+3 oy
483 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,777 puan) tarafından

Günaydın hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız bittimi işler yapildimi kahvaltılar  yapmayanlar buyursun gelsin hastane kahvaltısı bu kadar oluyor ama idare edelim demleme çayımizda yok sallama var 😁😁😁

7 gun sonra kahvaltı yapmak nasip oldu bize yanımdaki arkadaşında bebeği iyi değildi benimde birşey yiyemiyorduk akşamdan beri iki bebekte iyi Rabbime şükürler olsun bizde bu sabah kahvaltı yapalım dedik 😍😍😍😍 

Rabbim her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi şansıma çok iyi temiz kalpli bir insana denk geldim ikimizde birbir imdadimiza yetişiyoruz 💐💐💐

image

6 Cevaplar

+3 oy
(17,407 puan) tarafından

Rabbim iki bebişede şifa versin. Sizin gibi güçlü annelere de afiyet olsun. 

(6,777 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ 

-Reklam-
+3 oy
(3,566 puan) tarafından

Günaydın işler duruyor ev soğuk pek ısınmıyor yataktan çıkamadım daha kahvaltı edicem çocuk uyuyor küçük 

(6,777 puan) tarafından

Ah evimi özledim 😔😔 işlerimi özledim Çamaşır bulaşık la uğraşmayı özledim 😔 😔 

(3,566 puan) tarafından

Hayırlısıyla gidersin evine de ne zaman çıkacak bebeğin 

(6,777 puan) tarafından

Hiç belli değil canim az önce dr ile görüştüm en az 3.4 gün daha buradayız gibi duruyor 

+3 oy
tarafından

Hayırlı sabahlar canım. Ne güzel yoldaş olmuşsunuz ya hastanede çok güzel iyi biriyle denk gelmek🥲 

İnsan böyle şeylerle anlıyor evdeki üşendiğimiz işlerin kıymetini. Seni Evde hastayken bile hiç durmayışını daha iyi anladım ufak tefek yaşadıklarımla🥹 İnşaAllah tüm sağlık sorunlarınız en kısa sürede çözülür 🩷

(6,777 puan) tarafından

Evimi işlerimi o kadar çok özledim ki 😔😔 oğlumda bensiz kaldi 

+3 oy
(4,887 puan) tarafından

İkinizde ordan güle oynaya çıkın, afiyet güç kuvvet olsun sizlere ❤️

(6,777 puan) tarafından

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️♥️

+2 oy
(7,515 puan) tarafından

İnsan orda kalirken kendi haline şükrediyor. Benim kız sariliktan yatıyordu yanımda kalan kadinların brbekleri aylardır yatıyordu erken doğdukları icin bir sürü sıkıntıları vardı. O zaman kendime bakıp üzülmüyordum hiç iki gün sonra çıkarız diye. 

(6,777 puan) tarafından

Öyle canım 

+1 oy
tarafından

Afiyet olsun, Rabbım tüm hastalara şifa versin inşallah. 

(6,777 puan) tarafından

Amin inşallah cnm Allah razı olsun 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 162 göst.
0 oy
2 cevap 133 göst.
+2 oy
3 cevap 214 göst.

Kategoriler

1,477,291 soru

24,181,344 cevap