+1 oy
908 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (229 puan) tarafından

Kızlar 8 sene birlik oturfum kaynanamla 

Sonra kaynım buraya taşındı onlarla yaşamaya basladi bu zaten böyle olcakti hep konusuluyodu neyse

1senedir ayrıyim v kaynana onlarda rahat olmadini yapamadini eltimi sevmedini söyleyip duruyo huzursuzluk cikariyo eşimde Bişe olunca hemen anasına gel yanimma gel bizde kal diyo ( geçende paylaşmıştim dubleks alırız öyle yaşarız diye konuşuyo bna sormadan )

Bugün yine  gördüm msjini yanıma gel demiş sonra eve gelincede bna diyo anam böyle giderse yanımıza gelir 

Dedim bn fikrimi soyledim bn istemiyorum n senden yana n anandan yana düşünmüyorum kendimi düşünüyorum dedim napayım diyo bişe olursa mecbur bna gelecek diyor 

Kızlar 8 sene yaşadım ama Allah bilir n çektimi 

Annem vefat etti 2 ay sonra flan benle kavga etti kocam üstüme yürüdü cinnet geçirdim bn acımı yaşamak isterken bunları yaşadım daha neler neler 

Bn bunlari yaşamak istemiyorum v korkmuyorum da kadın h dese yanimiza gelecek yani zamanında hep bnm evim çıkın gidin bnm esyam derdi daha yeni yeni bnm esyam bnm evim diyorum bn rahatca kullanıyorum 

Gelse tabi artık o sözleri söyleyemez söyletmem ama illa huzursuz olurum

Bide kadın kendi huzursuzluk cikariyo yani eltimi sevmiyo diye zamanında bni hicbirseye saymiyodu o varken gelen gideni arattı 

21 Cevaplar

+4 oy
(1,355 puan) tarafından

Kendi evi yokmu bu kadının ya siz onunla otururken evim esyam dediği yer nerde şimdi 

(229 puan) tarafından

Emine 

Kendi evim dediği yerde eltimle kaliyo simdi

(229 puan) tarafından

Sn şu sorunlu olan insanlardansin belli ama bna bulasma Allah iyilik versin kalbinize hayirli geceler 

(1,355 puan) tarafından

Okumanızda sorun mu var nerede mal yazmışım ben 

(1,355 puan) tarafından

Yazdığım soruyu doğru düzgün okumadan kaynanana olan öfkeni bana kusmuşsun asıl sen bana sorunlu deme hakkını nereden buluyorsun .sen post açmışsın ben yorum yapmışım bir soru sormuşum .doğru düzgün okumadan beni sorunlu olan ediyorsun Allah senin kalbine göre versin inşallah başka söze gerek yok .

(229 puan) tarafından

Canm bnm kusura bakma bn sna bişey demedim casperiye diye biri senin yorumun altına yorum yazmış çünkü onun kocası mal vs yazmış bnd ona cvp verdim sonra yine yazdı sn kolesin eltin akıllı saçma sapan bende ona istinaden dedim Allah iyilik versin diye şenlik bişey yok yani bn öyle yazincada yorumunu silmiş 

Onun kalbi kötu bn öyle insanlarla uğraşamam

Seninde böyle anliycani tahmin etmedim yoksa aciklama yapardım tabikide sana yoksa bn sna niye çıkışayim Allah hepimize iyilik versin 

-Reklam-
+1 oy
(988 puan) tarafından

İstemediğinizi eşinize ve annesine keskin bi4 dille söyleyin kararlı şekilde asla kabul etmeyeceğinizi belli edin.

Ne acayip herifler ya o zaman ayrı ev açsın anasına onla birlikte otursun

(229 puan) tarafından

Oda kendince haklı cnm annesi huzurlu olsun istiyo mutlu olmadı yerde kalmasın diye düşünüyor ama yok açık açık dedim bn kendimi düşünüyorum 8 sene çektim yeter daha çekemem eğer gelecek olursa kadına diycem acik açık istemiyorum diye varsın kötü olayim hep mutsuz olmaktan iyidir

+1 oy
tarafından

Ne yorum yapsam bilemedim. Bir yandan eşinin annesi diğer yandan kadından eziyet görmüş bir gelin. Allah çıkış yolu göstersin inşallah 

(229 puan) tarafından

Eşim haklı zaten cnm ama bn artık kendimi düşünmek istiyorum yeteri kadar çektim 

Bna zamanında istedini yaptı arkamda kimse yoktu bu geline yapamıyor anası babası destek çünkü eeee yapamadigi içinde eltiyi sevmiyor huzursuz oluyo 

Kıymeti anladı ama iş işten geçti 

+1 oy
(4,228 puan) tarafından

Neden illa birinin yanında kalıyor. Tek başına yaşasın. 

