+1 oy
464 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (938 puan) tarafından

10 kilo vermem gerek ama sanki 40 50 kilo gibi zor geliyor bana, nasıl yapıcam kendime güvenim ve inancım yok neler önerirsiniz

11 Cevaplar

+1 oy
(1,410 puan) tarafından

Ac kalacan spor yapacan aburcubur ıvır zıvır yemeyecen ot gibi yasayacan

(7,026 puan) tarafından

Offfff silinme yorummmmmm

(349 puan) tarafından

Bende başladım cnm 1,5 ayda 5 kılo verdım. Tatil girdi araya pek dikkat edemedim vermem yavasladi Şimdi tkrr devam ediyorum 

(1,410 puan) tarafından

Ohhh ohhh yandan yandan sjjs 

Ben rahatsizlaninca kaldı sonra ısrarla yapmama rağmen gitmeyince sinir oldum smdi başka birsey deniyorum 

tabi doktorum şuan önceliğimiz o değil desede deli olan ben yapıyorum 😀

Istahim sıfır 

Seker istegi sıfır aralıklı oruç gibi sabah kahvaltı akşam yemeği öğlen bir kahve tek iciyorum

(53,620 puan) tarafından

ot gibi yasican net ☺️

(1,410 puan) tarafından

Kilo vermenin tek maddesi ot gibi yaşamak 

-Reklam-
+1 oy
(524 puan) tarafından

Ekmekği hamur işerini daha doğrusu ve şekeri kes asla yeme diğer yemekleri azar azar ye aç kalma ama yürüyüş yap 10 kilo neki hemen gider

0 oy
(2,191 puan) tarafından

Kaçsın 

Şuanda 

(938 puan) tarafından

89 şimdilik bi 10 kilo vermek istiyorum 

(2,191 puan) tarafından

Aralıklı orucu denesin mi

(938 puan) tarafından

Onuda hiç denemedim açıkçası. Nasıl yapılır tamda bilmiyorum. Siz yaptınız mı daha once

(2,191 puan) tarafından

Yani günde iki öğün.

Akşam 18 sabah 10 arası sadace su gibi sıvılar şekersiz, tatlandırıcı olmayan çaylar  içebilirsiniz.

Bu saat dilimi 16 saatlik açlık demektir vücut böylece hızla kilo kaybedebilir 

(2,191 puan) tarafından

Yapmazsanız da hafta da bı kaç gün akşam yemeklerino atlayın.

Gece yatağa aç girin karnınız guruldasin

0 oy
(4,793 puan) tarafından

Yemeyeceksin vallaha kilo vermenin en kolay yolu bu gece yatağa aç gireceksin ki veresin bide yürüyüş yapacaksın kesinlikle 

(938 puan) tarafından

Benim sorunum bu zaten gece yemek yemek nasıl aşıcam bilmiyorum 

0 oy
(1,692 puan) tarafından

Ben kendimi hiç zorlamadan 6 kilo verdim bile, sadece kendimi kontrol altına aldım .

(1,410 puan) tarafından

Nasıl oluyor o

(938 puan) tarafından

Bencede nasıl oluyor

0 oy
(6,511 puan) tarafından

Ben 25 günde 86 kilodan 78 kiloya düştüm nasıl mı?

Ekmek şeker sıfır kahvaltıda sadece domates salatalik biraz peynir yiyorum akşama kdr akşamda iki kaşık ana yemek bir tabak salata sonrası yok yatmadan önce kayısı suyu yada yeşil çay . Gün içinde Dukan birasi yapıyorum içiyorum. 

Ben yaptıysam herkes yapar net söylüyorum. 

Abur cubur tatlı delisi bir insanım ama artık yok böyle devam edecem bakalım 70 göreyim Yeter. 

(489 puan) tarafından
+1

Çok zararlı ama bebeğim ne karbonhidrat ne yağ ne protein hiçbir şey yok verdiğin kilolar yağdan değil kastan gider böyle yaparsan ve giden kaslar eninde sonunda yerini doldurur tekrar kilo alman hızlanır. Onun yerine sağlık yaşam yürüyüş bol bol su yeşillik günlük et süt yumurta tohum çok daha iyi gelecek böyle yaparak kendine zarar verme Allah korusun ❤️

(6,511 puan) tarafından

Yumurta beyazını yiyorum et falan yiyorum ama yağsız olarak cnm  evde lesile yapıyorum başka bişey yapaamam iki küçük  çocuğum var biri3 buçuk biri 2. Bu süreçte hep hastalar zaten  dışarıya çıkma spora gitme lüksüm yok maalesef..

