0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Kizlar esim inşaat işiyle uğraşıyor İstanbul'da hiç cevresi yok bir aydır boş ne olur eşi inşaat işiyle uğraşan var mı iş arıyor çok zor durumdayiz internette de yok hiç hergun bakıyorum 

5 Cevaplar

+3 oy
(4,777 puan) tarafından
İnşallah bulursunuz canım Rabbim hayırlı kapılar açsın size. Burdan da iş için çabanın takdir ettim, eşim çalışmıyo diye eşya isteyenide biliyorum iş isteyenide, İnşallah gönlünce olur 
(84 puan) tarafından
Canım şuan herkesin durumu belli zaten herkes anca geçimini sağlıyor bı kaç yere gitti çalıştı parasını vermediler internet uzeri bulmuştuk baskada hiç cevresi yok burda tek aklıma gelen yer burası oldu
-Reklam-
+1 oy
(795 puan) tarafından
Deprem bölgesinde yaşıyorum . Depremden bu yana burda o kadar çok inşaat işi var ki millet usta kapmaya çalışıyor resmen . Ustaların yevmiyesi 3.500 günlük . Geçici olarak buralara gelirse ekmeksiz kalmaz valla . Yıllarca da sürecek gibi görünüyor. 
(84 puan) tarafından
Canim hiç tanıdığı yok orda nasıl geleck peki
+1 oy
(6,752 puan) tarafından

İstanbul'un neresindesindesin canim 

0 oy
(1,571 puan) tarafından
Benim eşimde inşaat işiyle uğraşıyor iş çıkmadığı zamanlarda armut.com da teklif veriyor ordan iş çıkıyor gidip yapıyor 
(84 puan) tarafından
O nasıl oluyor cnm ücretsiz mu
(1,571 puan) tarafından
Yok cnm hesap bilgilerinle falan giriş yapiyosun ufak meblalarla teklif veriyorsun o şekilde iletişime geçiyorsun
(84 puan) tarafından
En ufak mebla ne kadar mesela canm
(1,571 puan) tarafından
Ya. 5 TL falandı en son yanlış hatırlamıyorsam ö
(84 puan) tarafından
Canm eşime soyledim diyor ordan ayda yılda bir geliyor oda ya parayı vermezseler sorun yasariz
(1,571 puan) tarafından
Valla o kadarıni bilmiyorum ama eşim hiç sorun yaşamadı
0 oy
(41 puan) tarafından
İlla inşaat mı olması lazım canım başakşehir Hastanesi'ne temizlik görevlisi alınıyor şehir dusundan gelenlere lojman veriyorlar bilgin olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 176 göst.
1 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,280 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 232 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,803 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,384 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 508 göst.