+1 oy
(11,473 puan) tarafından

6 sene birlik yaşamış bir mağdur olarak bende asla kabul etmezdim benim kaynanada bana diğer 5 çocuğum evlensin gitsin sana gelecem bana bakacaksın demişti o an çok kırıcı olmuştum asla sana bakmam hani brn kötüydüm dedim sakın kapıma gelme git sevdiğin oğlun sana baksın dedim

(229 puan) tarafından

O an kötü oldum evet ama sonrası rahat işte bnde iş ciddiye binerse kadınla konuscam zaten varsın bnd kötü olayim yeter çekmek istemiyorum bn artık rahat etmek istiyorum bnmde hakkım değilmi rahat etmek 

(11,473 puan) tarafından

Biliyilar bizim gibisi yok çektirip çektirip bize dönüyorlar en son

+1 oy
tarafından

resti çekecen bacım, kocana da kaynana da. al oğlunun ayrı eve çık diye. hiç eyvallah etme

(229 puan) tarafından

İş ciddiye binerse kadınla konuscam zaten açık açık istemiyorum diycem kötü olacaksamda olayim sürekli huzursuz olmaktan iyidir 

tarafından

yani eşin çok istiyorsa iki kardeş bir olup analarına ev açsınlar 

+1 oy
(2,103 puan) tarafından

Nefret ediyorum şu durumu yaşatan herkesten.Asla kabul etme diren

(229 puan) tarafından
+1

Gerçekten sürekli bunu düşünür oldum ya gelirse ya yine aynı seyler yasanirsa

(2,103 puan) tarafından

Eltin ne yapiyorsa daha fenasıni yaparsin

+1 oy
(18 puan) tarafından

Tek niye yaşayamıyor anlamadım benim kayınvalidem de tek yaşıyor gelir gideriz o gelir ama ev ev üstüne olmaz yakında bı ev tutun yada altlı üstlü oturun aynı apartmanda kendi evi olsun genç de belli mesajlastigina göre 

(229 puan) tarafından

50 yaşında bilmiyorum cnm aslında oda ayrı ev istiyor ama eşim Buraya getirmeyi düşünüyor bu saat olmuş iki kardeş msjlasiyo anası mutsuzmus diye 

İhale bna kalcak gibi görünüyor 

(18 puan) tarafından

Benim kayınvalidem 55 yaşında ve bicok hastaligi var her 2 3 ayda bir yatar hastanede 1 hafta şekerden tansiyondan ciğeri su toplar vs vs ama evinde kalır 15 günde bir gideriz 2 gece kalırız o gelir ayda 1 falan 2 3 gün kalır gider tek oğlan benim eşim bence kayinvalidenizden kaynaklı bu benim eşimde sürekli gelsin annesi ister ama gelmez kayinvalidem

0 oy
(785 puan) tarafından

Çok güzel bı sözle sana cevap vermek istiyorum. 

" Nefsine ağır gelen hakkında hayırlıdır." 

(229 puan) tarafından

Öylede cnm bn çektim yeteri kadar artık rahat etmek istiyorum ortada da kalmamış şükür 

(785 puan) tarafından

@Bircan2  ewet Allah rızasını gözeterek yapılan herşey adına. Misal kayınvalidesine bakmak kişiye ağır gelir ama Allah rızasını gözeterek ona bakmak cennet anahtaridir. Kişi ne kadar kötü olursa olsun. Sen ona iyi ol ki oda senden nem alsin iyileşsin. 

tarafından

Evet haklısınız bende iyi olmayı denedim benden feyz alır diye ama olmadı gene kötü olmaya devam etti maalesef

(785 puan) tarafından

@Ecrinsena kimse kimsenin evinin içini bilemez. Yaşadıklarıni bilmiyorum, ama iyi olmasi senin elinde. Empati kur. Mesela annen gibi düşün ortada kalmadı ama bulunduğu yerde mutlu değil elinden geleni yapmaz misin ?

(229 puan) tarafından

Yaparım tabikide cnm ama eşime dedim n sni n ananı bn artık kendimi düşünmek istiyorum dedim çok yıprandım yeter zaten çocuklar yıpratıyor kaynanada gelirse tam kafa gider herhalde 

0 oy
(2,921 puan) tarafından

Kaynanana ve esin kesin bi dille bunu istemedigini ve asla kabul etmicegni bu konunun acilmasini istemedginj soyle.yani esinide anlamiyorm 8 sene zatwn oturmus hic mi rahatlik gormedi bu adak ayri eve cikinca.ben olsam asla ama asla kabul etmem gerekirse kiyameti koparir ortaligi karistirrdm.esimede eger cok istiyor ve bu konuda geri adim atmicaksan ozman annenle bir oturabilirsn derdim.

