Canım benim oğlumda 16 aylık olacak ve iki hafta önce yürümeye başladı. Normalde bizimki koltuklardan duvardan veya bizim elimizden tutup yürüyordu. Ayakta birkaç saniye duruyordu.
Tabi çoğu çocuk yaşına gelirken yürüdüğü için çevreden bı baskı oldu niye yürümüyor diye ama eşim sağolsun bu konularda soğukkanlı çocuğu zorlamadi ki zaten doktorda herşeyin normal olduğunu çocuğun keyfine bağlı oldugunu demişti. Hatta ben yine tedirgin olup eline balon verip birkaç adım attirmistim ama sonrasında inat edip yine emeklemeye geciyordu.
Sonra baktım olmuyor istediği gibi elinden tutarak yürüttüm zorlamadim. Ve bırkac gün takip ettik bizim onunla ilgilenmediğimiz zamanlarda kısa mesafelerde temkinli bir şekilde yürümeyi deniyor. Hiç sesimizi çıkarmadık o yürümeye başladıkça hoşuna gitti ve kendiliğinden yürüdü üstelik düşe kalka bile olmadı iki hafta önce yürümeyen çocuk şimdi top oynuyor düşün 😊 o yüzden canını sıkma sonuçta yuruyebiliyor çok üstüne düşme bı iki haftaya yürür heveslenir yürür büyük ihtimal. ❤️☺️