0 oy
431 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (394 puan) tarafından

Eşimle erkek kardeşim cok samimidir yani sakalasırlarda hatta eşim cocuklarıma argo bışeyler öğretmiş onu sakasına kardeşime soylettırır alınmaz neyse biz bir gün sehir dışına dugune gittik geri dönerken annemgil bize gelecekti ama erkek kardeşlerim ertesi gün işe gidecekleri için onlar kendi evlerine gidecekti neyse esım kardeşimi çok severdi hani düğüne bile onun için geldi her neyse eşimde babama dediki baba gitmesinler onlarda gelsin bizde kalsın dedi aradık geldiler beraber yolculuğa başlayacaktık esım sakasına ben seni cagırmadım ki dedi ama surattan anlaşılıyor esımjn yalan dediği birde bana ve babama göz kırptı bizde dahil olduk sakaya evet cagırmadı dedik ki azcık mantık olsa ablam babam niye böyle bişey desin özellikle ablam ezdirirmi kardeşini neyse kardeşim o zaman ben gideyim dedi indi bende o saka yapıyor sandım peşinden hepimiz gittik bana mısın demedi kuzenin arabasına bindi gitti o gündem beri benide engellemiş hatta evde babamlarlada arası lımonıymiş bu arada eşim 29 kardeşim 23 yasında 

8 Cevaplar

+5 oy
(2,005 puan) tarafından

Eşin fazla patavatsız gibi geldi.

(2,005 puan) tarafından

Bir de eşi çocuklara kötü şeyler öğretip dayilarina soyletiyor seviyesizlige bak. Çocukların dayilarina karşı saygısız oluyor farkında mısın? 

(394 puan) tarafından

O da az değilde birbirlerine cok takılırlar ben kardeşimin o kadar küfre değilde buna alınmasına sasırdım esim tek dese ciddiye alsın ama benle babam da dahil olduk anlaması lazım annemde dedi esıme yersiz oldu yaptığın saka ona da alınmış bana sonradan dedi

(394 puan) tarafından

Bunu sadece dayısı değil amcası halası hepsine yaptırıyor esım sevdiklerine böyle takılıyor sevgi anlayışı farklı biraz 

tarafından

Meryy ++++++

(2,005 puan) tarafından

♥️

-Reklam-
+4 oy
(15,249 puan) tarafından

Eşin argo mu öğretiyor aferin ona. Çok güzel şakalar. Anne olarak sen de gerçekten buna susuyor musun? Çocuklarınız hep küçük kalmayacak büyüdüğünde toplum içine girecek ve dil insanın aynasıdır bunu aklınızdan çıkarmayın.

(15,249 puan) tarafından

Valla ya Bi de hoşlarına gidiyor olması ayrı dert balım. Sınıflarda yerin dibine sokuyorum büyüyünce de böyle oluyorlar çünkü ne eksik ne fazla

(12,083 puan) tarafından

Boşver bunları bebiş nasıl bebiş kokuyor mu missss gibi 😍😍😍

(15,249 puan) tarafından

Kokuyor hem de nasıl ve ben ne kadar unutmuşum ya yenidoğanı🥹🤣 gece çok ağlıyor kanki bu gündüz sakin gece delirmeceler

(12,083 puan) tarafından

Yaa anneciğinin sıcacık karnından çıktı annesi zaman alır alışması allahım bol huzurlu sağlıklı günler sizin olsun 😘🥰🥰

(15,249 puan) tarafından

Amin canım benim Amin Allah isteyen herkese nasip etsin bunu tekrar 💗

+1 oy
(3,534 puan) tarafından

Kardeşin gereksiz alınganlık yapmış sonuçta seni eşini tanıması gerekirdi insan karşısındakini iyi tanıyınca ciddi mi şakamı olduğunu anlıyor üstüne düşmeyin zamanla ortam yumuşar

(394 puan) tarafından

Ya esjm sarısın yalan dedimi kıpkırmızı oluyor kardeşim bunu biliyor babamlarda kardeşimin haksız olduğunu biliyor hiç eşimi suclamadılar

(3,534 puan) tarafından

O zaman hiç kötü hissetme kendini diyorum ya zamanla durulur ortam 

0 oy
(6 puan) tarafından

Kardeşin kusecek yer aramış  eşinle Arani bozma ama uyar demek ki artık böyle şakalar istemiyor kardesin

(394 puan) tarafından

Ben sok oldum ama nazara inanıyorum cunku yarım saat öncesi el ele halay cekuyırlardı ve ikiside cok yakışıklı kesin nazar olacaklar dedim cunku asırı sakalsırlar bazen esım bi şaka yapar aha derim kesin alındı yok bana mısın demez buna alınmasına cok sanırdım ki benle babamda dahiliz

(6 puan) tarafından

Ozaman kardesinle.konus nazara inanırım canım 

0 oy
(5,338 puan) tarafından

Kardeşinin başka sıkıntısı üzüntüsü de varmış bence eşine patlamış ya da aslında gelmezdi de başka bi işi vardı kendince yani eşin istedi diye gelmiş eşin de öyle deyince sinirlenmiş. Bence bu iki ihtimal. 

0 oy
(5,623 puan) tarafından

Ben olsam bende alinirdim ama 

Şakada olsa o an bozulur insan

Bana göre şakanın dozu olmali

0 oy
(5,158 puan) tarafından

İlk önce o argo kelimeleri yasakla sakada olsa hoş değil yarın senin yanında yabancı bir çocuga dese ailesinin tepkisi sert olur.

Kardeşinin ya başka derdi vardı üstüne siz böyle yaptınız yada eşinin şakalarindan bıkmıştir

0 oy
(328 puan) tarafından

Ben burda kardeşinden çok eşine takldm marifetmis gbi söylüyorsun yani eşinin çocuklarina öyle şeyler öğretmesi çok ayıp unutmzlar başkalarına da yaparlar ne kadar ayıp yaa kardeşine gelincede bahane olmuş bu sadece besbelli küsesi varmış demekki küsmüş...

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 121 göst.
+1 oy
10 cevap 357 göst.
0 oy
8 cevap 318 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,398 soru

24,168,663 cevap

335,745 kullanıcı