Aranızda var mı malatyada yaşayan ???
Yaşamıyorum ama sulalem Malatya'da nerde oturuyosub
Ben şuan konyadayım.Depremden sonra hiç gittiniz mi yine deprem oluyor muymus acaba :((
Hevesini kırmak istemem ama Malatya deprem bölgesi sık sık olur ve biz marasta hissederiz hep. Keşke tayın olmasaydınız cnm
Evet artcilar devam ediyo
Yaa bende bide panik atak anksiyete ne ararsan var az bisey bile sallasa aklım çıkar yani Allahim napacam bilmiyorum :(
Bişey olmaz askm Allah'ın izniyle o korkuyla gidersen sevemezsin o yüzden iyi düşün iyi olsun Malatya çok güzel bı yer emin ol çok seveceksin insanı da öle
Malatyalıyım güzel şehirdir herkes yardımcı olur her konuda misafirperverdir 😊 ablam ve akrabaların bazıları orda
Kızzz memleketim diye demiyorum iyiki çıkmış keşke bizede çıksa tayin neresi çıktı hangi ilçe canım ara ara deprem oluyor ama eskisi kadar değil güzelde yani memleketm diye demiyorum hem iyilerdir hemde güzel çokta pahalli bir şehir değil kiralar hariç.
Sen nerde yaşıyorsun ki ya bana çok tuhaf geliyor doğu tarafı hiç gitmedim sanki alışamam gibi
Aslında çok pahalı bir şehir bence, yemekleri tatlıları toplu taşıma
Canım ben van'dayım memleketim orası bence pahalli değil bilen için öyle yani ben bir sürü şehir gördüm daha pahallisinida ucuz şehirde gördüm ikisinin ortası gibi kiralar falan uçuyor malesef deprem bölgesi olduğu halde ama genel olarak ordanin yerli insanları ev alır köyde yaşarlar ve o kiralarlada geçinirler fazla uçuyorlar ama genel olarak küçük şehir gezilecek yerleri de var en önemlisi insanlık bence benim memleketim öyle çok şükür birşey sorsaniz yardım ederler yaparlar yapmayanda bizden değildir.
Bana pahalı bir şehir gibi geldi..
Malatya düşündüğünüz gibi doğu şehri değildir. Gelişmiş bir kültür yapısı vardır. İnsanları iyi niyetli ve hoşgörülüdur. Tabi insan ilişkileri çift taraflı oluyor. Herşey karşılıkli ilerler. Malatya merkez mi ilçeler mi önemli olan tayin yeriniz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Deprem öncesi Malatya için doğunun parisi diyorlardı. Ama deprem sonrası alışma süreciniz zor olabilir. Merkez vs halen yapım aşamasında. Çoğu yerler halen yıkılmayi bekliyor. Ev tutacaginiz mekan da önemli. Özellikle merkezdeyseniz tokilere bakmanızı tavsiye ederim. Kernek inderesi tokileri çok iyi. Hasar durumu çizgi ile oluştu.
Askeri lojmanlar dediğiniz yer hangi semt mahalle oluyor?
Yeşilyurt
Güzel yer. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ben sevemedim burayı çünkü büyük şehir sevmiyorum ben küçük yerlerde yaşadım bide çok pahalı
aynen mlatya gereksiz pahalı
İlçesindeyim canm
Tanışırız belki :)
İnşallah neden olmasın :)
ben orada yaşıyordumm depremden sonra mardine geldik ama ailem malatyada bak ben çoook seviyorum memleketimi depremden önce çok kolaydı yaşamak çok güzeldi şehrimiz bana göre yani 😅😅 ev tuttunuz mu nerede tuttunuz
Merkezdeyiz biz canım önceden malatya doğunun parisiymis öyle diyorlar
gidince anlarsın canım semtini de yaz istersen yardıma ihtiyacın olursa annemler orada çok yardımseverler çekinme inan samimi söylüyorum
Malatyaliyim ve Malatya'da yaşıyorum :)
Merkezde mi ??
Evet merkez
Çok pahalı çok
Bu depremden sonra fırsatçılık yapıyor esnaflar
Malatya'da yaşıyorum, deprem uzun zamandır olmuyor ama şehir yıkımlardan dolayı çok iyi durumda değil,. Trafikte kalma süresi yüzde 50 arttı en az, esnaf desen nerede bilmiyorum ama Malatya'da en sevdiğim şey yerel marketler, onun dışında şehirden ne gibi bir beklentiniz var
Yerel market ne demek yani
Sadece Malatya'da olan marketler
Malatya'da değilde ben elazigdayim
Komsuyuz:))))
Evet cnm :))
1,487,637 soru
24,318,759 cevap
345,216 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın