3 ay 7 günlük ne meme emmek istiyor ne biberon istiyor aç aç ağlıyor ama istemiyor da bu sorunla nasl baş edebilirim
Bende bebeğimi 7.ayına kadar zorlaya zorlaya emzirdim hep ağlıyordu istemiyordu şuan mama içiyor 7.aydan beri biberonu seviyor farklı uçlu bi biberon deneseniz belki sever
Normlde biberon vermiyorum sadece emziriyom ama kaç gündür böyle olduğu için mecbur vermeye çalıştım ama istemiyor
Mama da vermeye çalıştınız mı
Şuan aynı bebeklerimiz bnmkide 3 aylık istemiyor emmek ağzına alıyor çıkarıyor resmen oynuyor emmek istemiyor ama çok çok acıktimi emiyor zor bela veriyorm pes etmemeye calsiyrm sende pes etme bu dönemlerde meme reddi varmis
Meme reddi oluyor bu aylarda ısrarla ver belki.gazi.varsa ondan da emmek istemez hava yutar emdikçe o da emdikten olduğu için emmek istemez
Çevreyi keşfetmeye başladığı zaman bu dönemlerde meme reddi olur. Sessiz oda da emzirmeye çalış. Ben oğlumu ayakta bile emziriyordum yeter ki bırakmasın diye. Boynunda kolye varsa onunla dikkatini kendine çekebilirsin o zaman emer belki
1,475,154 soru
24,150,084 cevap
334,861 kullanıcı