Selam kızlar akşam bir işletmeye gittik eşim kızım ben kahve içelim oranında kapalı alanı var şişme oyun alanı biz birer kahve içeriz kızda oynar dedik işletme cafe tarzı küçük bı yeri de organizasyon için bölmüşler nişan yapıyorlar oyun alanı da kapatmışlar sözde 1 saat oturduk eşim o bir saate en az 3 kere götürdü kızımızi 5 yaşında . Görevliden aldığı cevaplar çelişkili sıra var oyun alanı kaldırmaz bı cocugu daha dedi
neyse arada cam var oturdum izliyorum gelen giden çocuğu alıyor benimkini almıyor tuttum çocuğu gittim yanına senin derdin ne ben param la gelmişim buraya çayımı kahvemi içiyorum parasıyla da oynaticam bu oyuncakta dedim neymiş sorun çıkarma burası Nisan yerine rezerve dedim o zaman bı saattir niye oyaliyorsun kaldırmaz vs diye gelen giden çocuğu aldın benimkini almadın dedim bastım yaygarayi şikayet etcem dedim ondan sonra alalım para da almayalım ama düğüne rezerve diyor düğünden olmak sartmis dedim madem şart cafeyi de kapat 3 kuruş kahve parası alma hava soğuk nerde oyalnacak bu çocuk burda bu çocuğu ağlatmaya hakkın yok sikayet etcem dedim aradım polisi gitti ceza kesti
Siz olsanız tepkiniz ne olurdu ?? Bence hakettiler hem oyuncağı rezerve ediyor hemde 3 kuruş kahve parasından geri kalmıyor hemde yalan konuşuyor