Kızlar servis oluyormu yakında ki okula göndermek istemeyip başka okula gonderme varmı kayıt da çokta bilmiyorum merak ettim yakındaki birinci sınıflar çok kalabalık oluyormuş başka tarafta okula yazdranlar var kreş tede oluyor mu
Ana okulunda adrese dayalı göndermek zorunda değilsin. İstediğin okula kayıt yaptırabilirsin. Servis imkani derken okul sana servis vermiyor sen gidip servisle anlaşabilirsin.
Canım onu otomaik kendi sordu başlıkta yoksa biliyorm öyle mi iyiymiş sevinm urfadaym aşırı kalabalıkms okullar başka tarafa gönderen var aslında muftulugn kresine gidiyo şuan kendim götürüyorum çok zorlanyorm bebek var bronşit oldu gt gel zor oliyor
servis tabi ki oluyor. ama okulun sunduğu bir imkan değil. servisçiyle konuşur anlaşırsın verirsin.
Biliyorum canım otomatik yazdı onu uygulama yoksa ayrıda oluyormu merak ettm
servis olur niye olmasın ki? ben servisi olmayan hiçbir okul duymadım daha
Kreş saatleri farklı olursa diye düşündüm sınıfa nasl gidecek tek bilmiyorm gercekten
ben ilkokulda servis hostesliği yaptım. anaokulu ile ilkokulların ders saatleri aynıydı. anaokulu öğrencisini elinden tutup öğretmenine teslim edip çıkıştada öğretmenin alıp ailesine teslim ediyordum. hiç yalnız kaldığı aşama olmuyordu. 1. sınıflara da eğer beceremiyorlarsa bir kaç hafta eşlik ediyordum. sonra alışıyorlardı.
hatta okulun 2. dönemine yakın anaokulu öğrencisi annesine beni istemediğini söylemiş, "ben bebek değilim kendim gidebilirim söyleyin abla gelmesin" demiş. bida bırakıp almamıştım.
ama her okul aynı mıdır bilmiyorum.
Anladm teşekkür ederim bu kresini çok seviyor ama servis yok muftulugn bebekle çok zor oliyor gt gel uyku düzeni bile kuramadım
Servisler okuldan bağımsızlar mutlaka okula uzaktan gelenler için servis vardır servis şoförü ile konuşup hangi servisin güzergahı sizin adresinize uyuyorsa o servise veriyorsun
Okul yakın oğlum anasınıfına gidiyor servis var
Yakında da olsa vermek istiyorum yarım gun değil mi kreş ler
1,486,996 soru
24,309,184 cevap
344,625 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın