+3 oy
393 göst.
Diğer kategorisinde (6,812 puan) tarafından

Selam kızlar akşam bir işletmeye gittik eşim kızım ben kahve içelim oranında kapalı alanı var şişme oyun alanı biz birer kahve içeriz kızda oynar dedik işletme cafe tarzı küçük bı yeri de organizasyon için bölmüşler nişan yapıyorlar oyun alanı da kapatmışlar sözde 1 saat oturduk eşim o bir saate en az 3 kere götürdü kızımızi 5 yaşında . Görevliden aldığı cevaplar çelişkili sıra var oyun alanı kaldırmaz bı cocugu daha dedi 

neyse arada cam var oturdum izliyorum gelen giden çocuğu alıyor benimkini almıyor tuttum çocuğu gittim yanına senin derdin ne ben param la gelmişim buraya çayımı kahvemi içiyorum parasıyla da oynaticam bu oyuncakta dedim neymiş sorun çıkarma burası Nisan yerine rezerve dedim o zaman bı saattir niye oyaliyorsun kaldırmaz vs diye gelen giden çocuğu aldın benimkini almadın dedim bastım yaygarayi şikayet etcem dedim ondan sonra alalım para da almayalım ama düğüne rezerve diyor düğünden olmak sartmis dedim madem şart cafeyi de kapat 3 kuruş kahve parası alma hava soğuk nerde oyalnacak bu çocuk  burda bu çocuğu ağlatmaya hakkın yok sikayet etcem dedim aradım polisi gitti ceza kesti 

Siz olsanız tepkiniz ne olurdu ?? Bence hakettiler hem oyuncağı rezerve ediyor hemde 3 kuruş kahve parasından geri kalmıyor hemde yalan konuşuyor 

7 Cevaplar

+2 oy
(5,424 puan) tarafından

Bı cocuk daha sıgmıyır muymus yanı yanı cok saçma cıdden 

(6,812 puan) tarafından

Çökermis görevli hanım öyle dedi çöker dediği çocuk da 21 kilo . Ya gelen gideni almasa eyvallah ama dıştan benim yanımda kadın oturdu eşiyle çay iciyor çocuğu orda oynuyor madem sadece düğüne rezerve kapat alma çay kahve parası 

(5,424 puan) tarafından

Yanı hadı rezercw dyelm sonradan gelenlern cocugunu nıye alıyor. Hassas terazı mı varms gözunde bakınca anlıyor cocukalrın kilosunu farketse kaç farkedecek hem. Çok da iyi yapmssın. 

(6,812 puan) tarafından

Hem çay parası alıyor hem de düğün parası ohh aradım polisi yedi ceza 

tarafından

Polis ne diye ceza kesti

(6,812 puan) tarafından

Valla öyle dediler biz gittikten sonra ceza uygulcaz gidip dediler 

-Reklam-
+2 oy
(1,430 puan) tarafından

Helal olsun valla haketmisler. Benim esim olsa kahvemizi icelim baska yere gidelim der. 

(6,812 puan) tarafından

Kocamı tuttum daha ilk geri göndermeye olay cikarcakti ee baktım gelen giriyor bı benimkini almıyor ki hep gideriz yaz kış biliyorlar az çok . En son dedim seni yolarim.kiz ben bide diyor sorun çıkarma 

(1,430 puan) tarafından

Valla bravo size benim cocugum uzulecegine cocuguma haksizlik yapanlar uzulsun 😒

(6,812 puan) tarafından

Valla öyle inşaallah yüklü ceza da almıştır bide itiraf sayfası var ilçemizin mekan  adıyla bir mesaj attım yayınladı adam rezil oldular 

+2 oy
(1,510 puan) tarafından

Niye üzüyor ki çocuğu alsa ne olcak mış 

(6,812 puan) tarafından

Çökermis 20 21 kilo çocuk . Ya bide dıştan da alıyor yanımda kadın koydu çocuğu kocasiyla kahve içiyor 

+2 oy
(2,912 puan) tarafından

Haklısın canım müşteri ayrımı yapacaksa o gün kafeyi kapatmalı

(6,812 puan) tarafından

Evet ya bide yanımda kadın da kahve içiyor eşiyle çocuk orda gözümle gördüm geleni aldı 

(2,912 puan) tarafından

Terbiyesizlik başka bir şey değil canım hakkını araman iyi olmuş 

(6,812 puan) tarafından
+1

Asla hele ki söz konusu kızımsa 

+2 oy
(3,439 puan) tarafından

Haklısın bende olsam tepki gösteririm bir çocuk üzülür mü bu sebepten 

(6,812 puan) tarafından

Üzdü valla hüngür hüngür ağladı bebeğim 

(3,439 puan) tarafından

Terbiyesizler 

+1 oy
(163,446 puan) tarafından

kac para ceza yedi😁 cok iyi yapmissin

(6,812 puan) tarafından

Hiç bilmiyom umrumda da değil hakettiler :D 

+1 oy
(11,314 puan) tarafından

İ kadar çocuk sigmiş da bir senin çocuk mu sığmamiş madem düğüne rezerve girerken soyleselermiş

(6,812 puan) tarafından

Söylemedi kimse çay kahve parası almak için kapatmamis 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 211 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 307 göst.
28 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,086 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 484 göst.
0 oy