

(1,378 puan) tarafından

Tatlı evet yorumlara bakarak makarna salatasına karar verdim teşekkür ederim yardımlarınız için🥰

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 345 göst.
27 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Arzem34 (3,401 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
31 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Nare88 (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 403 göst.
10 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ceren4307 (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 465 göst.
31 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Miss.namaless (1,494 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,059 soru

24,093,654 cevap

331,920 kullanıcı

...