+3 oy
519 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,772 puan) tarafından

Günaydın hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız bittimi işler yapildimi kahvaltılar  yapmayanlar buyursun gelsin hastane kahvaltısı bu kadar oluyor ama idare edelim demleme çayımizda yok sallama var 😁😁😁

7 gun sonra kahvaltı yapmak nasip oldu bize yanımdaki arkadaşında bebeği iyi değildi benimde birşey yiyemiyorduk akşamdan beri iki bebekte iyi Rabbime şükürler olsun bizde bu sabah kahvaltı yapalım dedik 😍😍😍😍 

Rabbim her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi şansıma çok iyi temiz kalpli bir insana denk geldim ikimizde birbir imdadimiza yetişiyoruz 💐💐💐

image

6 Cevaplar

+3 oy
(17,633 puan) tarafından

Rabbim iki bebişede şifa versin. Sizin gibi güçlü annelere de afiyet olsun. 

(6,772 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ 

-Reklam-
+3 oy
tarafından

Günaydın işler duruyor ev soğuk pek ısınmıyor yataktan çıkamadım daha kahvaltı edicem çocuk uyuyor küçük 

(6,772 puan) tarafından

Ah evimi özledim 😔😔 işlerimi özledim Çamaşır bulaşık la uğraşmayı özledim 😔 😔 

tarafından

Hayırlısıyla gidersin evine de ne zaman çıkacak bebeğin 

(6,772 puan) tarafından

Hiç belli değil canim az önce dr ile görüştüm en az 3.4 gün daha buradayız gibi duruyor 

+3 oy
tarafından

Hayırlı sabahlar canım. Ne güzel yoldaş olmuşsunuz ya hastanede çok güzel iyi biriyle denk gelmek🥲 

İnsan böyle şeylerle anlıyor evdeki üşendiğimiz işlerin kıymetini. Seni Evde hastayken bile hiç durmayışını daha iyi anladım ufak tefek yaşadıklarımla🥹 İnşaAllah tüm sağlık sorunlarınız en kısa sürede çözülür 🩷

(6,772 puan) tarafından

Evimi işlerimi o kadar çok özledim ki 😔😔 oğlumda bensiz kaldi 

+3 oy
(4,910 puan) tarafından

İkinizde ordan güle oynaya çıkın, afiyet güç kuvvet olsun sizlere ❤️

(6,772 puan) tarafından

Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️♥️

+2 oy
(7,633 puan) tarafından

İnsan orda kalirken kendi haline şükrediyor. Benim kız sariliktan yatıyordu yanımda kalan kadinların brbekleri aylardır yatıyordu erken doğdukları icin bir sürü sıkıntıları vardı. O zaman kendime bakıp üzülmüyordum hiç iki gün sonra çıkarız diye. 

(6,772 puan) tarafından

Öyle canım 

+1 oy
tarafından

Afiyet olsun, Rabbım tüm hastalara şifa versin inşallah. 

(6,772 puan) tarafından

Amin inşallah cnm Allah razı olsun 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 193 göst.
0 oy
6 cevap 142 göst.
0 oy
2 cevap 159 göst.

Kategoriler

1,489,200 soru

24,340,973 cevap