+3 oy
166 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,651 puan) tarafından

image

Kızlar 22 haftalık hamileyim yenı dogan paketi için. Başvuru yaptım boyle sonuc cıkmş ya evımız kıra esım calısıyır sadce

Cevremde evı arabası olan durumu çok ıyı olan insanlar aldı ..hıc bı yardımdan yararlanamıyoruz

Bunun ıcın ne yapabilirim belediye ye mi gıtmelıyım

8 Cevaplar

+2 oy
önce (1,597 puan) tarafından

En iyisi birebir yüz yüze gidip konuş canım zaten hep zengin olana verilir yardım durumu olmayanların ihtiyacı yok ne de olsa 😒

önce (2,651 puan) tarafından

Evet abla oyle yapcam 

-Reklam-
+2 oy
önce (8,798 puan) tarafından

Evet neye göre belirleniyor bende anlamıyorum eşimin kuzeni aldı yenidoğan olandan beşiğinden Reflü yatağına kadar kira ödemiyorlar ikisi de çalışıyor en az evlerine 80 bin giriyor 

Bu neden boyle ya cnm bnm ıhtıycim olmasa gerçekten ıhtyc sahibi olan alsın derim ama ınan ıhtıycim var 

önce (8,798 puan) tarafından

Bende başvurdum ibb ye çıkmadı. Dediğim gibi eşimin kuzenine çıktı sebebini bilmiyorum. Benim ilk kızım doğduğunda belediyeden çanta gelmişti sadece içinde bir kaç parça şey vardı. Bende belediyeyi aradım bana dedi ki doğum olduğunda bebeğin kimliği ile belediyeye gidin doğum çantanızı alın. Yani ibb vermiyor ama belediye veriyor canım. Fakat ibb nin ki çok donanımlı herşey var o çıksa iyi olurdu.

+2 oy
önce (1,924 puan) tarafından

Ben Ankaradayim üstümüze ev yok araba yok bize eşinin geliri size yetiyor diye vermediler

Eve arabası olan bı suru tandım var cnm İnan kafalarını gore mi yapıyorlar acba

+1 oy
önce (11,306 puan) tarafından

Yenidoğan paketi istisnasız herkese veriliyor diye biliyorum. Ben küçük oğluma hamileyken banada gelmişti hatta ben başvuru bile yapmamiştim.

Bnde duydum cnm ama herkese veriliyor bize hiç bi yardım cıkmıyır ustunuze bısey de yok

0 oy
önce (1,153 puan) tarafından

Ben de 28 hafatligim ama banada cikmiuor canm anında sistem red veriyor 

Neden oyle acba cnm gerçekten ıhtıycim olmasa İnan başvurmam bnde:(

0 oy
önce (1,029 puan) tarafından

Ben 4 haftalık iken başvuru yaptım 14 haftalık düşük yaptım kürtaj oldum. 16 haftalıkken aradılar beni yeni doğan destek paketiniz var eve getiriyoruz diye ama istemedim ben düşük yaptım alamam almayanlara haksızlık olmasın dedim. Lakin beni arayan kişi eğer çocuk düşünüyorsaniz bırakabiliriz dedi yine de istemiyorum dedim ama israrim üzerine getirdirdiler. 

Yani çıkmış olması lazım her hangi bir tapu vs yoksa.

Bısey yok cnm yq bnde anlamadım 

0 oy
önce (22,318 puan) tarafından

Yengem Pendik'te oturuyor evi var öylesine başvuru yaptı Park beşiğine kadar verdiler kafalarına göre veriyorlar bence evi var ama maddi durumları çok iyi değil orta halliler ama ev araba yoksa vermeleri gerekiyor . Bu arada hastaneye gittin mi canım 

Gttım cnm da poliklinik git dedı cuma gunu gtcm inşallah evet cnm gerçek ıhtıyci olana mi vermiyor lar anlamadım 

0 oy
önce (158 puan) tarafından

image

Şimdi elime ulaştı ama başvuru yapmadm 

Çok şaşknm park beşik ve de bı koli var acmadm henüz bilgi vermek istedim 

Belki size de gelir 

Insallah cnm pek umudum kalmadı ama 

önce (158 puan) tarafından

Hatta dün gece konuştk bende mi başvursam dye 

Eltim Esenyurt ta o başvurmuştu olumlu sonuçlarsa bende başvururum dye düşünüyordum

Bu sabah bı numara aradı 6 kez üst üste bende çocuklar uyanmasn dye hep kappatp meşgule attm 

Sonra acil olmazsa Nye böyle ısrarla arasnlar dedim açtım baktm kapıda beni bekliyrlr 

Siz yine başvurun gelmesi gerek 

İnş size de gelir oturdğm yerde ozellkle sokağmda tüm gebelere verdi adam sırayla aryordu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 224 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Aleynaylmz (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 157 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.

Kategoriler

1,473,445 soru

24,124,851 cevap

333,686 kullanıcı