(229 puan) tarafından

İş ciddiye binerse kadınla konuscam zaten varsın kötü bn olayım hergun huzursuz olmaktan iyidir 

(2,921 puan) tarafından

Tabikide canm ve herkezede bunu dile getir kaynananin kulaginada gitsn yani 

0 oy
(9,897 puan) tarafından

Kabul etmem yakınımdan ev tut git gel bakarım derim ama aynı evin icinde olmaz sıkıntı

(229 puan) tarafından

Bakilcak bı durumu yok cnm 50 yaşında sağlığı yerinde yakinimdada olmasın yine karışır herşeye hergun gelir aynı şey olur yani bnm için 

Kaynımda kalsın işte  gelinin ağzına edemedigi için huzursuz oluyo işte etse rahatlicak zaten

(9,897 puan) tarafından

Aynı bu dediğimi söyle eşine benim eşimde etkili oldu gelsin yakınımdan bir ev tutsun orda kalsın de bi ara bende yaşadım görumce konuşmuyo küstü ama bakmak zorunda değilim kendi evi yakından ev tutulur olur bunu yapmaya calıştılar kiralar ucuk karar değistirdiler huzur evine yatirmak istediler ben tınlamadan karar değiştirdiler aynı evinde kaliyo yüź verirsen tepene cıkarlar 

0 oy
tarafından

Vallah cnm senin kararin istersen bı yanına al bir 10 gün veya bir hafta kalsın sende huyuna bak yani mesela artik tövbe etmişse sana karismasa size harismasa huzurunuzu bozmasa yaninizda kalsın baksan aynıdır  kendi kendine laf atıyor eşini dolduruyor eşinle konuş eşinde annesiyle konuşun 

(229 puan) tarafından
+1

Gelip 15 gün kaldı cnm bı kere atistik çok ufak 

Kızlarıma çok karıştı bnd müdahale etme dedim oan atistik 

Şimdi kalsa yine kariscak herşeylerine keza bna v eşimede öyle huyu bu çünkü 

Yok yok asla rahat edemem

Rutin diye bişey kalmıyor gelince işlerim aksiyo hep

(2,103 puan) tarafından
+2

Ondan sonra değişen tek şey senin sinir stres kat sayın.can çıkar huy çıkmaz kimse duzelmez

0 oy
(976 puan) tarafından

Haklısın ama eşininde annesi onada öyle demek düşüyor. Kaç yaşlarında ki kndi kndine yaşayamaz mı yakınlarda 

Kaç yıldır eltinlerde kalıyor onlarda der hep bizde mi kalcak sırayla olsun falan diye. İnşallah gönlünce çözüme kavuşturursunuz

(229 puan) tarafından

8 sene bnd kaldı onlara 1 sene oldu cnm 

50 yaşında yaşar aslinda ama bilmiyorum n karar verirler eşime kalsa buraya getirecek bnd istemiyorum bilmiyorum cnm çıkmazda kaldim

0 oy
(53,888 puan) tarafından

yani kolay kolay bosan demem de o zaman git ananla.yasa de 

(229 puan) tarafından

Bilmiyorum cnm eşimde haklı bnd haklıyım bilmiyorum artık n olur 

0 oy
(196 puan) tarafından

Kız al yanına fırsat bu fırsat sana çektirdiklerini burnundan getir o senin kadar dayanamaz zaten kendi gider:D:D

(229 puan) tarafından

Yok kız rezil eder bni eşim anasını tutar yine olan bna olur

(87 puan) tarafından

Yok kız almasın Muhtaç olmuş Diye Bu zamanında vermediği cevapi şimdi verse ne yarayacak ağırlığını Başta koyacaksın 

0 oy
(330 puan) tarafından

Eli ayağı tutuyorsa bı rahatsızlığı yoksa kendi yasayablir aynı durum bende de var pek akill veremeyecem aynıyız hemen hemen çok çektirirken ondan sonra çektirdiği kişi baksın isterler 😔

0 oy
(5,253 puan) tarafından

Senin bakma zorunlulugun yok zaten hem dinen hem kanunen 

Bakmam deyip çıkacaksın ağırlığını ciddiyetini koyacaksin ortaya

Eger eşin ısrar ediyorsa kendisi baksin bi zahmet

0 oy
(227 puan) tarafından

Valla bacım kaynanamın da Kayınpederiminde kendi evleri var bahçeli sobalı 50 yıldır orda kalıyorlar ben 5 yıl oldu nerdeyse evleneli kocam aldı getirdi eve oda yaptı bana sormadı bile orda hasta olurlar diyor 30 bin maaş alıyor kayın pederim ev tutsun geçinmez diyorlar ikinci çocuk istemiyorum dogursam nasl sigacam odam küçücük anlamıyor adam beni

0 oy
(87 puan) tarafından

Sen kocana deki evde hergun Kavga olmasını İstiyorsan Huzursuzluk olmasını istiyorsan Getir Ben istemiyorum Bana neler çektirdi de Çocuğunuz var mi 

0 oy
(46 puan) tarafından

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende kaynanamlarda yaşadım 1.5 yil sonra tayinimiz çıktı çok şükür gittik ama şimdi yine onlarla yaşıyoruz Allah biliyo neler çektiğimi bende abimi kaybettim ne yasimiza gittiler ne üzüldüler ne de başka bişey ki o zaman bide doğumuma yakin bi zaman vefat etti çok kötü şeyler yaşattılar oğulları ayri kendileri ayri herşeyi Allaha bıraktım sende oyle yap ve senin haberin olmadan da eşin eve alamaz tamam annesi ama senin zaten bir ailen var öncelik kurmuş olduğun ailen ve onların ne düşündüğü Allah yardım etsin canım benim

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 736 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hiros4434 (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 2,116 göst.
19 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 139 göst.
+2 oy
12 cevap 417 göst.

Kategoriler