Tatlım ben   biraz iri yapiliiyim afedersin göğüs bölgem var  o yizden her istediğimi giyemiyorim mecburum böyle devam etmeye. Kendi magazamda istediğim ürünü giymek istiyorum.. bedeni olmayınca çok üzüldüm... 

Göbeğim sanki  4 aylık gibiydi . Şimdi biraz toparlandı da bakalimy

0 oy
(489 puan) tarafından

Önce hamile kalacaksın 9 ay boyunca yemeyip içmeyip hastanelerde yatacaksın sonra doğurduktan sonra doğurmadan önceki kilona geleceksin. Bir oğlun olacak gazlı kolik olması gerekiyor. Zaten sonrasında diş geliyor, bide emekledi mi kafadan 10 kilo gitti zaten bide üstüne yürümeye başladı mı aman aman 13 kilo havada gider😂 misal ben alyansım parmağımdan düşüyor kilo aldırabilene aşk olsun bu tempoya kilo dayanmaz😍

0 oy
(1,961 puan) tarafından

Bugün diyette 36. Günüm tam 10 kilom gitti 💪

(2,069 puan) tarafından

Nasıl verdiniz acaba 

(2,069 puan) tarafından

Bol eksileriniz olsun 

(938 puan) tarafından

Nasıl başardınız

(1,961 puan) tarafından

Sabahları gözümü açar açmaz tarçınlı kahve içiyorum☕, bu süreçte bana en çok yardımcı olan şey kesinlikle tarçınlı kahve oldu, beni çok çok uzun süre tok tuttu , sabah 8 gibi içiyorum öğlen 1'e kadar beni idare ediyor resmen , bildiğin açıkmiyorum, saat 12.00-1 gibi normal bir diyet kahvaltı yapıyorum, klasik beş zeytin, kibrit kutusu büyüklüğünde peynir ,bol yeşillik bir yumurta bir dilim çavdar , tam buğday ya da kepekli ekmek, öğlen salata tavuk olarak geçiştiriyorum, akşamları da 6 yemek kaşığı bakliyat 4 yemek kaşığı yoğurt 1 dilim ekmek veya bol salata ile saat en geç 5 ya da 5.30 gibi günü kapatıyorum bu zaman zarfında günde 2 litre suyu mutlaka bitiriyorum , gönül isterdiki sporla desteleyim ama sıpalardan fırsat bulamıyorum 🤷‍♀️

(2,069 puan) tarafından

Tebrik ederim sizi 😊

(938 puan) tarafından

Öğlen kacta yiyorsunuz peki 

(1,961 puan) tarafından

Öğlen 3 gibi ara öğün yapıyorum süt ile meyve veya ayran ile eti form çörek otulu bisküvili şeklinde 

(1,961 puan) tarafından

@Eren&Ruzgar çok teşekkür ederim 🤗

(938 puan) tarafından

Çok tşk ederim canım

(1,961 puan) tarafından

@Minikii rica ederim canım ,bol eksiler 🤗

0 oy
(6,513 puan) tarafından

Benim 2-3 aydir indirime girmesini bekledigim bi elbise vardi. Modeli falan tam fizigime uygun diyodum. M beden olur gibi dusunuyodum hicte denemdim. Online da falan indirime girse M beden alacaktim. Neyse bugun magazaya gittim denemek istedim. M bedenin icine giremedim L beden cok dar oldu. Benim de en az 5-6 kg vermem lazim. 10 kg versem daha iyi olacak ama veremem heralde o kadar. 

Neyse iste moralim bozuldu zaten dikkat ediyodum artim daha fazla dikkat edecegim.

0 oy
(514 puan) tarafından

Aralıklı oruç yap canm çok işe yarıyor 

0 oy
(53,620 puan) tarafından

hep aklima bu gelir☺️

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 372 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.
24 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tugba42 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 607 göst.
18 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aydagul (159 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 219 göst.

Kategoriler

1,463,215 soru

23,982,977 cevap

326,588 kullanıcı

...