Kızlar liseyi açıktan bitirmiştim eşim kpss kazan memur ol flan dedi ama hiç bilgim yok nasıl oluyor bu işler n yapmam lazim nereden çalışmam lazım bilgisi olan benimde aydinlatabilirmi
Youtube dan benim hocam diye dersleri anlatan videolar var onları izleyebilirsin. Tarih coğrafya matematik Türkçe vatandaşlık gibi derslerden soru geliyor. Sizinki ortaöğretim olarak geçiyor youtube a kpss ortaöğretim yazarsanız ders videoları çıkar. Google a da aynı şekilde yazarsanız hangi tarihte başvuru yapılacağı ve sınav tarihi hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim sağolun hicbi bilgim yoktu Allah razı olsun 🌹
Rica ederim
Kamu personeli alım sınavı. Her 2 senede bir olur lise mezunları için. Güzel bir puan alırsan memur olarak atanırsın.
Öyle kolay olmuyor sadece onu söyleyeyim. Eşin hazırlan demiş ama liseden atanmak çok zor
soylerken cok basit memur ol:)) millet yirtiniyor yillarca hazirlanio:)
Kolay olmadini bizde biliyoruz casperiye
Şans denemek diyelim biz buna
Hiç bı bilgim yok çok çalışmam lazım şansımı denicem içimde kalmicak en azindan
Tatlım şimdi kpss memurluk sınavı içinde çalışman gereken dersler var Tarih Coğrafya Türkçe vatandaşlık ve güncel bilgiler bunlara güzelce çalış YouTube de videolar var dinle sonra bol bol soru çöz daha zamn var sınav 2026 da yazdan sonra olur iyi bir puan alırsan düz memur olursun ama sana tavsiyem bi en azından yapabilirsen 2 yıllık bi ünv oku o bölümden atanman daha kolay çünkü ortaöğrerimde çok memurluk yok genelde kurumlara temizlik işçi alıyorlar
Rahat 7 yıl bu yolda talim yapmış biri olarak bir türlü olmadı....diyebilirim... hayat bambaşka kapılar acdiyaşadık geçip gideceğiz...bu hayatdan...
İstediğin puanı mi alamadin ? En yüksek kaç puan almıştın ve hangi bölüm? Kusura bakma bende kpss yi deli gibi istediğim için bu kadar soru sordum.
Yok ne kusuru herkes ayrı yollarda aşınıyor bu hayatta...75 aldım 7 yıldır hiç şaşmaz ..ben ne denk gelirse hizmetli olsam yeterdi ...olmadı yeterli memur olim diyordum....
Lise mezunu olarak atanmak için çok iyi bir puan almak lazım vaktiyle alıp atanamamış üzerine üni okumuş biri olarak söylüyorum O yüzden iyi çalışmak lazım 2026 Eylül ekim gibi olur iyi bir puan alman için şimdiden çalışman lazım gelecek yıl aynı sekidle tytye gir bence
1,464,166 soru
23,997,746 cevap
327,233 kullanıcı