+1 oy
212 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (786 puan) tarafından

Kızlar 4.ay aşısindan sonra uykuya dalamiyor dün sabah ve öğlen uykuları gayet iyiydi öğlenden sonra aşı oldu ondan sonraki uykular o kadar zorladı ki uykuya dalamiyor dalsa geri uyanıyor asi huzursuz eder tamam ama etkisi böyle mi olur ne zaman geçer çok sinir bozucu oldu bu uyku sorunu 

5 Cevaplar

0 oy
(5,158 puan) tarafından

4 ayda uyku gerilemesi var canım bizim 2 hafta sürmüştü 

(786 puan) tarafından

Biliyorum da atakla asi aynı güne mi denk geldi tetiledi mi atağı anlamadım 

İnşallah geçer bir an önce;(

-Reklam-
0 oy
(23,417 puan) tarafından

Gecmeyebilir. Aşıdan bağımsız olarak 4.. aya atağı var. Ve uyku gerilemesi diyor o ay için. Hakikaten de öyle oluyor. Uykuları çok bozuluyor 4. Ayda. Aşıdan dolayı aciyordur. Ağrısı vardır belki. Öyle gibiyse bı ağrı kesici icirebilirsin

(786 puan) tarafından

Atak dönemi sanırım ağrısı olsa sürekli ağlar ama keyfi yerinde uykuya dalamiyor sadece 

0 oy
(3,124 puan) tarafından

Asiyla alakası olduğunu sanmıyorum. Kiminde 4.ayda çıkıyor kiminde 5, kiminde 3,5. Benim kızımda da oldu ve gece yarım saatte bir uyandı, o zaman 4.5 aylıktı.

(3,124 puan) tarafından

Yatır kaldır yöntemini kullandım. Ağlayınca kucağıma alıp susunca geri yatırdım. Emzik aldığı için rahat oldu. İnternette o yöntemle ilgili detayli bilgi alabilirsiniz. Bebek tabii ki başta ağlayarak tepki veriyor ama hiçbir zaman yalnız bırakmadım. 

(1,116 puan) tarafından

Benimki emzik almiyor simdi desteksiz mi uyuyir

(1,116 puan) tarafından

Benimki emzik almiyor simdi desteksiz mi uyuyor

(3,124 puan) tarafından

Benim kızım şu an 3.5 yaşında. O zamandan beri desteksiz uyuyor. Yatağına yatiriyorum ben bekliyorum başında o uyuyor. 

(1,116 puan) tarafından

Maasallah bizim ev uyku saati coşuyur 8 yasindaki de zor uyuyor 5 yasindakide 4 aylik ta Allah yardim etsin insallah 

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Ben aşıdan getirdigim gibi uyumustu ve en uzun uykusu oldu diyebilirim ebede demisti uyku yapar diye belki aşıyla bi alakasi yoktur 

(786 puan) tarafından

Denk geldi belki de atağa girdik herhalde 

0 oy
(2,882 puan) tarafından

Bizimde öyle olmuştu birkaç günde düzeldi ateşi olmasa da ağrı kesici ver dedi doktor vücut ağrıları olabilir dedi

(786 puan) tarafından

Ağrısı olsa sürekli ağlar ama keyfi yerinde uykuya dalamiyor sadece 

(2,882 puan) tarafından

O zaman uyku atağı bizim hem tatil nedeniyle şehir değişikliği hem aşı hemde atak bir araya geldi kucağıma alınca susardı yatırınca ağlardı. Bir şekilde oyuncakla oyaladım, cee eee oynadım filan o şekilde önce sakinlestirdim sonra uykuya daldı. Bu arada ben ayağımda sallayarak uyutuyorum. Bizim 4 ay bitecek neredeyse hala ara ara inatlaşıyoruz uyurken. Ve geceleri sürekli bir uyanma hali. 

(1,116 puan) tarafından

Canim sizin gunduz uykulari kac saaat oluyir bizde cok uyku sorunu yasiyoruz

(2,882 puan) tarafından

Bizim hep kısaydı gündüz uykularımız biraz büyüdüler belki gündüz uyanıklık süresini uzatmak gerekebilir. Saatte bir uyutuyorsanız 2 saatte bire çıkarın. 

(1,116 puan) tarafından

Ne saati bacim 5 saati geciyor  15 dakika taş catlasin yarim saat bazen hic besige koyunca uyaniyor 

(2,882 puan) tarafından

Uyanıklık süresini uzatın demek istemiştim. Benimki de öyle yarım saat uyuyor ancak ben bir işin başına geçmeden geri uyanıyor. 

(786 puan) tarafından

Bizim uyku düzenimiz iyiydi aslında ama ataga girdik sanırım uykuya zor dalıyor dalınca hemen uyanıyor ama geçer inşallah. Ben gündüz 3 uyku yaptırıyorum uyandıktan 1.5 saat sonra ilk uyku öğlen 12 1 gibi ikinci uyku aksam 4 5 gibi 3.uyku aksam 8.30 9 da da gece uykusu.

Ha deliksiz uyumuyor tabi ama genel düzen bu bakalım koruyabilirsem 5.ayda beşiğinde uyutmaya alistircam şuan ayakta sallıyorum onu biraktircam 

(1,116 puan) tarafından

Bir uykusu kac saat oluyur peki

(786 puan) tarafından

Bazen 1.5 saat bazen yarım saat değişiyor ama işte dünkü aşıdan beri değişti derin dalamiyor uyutuyorum 10 dk sonra uyanıyor geri uyutmasi zor oluyor bir daha

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 82 göst.
0 oy
11 cevap 442 göst.
13 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Esenb23 (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.

Kategoriler

1,476,398 soru

24,168,653 cevap

335,744 kullanıcı

...