0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (427 puan) tarafından

Kızlar doğum yaptım daha bebeğim 10 günlük inanır mısınız misafir bitmiyor ben onlara sürekli hizmet etmek istemiyorum ki gelen yabancı değil kaynımlar ama ne biliyim sonuçta bişeyler hazırlamak zorundasın bebeğim sarılık bide ay nasıl davranacağımı şaşırdım 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

kabul etmeyeceksin bu kadar basit, bebeğim hasta sonra gelin diyeceksin

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bu zorunda filan değilsin neyin hizmetini bekleyerek geliyorlar. Benim kaynanam bile gelince  kalkıp kendi işini kendi gördü. Bir zahmet sende yat dinlen

0 oy
(7,503 puan) tarafından

Düşüncesiz insanlar. Bende doğum yapalı 1 hafta olmuştu eşimin bi akrabası oturdugumuz sokağa kadar gelmiş ev nerde diye arıyor. Esimde kabul etmedi müsait değiliz diye. Geri döndüler bizede küstüler 😄 affedersiniz ben dikişlerden oturamiyorum onların bebek göresi gelmiş daha bir haftalıkken. Doğum yapanın yanına en az 3 ay gitmeyeceksin ne gerek var ya. Bırakın anne bebek birbirine alışsın. Kadın kendine gelsin. Uykusuz yorgun bir halde misafir ağırlıyor birdr oturup hizmet bekliyor gelen

0 oy
(1,463 puan) tarafından

Ben kayinvalidemleride annem gilden ayırt etmediğim için sorun yapmadım hiç. Doğum öncesi buzlugumw birşeyler yapıp attim rahat ettim  sende keşke atsaydin bizim toplumunuz böyle değişmez 

0 oy
(2,831 puan) tarafından

Hiç şaşıracagin birşey yok el kadar bebeği de sonra görsünler ya, birde sen mi hizmet ediyorsun o halde. Bırak herkes yapıp getirsin. Seni düşünen zaten yemeye içmeye gelmez yiyecek içecek olanda yapar sende ye diye getirir arkadaşım. Telef etme kendini. 40 gün kimse alınmaz bile eve. Sen de yabancı birini kabul etme Allah korusun şuan domuz gribi salgını var imkan olsa ben 14 aylık kızımla aynı eve kocamı bile almam tüm gün dışarda diye 🤣

0 oy
(1,974 puan) tarafından

Valla kırkım çıkana kadar kimseyi kabul etmedim sezaryen doğum yaptım ayaga kalkamıyordum çok zor geçti bide millete hizmet edemem günler çuvala girmedi ve zaten lohusanın yanına kimse gelmez bizde böyledir eşime söyledim kimseyi kabul etmedik biz 

0 oy
(23,695 puan) tarafından

Hiç bir şey hazırlamak zorunda değilsin 

0 oy
(4,217 puan) tarafından

Pasta aldım marketten bir de çerez koydum çaylarını da kendileri aldılar. Gelenler yabancı değil kaynanamlar esimin amcaları falan zaten sık sık görüşüyoruz 

0 oy
(851 puan) tarafından

Hazırlanmamalısın 😊

0 oy
(5,834 puan) tarafından

Zaten lohusa evine gelinip hizmet beklenmez HIZMET EDILIR. Kabul etmeyeceksin bu kadar.

0 oy
(14,890 puan) tarafından

Yok niye hazırlamak zorundasın Yemeye gelen varsa getirsin bi zahmet. Açık açık söyle benim annem ve arkadaşı gelip yaptılar fazla fazla yoksa kendim asla yapamazdım böyle durumda yemeye gelen varsa kapımın önünden gecmesinler 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 194 göst.
+1 oy
6 cevap 274 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde yaban gulu (231 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 213 göst.
+1 oy
3 cevap 113 göst.
26 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,618 soru

24,101,031 cevap

332,409 kullanıcı

...