0 oy
660 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ona bakıp kendimce plan oluşturmak için istiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(1,785 puan) tarafından

Burda arkadaş var şirin kendisinin diyet grubu var eğer olur derse telegram grubuna alsn seni

-Reklam-
0 oy
(5,092 puan) tarafından

Diyet listesi mii ? Benim doktorum vermişti bende insülin direnci var canım diyet listem ona göre hazırladı fikir açısından istiyorsan paylasirim 

(622 puan) tarafından

Banada meyve karbonhidrat falan yok benim açlık sekeri 90 aslında çok da yüksek değil bende ara öğün olarak yoğurt yiyorum da insan biraz da karbonhidrat istiyor galiba 

(622 puan) tarafından

Yani diyet ağır bence dediğim gibi 2 öğün ve sabah 1 dilim ekmek akşam ekmek yok sadece 8 kaşık sebze yemegi mesela doktor normal dedi ama şuan zorlanmaya başladım 

(5,092 puan) tarafından

Gittiğin zaman soyle zorlandığını canim, ben zorlanmiyorum benim açlık şekeri sana göre yüksek ama 3 ögunum var ben bazen ekmek tuketmiyorum

(622 puan) tarafından

İlk haftada zorlanmadım ama ikinci verdiği liste beni zorladı canım söyleyeceğim bende 

(824 puan) tarafından

Ftm1907 akşam yemeği neden bezelyesiz havuçsuz acaba? Bir de yatmadan tarçınlı süt etkisi ne? 

0 oy
(2,565 puan) tarafından

Liste değil de cnm senin önce kafanda bitirmen lazım yine günlük ihtiyacın kadar ye ama karbonhidrat bakımından daha zayıf protein ağırlıklı beslen bolca su iç bi de akşam 7 den sonra bisey yeme bolca sivi tüket emin ol istediğin kiloyu verirsin hersey kafada bitiyor çünkü 

tarafından

Başka ne yapabilirim detaylı anlatirmisn

0 oy
(4,201 puan) tarafından

Ben diyet yapmak yerine sadece iki öğün yemeği tercih ediyorum. 2 haftadir böyleyim 5 kilo gitmiş diyetsiz. Böyle bı dene bakalım. Yâda Aralık oruç diye beslenme stili var onuda araştırabilirisn

(1,705 puan) tarafından
+1

Günde 2 öğün ne istersen yiyor musun peki canim? 16/8 mi yapiyorsun

(4,448 puan) tarafından
+1

MaşaAllah 2 haftada 5 kg çok iyi. Bende tam 2 hafta oldu 3 kg gitti 

(4,201 puan) tarafından

@Ballikolar canım şöyle söyleyim 2 öğünümün arasında 12 saat olacak şekilde ayarladım, akşam yemeğinde ne varsa onu yedim. Örnek börek, lahmacun, pilav, sebze yemeği, sulu yemek vs,vs ayırt etmeden yedim . Uyguladığım şey akşam öğünümü 6 da yedim yemekten sonra ağzıma tek lokma bile atmadım. Taki 12 saati doldurana Kadar.  Binevi Aralıkli oruç gibi oldu. Yarın dan  itibaren aynı şekil beslenip bide yürüyüş eklicem 1 ay devam etmeyi düşünüyorum inşallah.

(4,201 puan) tarafından

@Mrvgul teşekkür ederim canım ❤️ seni de tebrik ederim bol eksilerin olsun❤️ keşke yürüyüş ve spor da ekleseydim dedim. Yarın dan itibaren yürüyüş ve Spor da eklicem bakalım sonuç ne olacak 1ayda

(4,448 puan) tarafından
+1

Bende teşekkür ederim yolum uzun daha vermem gereken 14 kilo var inşaAllah başarırım 

0 oy
(2,088 puan) tarafından

Şekeriniz kolesterol unuz var mı onlara göre değişir liste. Kilonuz son zamanlarda arttiysa sorun olduğu için de artmış olabilir önce tahlil yaptırın bir Dr görüşü alın 

(514 puan) tarafından

Bu diyet için yapılan tahlilleri sağlık ocağı yapiyomu

(2,088 puan) tarafından

Yaparlar. Diyetisyene gidicem deyince gereken tahlili istiyorlar

(514 puan) tarafından

Teşekkür ederim canm kilo verimim durdu bı gidip tahlil vermeyi dusunuyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 88 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.