+1 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (219 puan) tarafından

Son bir aydır öyle aslında emmek istemiyor sürekli direniyor ağlıyor kndini geri itiyor. Anca uyuyunca uykuda zorla emziriyom biberon da istemiyor tutmuyor. Ama bu akşam zor durumda kldm aç idi uyuyamiyordu bende bir paket arı mama aldm kaşıkla yedi uyudu sizce neden öyle yapıyor olabilir çoğu kişi süt dokunmuş ona göğsünü toprakla yıka diyolar. Ne kadar doğru bilmiyorum. Kilo alımı çok iyi idi ama son bir aydır yüzü çökmüş gibi aç ama emmiyor ne yapabilirim yardımcı olun lütfen 

5 Cevaplar

0 oy
(219 puan) tarafından

5 aylık bu arada

(3,690 puan) tarafından

Baska bir şikayeti var mı fark ettiğin

-Reklam-
0 oy
(3,690 puan) tarafından

Kaç aylık? Atak haftası,  meme reddi, herhangi bir ağrı rahatsızlık, diş vs olabilir. Doktora götür istersen, tanı konursa çözüm kolay

(219 puan) tarafından

Doktor bakmıyor ki düzgün kilosu iyi birşeyi yok diyo tamam kilosu ilk zmnkar iyi aldı ama son bir aydır bu şekilde dememe rağmen birşey demiyor 

(219 puan) tarafından

5 aylık 

(3,690 puan) tarafından

Böyle durumlarda ben baska hastaneye gidiyorum,  baştan bakıyorlar

0 oy
(4,318 puan) tarafından

Kaç aylık bebeğiniz? Dönem dönem oluyor böyle. İki çocuğumda da yaşadım. Ki oğlumda hala arada yaşıyorum. Genellikle dişten ötürü oluyor. Büyüme ataklarından da iştah azalabiliyor. Bizler bile bazen iştahsız oluyoruz. Çözüm olarak  bol bol ten teması yapın. Üstünüzü çıkarıp, göğsünüze yatırın. Uyku öncesi yada uykuya geçişte emzirin. 

(219 puan) tarafından

5 aylık bebeğim diş olabilir diye düşündüm bende ama hiç emmiyor üzülüyorum aç kalıyor eli sürekli ağzında eline ne versem ağzına götürüyor 

(4,318 puan) tarafından

Nemli bir bezi dolaba koyup soğuk kompres yapabilirsiniz. Diş etlerini rahatlatır. Parmak diş kaşıyıcılar var, aynı şekilde işe yarar. 

Ten temasını mutlaka deneyin. Çok işe yarıyor. Mesela uyumadan yarım saat önce odaya geçip, hafif loş bir ortamda, üstünüzü çıkarıp göğsünüze yatırın. Farklı emzirme pozisyonlarını da deneyin mutlaka. Bunlar bende işe yarayan şeylerdi. 

0 oy
(8,933 puan) tarafından

Meme reddi her çocukta oluyor. Öyle yada böyle bir sekilde zorla emzir. Ayakta vermeyi denedin mi benim oğlan ayaktayken emiyordu

(219 puan) tarafından

Evet ayakta da denedim ama aynı uykuya daldığı zmn veriyorm biraz emiyor bırakıyor 

0 oy
(6,048 puan) tarafından

Dert etme ya ver mama zaten 5 aylik almis bayagi 6 aya kadar önemli olanı zaten cocuguda aç birakma

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 198 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Eda1 (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
10 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 567 göst.
0 oy
5 cevap 245 göst.
3 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Civciv1234 (1,718 puan) tarafından soruldu