+1 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (257 puan) tarafından

Merhabalar ben İstanbul Eyüp Sultanda oturuyorum belediyenin yaptığı yenidoğan paketi var başvuru yapıyorum ama doğru yazmama rağmen hata veriyo benim gibi Eyüpte olup da yapabilen var mı yardımcı olabilir misiniz bilgisi olan varsa 153 arasam acaba yardımcı olurlar mı oğlumda da almıştım bu Yenidoğan paketini aynı bu şekilde başvurdum internet sitesi üzerinden ama bu sefer uyarı veriyor

2 Cevaplar

+1 oy
(44 puan) tarafından

İnternet uzerinden çok hata veriyor canm bende yaptım mesela evde 3 kişiyiz 3 kişiyi seçince hata veriyordu 1 seçince kabul etti iki gün sonra dosya kapandı 153 u aradım onlar hatalı girmissiniz o yüzden kapanmış dedi onlar başvuruyu yaptı sende 153 ara hata veriyor de onlar yapıyorlar . Bu arada ilk aldığını ne akdar surede getirdiler doğumdan sonra mı veriliyor bende başvurdum hala sonuclanmamis ama

(257 puan) tarafından

Yok canım bende kişi sayısı değil anne bilgileri diyor TC isim soyisim doğru giriyorum telefon no falan ama hata veriyo hep benimkisini kimlik çıktıktan sonra yaptım hemen ilkini 3 aylıktı getirdiler gelmeden önce ariyolar zaten geliyoruz müsait misiniz diye o yüzden ilk 4 ay içinde şart var ya başvuru için 153 yapıyor yani dimi arasam 

(44 puan) tarafından

Yapıyor canm ben aradım işte dosyam kapanmış diye onlar hatalı girmişsiniz dilerseniz biz burdan basvuralım dedi öyle başvuru oldu sende ararsan onlar yapıyor merak etme 

(44 puan) tarafından

Diğer yorumunu okudum ben İBB den bahsediyorsun sandım canm onu 153 yapıyor senin dediğin farklı galiba sen direk o belediyenin numarasını bulup ara onlara sor belki onlarda telefonda hal eder yada en kotu gelin burada başvurun der

-Reklam-
+1 oy
(456 puan) tarafından

153 ü arayıp başvuru yapmıştım ben sizde arayın

(257 puan) tarafından

Canım ibbnin değil ama ibbninkisini aldım ben zaten getirdiler Eyüp belediyesininkini diyorum o da 153 den oluyor mu  oluyorsa yapıyım çünkü 4 aylık olunca daha yapamıyoruz başvuru ilk 4 ay şartı var ondan 

(456 puan) tarafından

Onun için bir bilgim yok canım 

(257 puan) tarafından

Anladım teşekkürler ben arayıp bir sorcam genede 153 ü bakalım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 175 göst.
0 oy
4 cevap 126 göst.
0 oy
0 cevap 70 göst.
9 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Allizzwell11 (510 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,436 soru

24,016,804 cevap

328,053 kullanıcı

...