Kızlar 8 sene birlik oturfum kaynanamla
Sonra kaynım buraya taşındı onlarla yaşamaya basladi bu zaten böyle olcakti hep konusuluyodu neyse
1senedir ayrıyim v kaynana onlarda rahat olmadini yapamadini eltimi sevmedini söyleyip duruyo huzursuzluk cikariyo eşimde Bişe olunca hemen anasına gel yanimma gel bizde kal diyo ( geçende paylaşmıştim dubleks alırız öyle yaşarız diye konuşuyo bna sormadan )
Bugün yine gördüm msjini yanıma gel demiş sonra eve gelincede bna diyo anam böyle giderse yanımıza gelir
Dedim bn fikrimi soyledim bn istemiyorum n senden yana n anandan yana düşünmüyorum kendimi düşünüyorum dedim napayım diyo bişe olursa mecbur bna gelecek diyor
Kızlar 8 sene yaşadım ama Allah bilir n çektimi
Annem vefat etti 2 ay sonra flan benle kavga etti kocam üstüme yürüdü cinnet geçirdim bn acımı yaşamak isterken bunları yaşadım daha neler neler
Bn bunlari yaşamak istemiyorum v korkmuyorum da kadın h dese yanimiza gelecek yani zamanında hep bnm evim çıkın gidin bnm esyam derdi daha yeni yeni bnm esyam bnm evim diyorum bn rahatca kullanıyorum
Gelse tabi artık o sözleri söyleyemez söyletmem ama illa huzursuz olurum
Bide kadın kendi huzursuzluk cikariyo yani eltimi sevmiyo diye zamanında bni hicbirseye saymiyodu o varken gelen gideni arattı