+1 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (1,602 puan) tarafından

Kızlar servis oluyormu yakında ki okula göndermek istemeyip başka okula gonderme varmı  kayıt da çokta bilmiyorum merak ettim  yakındaki birinci sınıflar çok kalabalık oluyormuş başka tarafta okula yazdranlar var kreş tede oluyor mu

4 Cevaplar

0 oy
(16,515 puan) tarafından

Ana okulunda adrese dayalı göndermek zorunda değilsin. İstediğin okula kayıt yaptırabilirsin. Servis imkani derken okul sana servis vermiyor sen gidip servisle anlaşabilirsin. 

(1,602 puan) tarafından

Canım onu otomaik kendi sordu başlıkta yoksa biliyorm öyle mi iyiymiş sevinm urfadaym aşırı kalabalıkms okullar başka tarafa gönderen var aslında muftulugn kresine gidiyo şuan  kendim götürüyorum çok zorlanyorm bebek var bronşit oldu gt gel zor oliyor

-Reklam-
0 oy
(1,766 puan) tarafından

servis tabi ki oluyor. ama okulun sunduğu bir imkan değil. servisçiyle konuşur anlaşırsın verirsin.

(1,602 puan) tarafından

Biliyorum canım  otomatik yazdı onu uygulama yoksa ayrıda oluyormu merak ettm 

(1,766 puan) tarafından

servis olur niye olmasın ki? ben servisi olmayan hiçbir okul duymadım daha

(1,602 puan) tarafından

Kreş saatleri farklı olursa diye  düşündüm sınıfa  nasl gidecek tek bilmiyorm gercekten

(1,766 puan) tarafından

ben ilkokulda servis hostesliği yaptım. anaokulu ile ilkokulların ders saatleri aynıydı. anaokulu öğrencisini elinden tutup öğretmenine teslim edip çıkıştada öğretmenin alıp ailesine teslim ediyordum. hiç yalnız kaldığı aşama olmuyordu. 1. sınıflara da eğer beceremiyorlarsa bir kaç hafta eşlik ediyordum. sonra alışıyorlardı. 

hatta okulun 2. dönemine yakın anaokulu öğrencisi annesine beni istemediğini söylemiş, "ben bebek değilim kendim gidebilirim söyleyin abla gelmesin" demiş. bida bırakıp almamıştım. 

ama her okul aynı mıdır bilmiyorum.

(1,602 puan) tarafından

Anladm teşekkür  ederim  bu kresini çok seviyor ama servis yok muftulugn bebekle çok zor oliyor gt gel uyku düzeni bile kuramadım 

0 oy
(4,665 puan) tarafından

Servisler okuldan bağımsızlar mutlaka okula uzaktan gelenler için servis vardır servis şoförü ile konuşup hangi servisin güzergahı sizin adresinize uyuyorsa o servise veriyorsun 

0 oy
(742 puan) tarafından

Okul yakın oğlum anasınıfına gidiyor servis var 

(1,602 puan) tarafından

Yakında da olsa vermek istiyorum yarım gun değil mi kreş ler 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 719 göst.
27 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,250 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 896 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu