Günaydın hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız bittimi işler yapildimi kahvaltılar yapmayanlar buyursun gelsin hastane kahvaltısı bu kadar oluyor ama idare edelim demleme çayımizda yok sallama var 😁😁😁
7 gun sonra kahvaltı yapmak nasip oldu bize yanımdaki arkadaşında bebeği iyi değildi benimde birşey yiyemiyorduk akşamdan beri iki bebekte iyi Rabbime şükürler olsun bizde bu sabah kahvaltı yapalım dedik 😍😍😍😍
Rabbim her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi şansıma çok iyi temiz kalpli bir insana denk geldim ikimizde birbir imdadimiza yetişiyoruz 💐💐💐
Rabbim iki bebişede şifa versin. Sizin gibi güçlü annelere de afiyet olsun.
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️
Günaydın işler duruyor ev soğuk pek ısınmıyor yataktan çıkamadım daha kahvaltı edicem çocuk uyuyor küçük
Ah evimi özledim 😔😔 işlerimi özledim Çamaşır bulaşık la uğraşmayı özledim 😔 😔
Hayırlısıyla gidersin evine de ne zaman çıkacak bebeğin
Hiç belli değil canim az önce dr ile görüştüm en az 3.4 gün daha buradayız gibi duruyor
Hayırlı sabahlar canım. Ne güzel yoldaş olmuşsunuz ya hastanede çok güzel iyi biriyle denk gelmek🥲
İnsan böyle şeylerle anlıyor evdeki üşendiğimiz işlerin kıymetini. Seni Evde hastayken bile hiç durmayışını daha iyi anladım ufak tefek yaşadıklarımla🥹 İnşaAllah tüm sağlık sorunlarınız en kısa sürede çözülür 🩷
Evimi işlerimi o kadar çok özledim ki 😔😔 oğlumda bensiz kaldi
İkinizde ordan güle oynaya çıkın, afiyet güç kuvvet olsun sizlere ❤️
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️♥️
İnsan orda kalirken kendi haline şükrediyor. Benim kız sariliktan yatıyordu yanımda kalan kadinların brbekleri aylardır yatıyordu erken doğdukları icin bir sürü sıkıntıları vardı. O zaman kendime bakıp üzülmüyordum hiç iki gün sonra çıkarız diye.
Öyle canım
Afiyet olsun, Rabbım tüm hastalara şifa versin inşallah.
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
1,489,200 soru
24,340,973 cevap
346,048 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın