0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (131 puan) tarafından

Ailesinden uzak pek çevresi olmayan evde çocuğuyla sıkılan hanımlar neler yapıyorsunuz eşimle çıkarız fakat ben Arkadaşla oturup kahve içip sohbet etmeyi çok severim mesela ama elime geçmiyor öyle bir arkadaşım yok ailem uzak bazen çok daraliyirum çocuğum için bile olsa değişik bı kaç insan yüzü göremek istiyor insan nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumla

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Canım insan yalnız kalınca bir süre sonra kimseyi aramıyor ben mesela eşim var iyi ki

(131 puan) tarafından

Cnm aslında söyle oğlum kalabalığı çok seviyor çok arıyor annemlere gidiyoruz mesela ablam abilerim herkes çok yakın birbirine otururuz akşama kadar sohbet muhabbet oğlumda kuzenleriyle çok güzel vakit geçirir burda fark ediyorum çok içine kapaniyor birşey yapmak istemiyor onun için çok üzülüyorun o öyle olunca banada sıkıntı geliyor 

-Reklam-
0 oy
(163,302 puan) tarafından

carsiya cik pazara cik illaki bi arkadas bulursun (ben 6.yilimda 1 arkadas buldum) ama cokda arkadasa bakma yaa kimin ne oldu belli olmuyo

tarafından

Doğru diyorsun canım 

(131 puan) tarafından

Ya tabiki arkadaş var olmaz mı ama herkesle samimi olamıyorsun insanlar com tuhaf gerçekten benim böyle benim gibi bana ayak uydurabilecek bir arkadaş çok güzel olurdu kendi büyüdüğüm yerde hep şenlik gibi iç içe güle oynaya büyüdük burası çok sessiz oğlumda bunun farkında ve üzülüyor sürekli ananeyye ne zaman gideceğiz burda çok sıkılıyorum diyip duruyor insan üzülüyor ister istemez

0 oy
(3,130 puan) tarafından

Çocuk oyun alanlarına, parklara, kafelere gidebilirsiniz. Sürekli gidince, oraya gelen diğer kişiler ile tanışıklık başlıyor zaten.

(131 puan) tarafından

Valla bugüne kadar o şekilde ilerleyen samimiyet elde edemedim ben galiba kendi büyüğüm şehrin sıcaklığını istiyorum ama burda onu bulamıyorum 

(3,130 puan) tarafından

Size o sıcaklığı hissettiren zaten sahip olduğunuz ilişkiler. Şuanki yerde de o kişilerden bulursanız, orayı da seversiniz. Günümüz şartlarında da herkes herkese hemen güvenemediği için ilişkiler de zor kuruluyor. 

Sosyal medyada bulunduğunuz yerde olan ebeveyn - çocuk etkinliklerini takip edip, o gruptaki kişiler ile buluşmaya çalışın olmadı. 

(131 puan) tarafından

Ay bilmiyorum vallahi cnm ben yakinlasssam bile insanlarda o samimiyeti yakalayamiyorum öyle olunca soğuyup uzaklaşıyorum 

0 oy
(53,796 puan) tarafından

ben doğup büyüdüğüm yerde blle yeri geliyor sıkılıyorum.gidecek kapi bulamıyorum cevremde coktur seni anliyorum hele cocuk icin daha cok gidiyorum saga sola oyun salonu park tutmuyor ev oturmasinin yerini 

(131 puan) tarafından

Valla öyle bacım ben kendi sehrimde öyle alışmışım burda yok öyle park sahil çarşı bunları yapıyoruz zaten ama benim sevdiğim aktivite tarzı bu değil ya

0 oy
(2,450 puan) tarafından

8 yıllık evliyim ailemden uzağım inan kimseyi istemiyorum çünkü elin iyisi yok gerçekten. Arada eski arkadaşlarımla yazışıyoruz her gün annemle konuşuyoruz gerçi daha çok o konuşuyor :D iki tane çocuğum var onlar bana yetiyor. Ev işi yemek bulaşık çamaşır derken günler geçivermiş. Kendine hobi bulmaya çalış arkadaştan daha iyi. Ben mesela vaktim oldukça film dizi izlemeyi, kitap okumayı çok severim. Hatta bebeğimi ayağımda sallarken telefondan dizi izlerim :) ben artık insanlardan o kadar usandım ki yeni insan tanımak bile istemiyor canım. 

(131 puan) tarafından

Cnm valla oğlum tek hep sıkıldığını dile getiriyor büyüdüğüm şehir ve ortam şen şakrak 9 senedir evliyim gram alışamadım oğlum 6 yaşında o bile Annelere gidelim der durur çocuk akranlarıyla oynamak istiyor falan Allah'tan okullar yarın açılıyor 

(64 puan) tarafından

Yalnızlıkta Allaha mahsus yaa insan arkadaş istiyor az öz olsa da

(64 puan) tarafından

Bende 8 senedir gurbetteyim hiç alışamadım

(2,450 puan) tarafından

Ben oğlumla hep arkadaş gibiyim birlikte bazen evin içinde halay çekip göbek atar eğleniriz :D çocuk illaki çocuk istiyor arada alt komşumun oğlu ile oynarlar çok sıkı fıkı olmam ama arada kahvemiz var hiç yok değil sizin yok mu öyle arada oynayacak komşu inan oğlum istemese ben o kadar bile gitmiyorum oğlum olmadan önce hiç gitmezdim kimseye çünkü 

0 oy
(64 puan) tarafından

Aynı dertten muzdaribiz canım yaa böyle insanlar neden aynı şehire denk düşmez ki ben erzincandayım sen nerdesin

