+1 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (205 puan) tarafından

Kızlar liseyi açıktan bitirmiştim eşim kpss kazan memur ol flan dedi ama hiç bilgim yok nasıl oluyor bu işler n yapmam lazim nereden çalışmam lazım bilgisi olan benimde aydinlatabilirmi

6 Cevaplar

+2 oy
(2,334 puan) tarafından

Youtube dan benim hocam diye dersleri anlatan videolar var onları izleyebilirsin. Tarih coğrafya matematik Türkçe vatandaşlık gibi derslerden soru geliyor. Sizinki ortaöğretim olarak geçiyor youtube a kpss ortaöğretim yazarsanız ders videoları çıkar. Google a da aynı şekilde yazarsanız hangi tarihte başvuru yapılacağı ve sınav tarihi hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz. 

(205 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim sağolun hicbi bilgim yoktu Allah razı olsun 🌹

(2,334 puan) tarafından

Rica ederim 

-Reklam-
+2 oy
(5,297 puan) tarafından

Kamu personeli alım sınavı. Her 2 senede bir olur lise mezunları için. Güzel bir puan alırsan memur olarak atanırsın.

+1 oy
(14,692 puan) tarafından

Öyle kolay olmuyor sadece onu söyleyeyim. Eşin hazırlan demiş ama liseden atanmak çok zor

(8,814 puan) tarafından

soylerken cok basit memur ol:)) millet yirtiniyor yillarca hazirlanio:)

(205 puan) tarafından

Kolay olmadini bizde biliyoruz casperiye 

Şans denemek diyelim biz buna 

Hiç bı bilgim yok çok çalışmam lazım şansımı denicem içimde kalmicak en azindan

0 oy
(551 puan) tarafından

Tatlım şimdi  kpss memurluk sınavı içinde çalışman gereken dersler var Tarih Coğrafya Türkçe vatandaşlık ve güncel bilgiler bunlara güzelce çalış YouTube de videolar var dinle sonra bol bol soru çöz daha zamn var sınav 2026 da yazdan sonra olur iyi bir puan alırsan düz memur olursun ama sana tavsiyem bi en azından yapabilirsen 2 yıllık bi ünv oku o bölümden atanman daha kolay çünkü ortaöğrerimde çok memurluk yok genelde kurumlara temizlik işçi alıyorlar 

0 oy
(2,671 puan) tarafından

Rahat 7 yıl bu yolda talim yapmış biri olarak bir türlü olmadı....diyebilirim... hayat bambaşka kapılar acdiyaşadık geçip gideceğiz...bu hayatdan...

(123 puan) tarafından

İstediğin puanı mi alamadin ? En yüksek kaç puan almıştın ve hangi bölüm? Kusura bakma bende kpss yi deli gibi istediğim için bu kadar soru sordum.

(2,671 puan) tarafından

Yok ne kusuru herkes ayrı yollarda aşınıyor bu hayatta...75 aldım 7 yıldır hiç şaşmaz ..ben ne denk gelirse hizmetli olsam yeterdi ...olmadı yeterli memur olim diyordum....

0 oy
(22,737 puan) tarafından

Lise mezunu olarak atanmak için çok iyi bir puan almak lazım vaktiyle alıp atanamamış üzerine üni okumuş biri olarak söylüyorum O yüzden iyi çalışmak lazım 2026 Eylül ekim gibi olur iyi bir puan alman için şimdiden çalışman lazım gelecek yıl aynı sekidle tytye gir bence 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 126 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 283 göst.
30 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (236 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 175 göst.
+1 oy
3 cevap 82 göst.
26 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (712 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,166 soru

23,997,746 cevap

327,233 kullanıcı

...