Selamün aleyküm kızlar 4,5 yaşında kızımın dişleri üstleri komple çürük ameliyat günü aldık narkozla olcak ve ben çok korkuyorum.Cocugu küçük yaşta dişten ameliyat olan arkaslar varmı sureç nasıl aslında bünyesi kaldirirmi ?diye endişeliyim
Benim oğlum da 5 yaşındayken ameliyatla halletiler. Korkacak bı durum yok aslında, narkozdan ayıkırken ağlıyor bilinci yerinde olmadığından. Çok şükür bız sorun yaşamadık.
Teşekkürler canım.agri dışında narkozun yan etkisi olmadı degilmi
Ozelmiydi devlet mi canım
Yok canım herhangi bir etkisi olmadı. Devlet hastanesinde yapıldı.
Bu konuda yorum yapmıyım benimde 2 çocuğun diş problemleri var ama cesaret edemiyorum iyi araştırmak lazım nette bir haber okudum ondan sonra biraz gerildim neyse doktorun iyiyse korkma canım
Ameliyat gerektirecek şekildemi senin çocuklarında peki yaşları.bende sırf ameliyat diye korkuyorum
Küçüğün öyle çünkü 3.5 yaşında ön dişleri çürüme erime yaptı kan ilacından
Yegenim de 3 4 yaslarindaydi narkoz verilerek disi çekildi bir sorun yasamadi rahat uyandi.
Kaç tane çekildi canım özel mi devlet mi peki
Özelde 1 tane çekildi. Düşmüştü disi kırıldı önce narkozla dolgu yaptılar dolguyu da kırdı sipa sonra tekrar narkozla çekildi.
AA iki kere olmuş maşallah Ya ne bilim bı haberden etkilendim bende erteliyip duruyodum korkumdan ama mecbur yaptiricam gelişimini etkiliyor
Çok araştirdilar istanbulda yaşıyoruz kocaeliye gittiler iyi bir doktor var diye
düzgün bir hastaneye gittiğinden emin olmanı tavsiye ederim
Ankara Tepebaşı araştırma Hastanesi'nde olcak canım orda memnun olan varda ameliyat diye endişem bide küçük
güvenilirse sorun olmaz inşallah... haberleri izledikçe korkuyorum ben de ondan öyle dedim
Aynen geçen ki böyle özelde ameliyat olan cocukdan etkilendim bende
benim de aklıma o geldi direk
1,494,882 soru
24,421,634 cevap
351,624 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın