0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (1,639 puan) tarafından

Kızlar 15 gün oldu tuvalet eğitimine başlayalı 5. Günden itibaren gündüz kaçırmaları olmadı 3 yaşında bu arada gece iki kere kaldırıyorum birincisi yattıktan 2.3 saat sonra diğeri sabaha karşıydı ama iki üç gündür sabaha karşı kaldırmıyorum daha doğrusu uyanamıyorum ama kaçırması olmuyor sizce gece kaç kere kaldırmam gerekiyor kaldırınca da idraranı yapıyor 

6 Cevaplar

0 oy
(1,510 puan) tarafından

Benim oğlum 4 e yeni girdi gece 1 kere kalkıyor bazen uyanirsam kaldırıyorum geri uykuya dalamiyor cnm 

(1,639 puan) tarafından

Benimki çok sinirleniyor kaldırıyorum diye 🙂ama çok su içtiği için kaldırıyorum daha 2 hafta olduğu için karar veremedim kaldırsam mı kaldırmasam mı diye 

(1,510 puan) tarafından

Ben baktım kızıyor üstüne düşmedim ama su içmeye kalkınca hadi gidip alalım çiş de yapalım diyoruz bazen eşim bazen ben 

-Reklam-
0 oy
(2,125 puan) tarafından

Benim kız da 3 yaşında 2 yaşını geçti aliştirdim yapmıyor ama gece nekadar kaldirirsam kaldirayim gene yapıyor kış da gelince mecbur bez takiyorum yikanmiyor yikansa kurumuyor hamileyim çok sık kalkıyorum onuda kaldırıyorum ama gene yapıyor alez aldım yatakta durduğu yok sağa sola gidiyor yatağı ıslatıyor mecburen takıyorum bu yaz inşallah alistiririm gece olayina

(1,639 puan) tarafından

Bende ilk geceyi sonra öğretsem mi acaba diye düşündüm ama araştırdım biraz ikisini bir bıraktırmak daha doğru gibime geldi iyiki de öğle yapmışım ilk günler saat başı kaldırıyordum her seferinde yapıyordu kaldırmadığım saat yatağı ıslanıyordu ama bir hafta sonra üç kere kaldırdım daha sonra iki kere 2.3 gündür de 1 kere kaldırıyorum sabaha karşı uyanamıyorum ama kuru kalkıyor bir de canım şöyle yapabilirsin alev çarşaf alez çarşaf gibi ya da alez çarşaf diğer kata da şu alt değiştirme örtüleri var ya tek kullanımlık olan ben onları bantladım alez çarşaf alt değiştirme örtüsü çarşaf şeklimde yaptım ilk günler çok işime yaradı ilk katı ıslanınca hemen çekip diğer kata yatıyordum hem çocuk rahatsız olmuyor hem ben uğraşmıyorum 

0 oy
(297 puan) tarafından

Yeni basladigin için uyumadan önce yaptır uyuduktan 1 saat sonra tekrar yaptır eğer gece boyu suya kalkmiyosa sabaha kadar tekrar kaldırmana gerek yok bence uyanınca yaparsınız biz öyle yapıyoruz 

(1,639 puan) tarafından

Yatmadan giriyor yapıyor canım yattıktan sonrada 2.3 saat sonra kaldırıyorum yapıyor ama akşam su meyve suyu çay gibi içecekleri çok içiyor gece bazen su istiyor o yüzden kararsız kaldım 

(297 puan) tarafından

Sabah uyandığımda cisim var diyo mu yada direk cişe gidiyo mu

(1,639 puan) tarafından

Hemen uyanınca değil de yarım saat sonra gidiyor canım tutma işini aşırı benimsedi bir dediğimi unutmaz ilk bıraktığı zaman markete gidecektik tuvaletin gelirse tut tamam mı dedim diyiş o diyiş  ondan beri hep son ana kadar bekliyor gündüz oyun oynuyor ya mesela tuvsşeti gelse bile son raddeye kadar bekleyip öyle gidiyor 

(297 puan) tarafından

İyi maşallah yeni başlandığn zaman tutmayi bilmedikleri için kacirmalar oluyo genelde. Zamanla herşey rayına oturur 

0 oy
(14,455 puan) tarafından

Her çocuk farklı 

Benim kız tam 2.5 yaşında oğrendı gece kaldırmadım öyle aliştı 

0 oy
(5,744 puan) tarafından

Ben hic kaldirmadim. Tutuyosa da kaldirmaya gerek yok bence. Belki bi iki kacirir ama sonunda alisiyo. Gece kaldirmakta yeni bi aliskanlik oluyo, bence kaldirma. Uykudan 1 saat once siviyi kes, tuvaletini yaptirip uyut. 

0 oy
(537 puan) tarafından

Benim oğlan 3 e girdiğin de Tuvalet eğitimi başlamıştim gece kaldırıyordum 1 kere ve sonra kendi kalkmaya başladı şimdi de kalkmıyor tutuyor sanırım 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 164 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (4,640 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 155 göst.
+1 oy
1 cevap 117 göst.
14 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu

Kategoriler