Son bir aydır öyle aslında emmek istemiyor sürekli direniyor ağlıyor kndini geri itiyor. Anca uyuyunca uykuda zorla emziriyom biberon da istemiyor tutmuyor. Ama bu akşam zor durumda kldm aç idi uyuyamiyordu bende bir paket arı mama aldm kaşıkla yedi uyudu sizce neden öyle yapıyor olabilir çoğu kişi süt dokunmuş ona göğsünü toprakla yıka diyolar. Ne kadar doğru bilmiyorum. Kilo alımı çok iyi idi ama son bir aydır yüzü çökmüş gibi aç ama emmiyor ne yapabilirim yardımcı olun lütfen
5 aylık bu arada
Baska bir şikayeti var mı fark ettiğin
Kaç aylık? Atak haftası, meme reddi, herhangi bir ağrı rahatsızlık, diş vs olabilir. Doktora götür istersen, tanı konursa çözüm kolay
Doktor bakmıyor ki düzgün kilosu iyi birşeyi yok diyo tamam kilosu ilk zmnkar iyi aldı ama son bir aydır bu şekilde dememe rağmen birşey demiyor
5 aylık
Böyle durumlarda ben baska hastaneye gidiyorum, baştan bakıyorlar
Kaç aylık bebeğiniz? Dönem dönem oluyor böyle. İki çocuğumda da yaşadım. Ki oğlumda hala arada yaşıyorum. Genellikle dişten ötürü oluyor. Büyüme ataklarından da iştah azalabiliyor. Bizler bile bazen iştahsız oluyoruz. Çözüm olarak bol bol ten teması yapın. Üstünüzü çıkarıp, göğsünüze yatırın. Uyku öncesi yada uykuya geçişte emzirin.
5 aylık bebeğim diş olabilir diye düşündüm bende ama hiç emmiyor üzülüyorum aç kalıyor eli sürekli ağzında eline ne versem ağzına götürüyor
Nemli bir bezi dolaba koyup soğuk kompres yapabilirsiniz. Diş etlerini rahatlatır. Parmak diş kaşıyıcılar var, aynı şekilde işe yarar.
Ten temasını mutlaka deneyin. Çok işe yarıyor. Mesela uyumadan yarım saat önce odaya geçip, hafif loş bir ortamda, üstünüzü çıkarıp göğsünüze yatırın. Farklı emzirme pozisyonlarını da deneyin mutlaka. Bunlar bende işe yarayan şeylerdi.
Meme reddi her çocukta oluyor. Öyle yada böyle bir sekilde zorla emzir. Ayakta vermeyi denedin mi benim oğlan ayaktayken emiyordu
Evet ayakta da denedim ama aynı uykuya daldığı zmn veriyorm biraz emiyor bırakıyor
Dert etme ya ver mama zaten 5 aylik almis bayagi 6 aya kadar önemli olanı zaten cocuguda aç birakma
1,493,782 soru
24,405,879 cevap
350,493 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın