+3 oy
138 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (321 puan) tarafından

Ya kızlar bu tuvalet eğitimi başta çok kolaydı ne oldu birden anlamadım. İlk başta ben eğitim vermeden kendisi zaten eğitimi neredeyse tamamlamisti. İlk iki hafta gayet iyiydi sonra birden çişini soylememeye başladı kakasını altına yapmaya başladı diğer gün normal çişini tuvalete yaptı kakasını da yaptı. Bir gün iyiyse diğer gün altına kaçırıyor. Keyfi gelince söylüyor keyfi gelmeyince soylemiyor. Ben götürdüğümde kesin yapıyor. dışarı ciktigimizda asla kaçırmıyor. 

Geçici bir dönem mi? Sabır etmem mi gerekiyor yoksa tekrar beze mi dönmeliyim anlamadım gitti. Akıl verin bana ne olur.

7 Cevaplar

+2 oy
(721 puan) tarafından

Sakın dönme sen arada hatırlat yaptığının ertesinde 

-Reklam-
+2 oy
(13,427 puan) tarafından

Kız o kadar yapmışsın ne beze dönmesi. Oluyor dönem dönem. Bende oğlumda başta hep ben götrğrdğm tuvalete yapardı ama asla söylemezdi

(321 puan) tarafından

Ne zamana düzelir çok uzun sürer mi yorucu bir süreçmiş diş dönemi zor derdim bir de :)

+1 oy
(729 puan) tarafından

Aynı bizim durumu anlatmışsın. Ben eğitim vermeye başlamadan kendisi 1 buçuk yaşında bezini çıkarmaya çişi söylemeye başladı. Birkaç ay iyiydi. Nerdeyse bir sene olacak bazen söylemiyor bazen söylüyor. Kafasına göre. Ama beze geçmedim 

(321 puan) tarafından

Oğlumda 20 aylık 1 yaşından itibaren kendimle beraber hep tuvalete götürdüm suyla oynadı beni izledi 15 aylıkken pantolonunu cikarmami isterdi ama çişini yapamazdi 18 aylikta çiş kaka yapmaya başladı ama bezi 19 da çıkarmaya başladım.  Çok iyiydi ama demekki geçici bir dönem 

(729 puan) tarafından

Bence erken başladıkları için olabilir. Bilemiyorum. Ama ben o kadar erken başlamazdım. Kendisi bezi çıkarıp söylediği için bıraktık oldu

(321 puan) tarafından

Anneme sordum ara sıra öyle yapabilirler normal dedi

+1 oy
(21,678 puan) tarafından

Evet geçici bir donem. Zamanla düzelir 

(321 puan) tarafından

İnşallah ya başta bu kadar yorulmamistim

+1 oy
(3,749 puan) tarafından

O unutuyordum canım sen hatırlat çok sık olmasada sormadığın benim oğlan alıştı ama bezi de unutmamış markette bez alalım mu diyince hemen paketi kapıyır

+1 oy
(4,671 puan) tarafından

Tuvalet eğitiminde gerileme dönemi olabiliyor. Muhtemelen erken başladınız o yüzden böyle oldu. 3 yaşından önce erkek çocukta pek önerilmiyor.

+1 oy
(11,500 puan) tarafından

Kaç yaşında şuan bence bu kadar ilerlemişse bırakma çünkü bıraksan bir süre sonra tekrar alıştırmak için uğraşacaksın her şey sıfırdan başlamış olacak 

(321 puan) tarafından
+1

20 aylık ilerleme oluyor sanırım yani. Bugün hiç altına kaçırmadı mesela. 

(11,500 puan) tarafından

Pes etme ya elbet alışacaktır

İlgili sorular

Kategoriler

1,451,984 soru

23,837,813 cevap

319,197 kullanıcı

...