(131 puan) tarafından

Mersin deyim ya keşke yakın olsaydın valla çok güzel şen şakrak ailede büyüdüm kalabalık ve herkes birbirine gider gelir oğlum ,6 yaşında o bile farkında sıkılıyorum ananelere gidelim diyor gittigimizde hiç dönmek istemiyor bizi böyle çarşı gezmesi park vs tatmin etmiyor ikimizde insana karışmayi seviyoruz en çok ta oğlum için üzülüyorum bu konuda 

(64 puan) tarafından

Ayy mersin çok uzak bize malesef

Ben normalde Kahramanmaraşlıyım oralara gelmeye çalışıyorum ama bi türlü nasip olmuyor.Ya 1 2 saat sürüyo park gezmesi çarşı vs.benimde 2 ve 4 yaşında oğullarım var dediğin gibi anca dışarı çıkarıyorum kimse yok burda arada tanıdık olmadıkça kadınları birbirinin evine gitmez hemen kaynaşıp tanışmazlar doğuyu hiç sevemedim ben.

0 oy
(2,119 puan) tarafından

Daha önce bunun için ağladım inanki gelen giden yok guvenebilecegin bir çevre yok dışarda çocuklar oynuyor kızım ağlıyor bende cikacam diye hastasın annem diyorum anlamıyor ki çocuk istiyor işte kalabalık ailede büyüdüm gelenimiz gidenimiz bitmezdi bir gün olsun kalabalık sülaleden geldim şimdi 7 senedir evliyim bir kızım var 3 yaşında 4 gün sonra sezeryan doğumum var biseyler yapmaya çalışıyorum uğraşıyorum temizlik yapmak zulüm oldu nefes bile alamıyorum şimdi kızım ağladı ağladı uyudu annem gelicek iki gün sonra hayırlısıyla bakalm bundan sonra nasıl ilerleyecem Rabbim bize de büyüktür 😞🤲

(131 puan) tarafından

Sen bensin bizim mahalle o kadar kötü ki çocuklarda bir küfür bir hakaret cikaramiyorsun dışarıya bakalım ne olacak kardeşi yolda yeni hamileyim inşallah kalp atışını duyarım oğlum bu yönden eksik hissetmez inşallah kendini ona iyi geleceğini biliyorum

(2,119 puan) tarafından

İnşallah canm inşallah bizimkilere kardeş şart nekadar zor olursa olsun kızımı bundan mahrum edemezdim büyüyecekler elbet öyle yada böyle 

(131 puan) tarafından

Kesinlikle cnm inşallah bnm bebeğim sağlıklı olur rabbim nasip eder oğlum tek kalmasın 

0 oy
(2,209 puan) tarafından

Şöyle söyleyim ailem ile aynı sehirdeym burda doğup büyüdüm. Ama evlenince insan aynı düzende devam edemiyor ve kendi düzenini kuruyor. Git gel yapamıyorum uzun süre gitmiyorum bazen annemlere kuzenlerime falan. Ama çocuk okula başlayınca otomatikmen bir sürü çevre komşu edinmiş oldum. Şimdi planları günlere sigdiramiyoruz. Ama öncesine çocuğu parka götürüp insansizliktan saatlerce parkta aglamisligimi bilirim tek kalmak cidden zor. Şimdiki aklım olsa götür çocuğu park kahveni kitabını al kafa dinle veya oyun alanları olan kafeleri tercih edip bir kahve iç 

(131 puan) tarafından

Ay bilmiyorum bacım ya 9 senelik evliyim alışamadım daha sık sık gidiyorum annemlere 2 ayda bır 1 buçuk saatlik yol doymuyorum İnanki ben ailemle yaşadığım o anları özlüyorum onlar hep toplasip vakit geçiriyorlar annemin cocuklarindan birtek ben uzağım zoruma gitmiyor değil 

0 oy
(998 puan) tarafından

Ailem başka şehirde ayrıyetten görüşmüyoruz. Eşimin ailesi hepsi buz gibiler. Kimse kimseye doğru düzgün gitmiyor, konuşmuyor. Arkadaşım yok. Bı markete, gezmeye eşim izin vermiyor tek başına. Eşim gurbette çalışıyor. Evde çocuk yok 24 haftalık hamileyim. TV bozulmuş. Hava soğuk kapının önüne bile çıkıp hava alınmıyor. Bunaldım anlayacağınız. Tek başımayım 

(131 puan) tarafından

Allah yardımcin olsun kuzum TV'ye bı çare bulun bari valla insan gerçekten daha çok bunalir

(998 puan) tarafından

İnşAllah eşimin maaş almasını bekleyecem mecbur. Maaşını alınca sana TV Alıcam dedi. Bu cuma maaş alacak ama onu borca vericek. 15 günde bir maaş veriyorlarmış. O da cuma günü 15 günü doluyor. Bu maaşı borca vericek. Diğer maaşla inşAllah TV Alıcaz. O da bı 20 gün sonra ancak. Off aşırı sıkılıyorum. Bende kalkıp hem tuzlu hem tatlı kurabiye yaptım sıkıntıdan. Hem bı misafir gelir hazır çayın yanına evde bulunsun. Hemde sabrım gelmiş oldu

(131 puan) tarafından

İyi yaptın cnm Allah kimin ne sıkıntısı varsa yardımcısı olsun inşallah 

(998 puan) tarafından

Amin amin inşAllah 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 355 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,573 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
0 oy
2 cevap 94 göst.