Herkesin görüşü tabiki farklı saygı duymak lazım ama bana göre kendi gelecegim için yani bı sigorta için çocuğumu bu aylarda bırakmazdim. Ne annem ne de kayınvalidem bir çocuğa en iyi annesinin bakabilecegini düşünüyorum. Kendi annem dahi olsa çocuk emanet etmem. Kötü birşey yapacaklari için degil. Sadece benim emek verdiğim belki kurallarimla guzelce yetiştirdiğim çocuğumun birçok durumunun bozulmasına sebep olacaklar. Büyüklerimiz bu konularda daha esnekler çünkü bişey olmaz yesin bişey olmaz yapsın gibi zaten bir araya geldiğimizde bir çocuğumuz onlarla ugrasiyoruz.
Sizin zaten söylediğiniz sigorta olayını kızınız kreşe başladığında da çalışmaya başlayıp gerçekleştirebilirsiniz. Ama maddi olarak güç durumda olursunuz o zaman tabiki çalışılır öyle bir durum yoksa kızınızın dengesini bozmamanizi tavsiye ederim.
Esiminde benden önce kızımın geleceğini dusunmesini tercih ederim böyle durumda. Hatta hiç calismayi istemeyen bir insan bile olabilirsiniz kendi tercihiniz ama erkeklerin veya ailelerinin çalış diye diretmesi bir kadına bana itici geliyor.