0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (6,834 puan) tarafından

image

Neler yapıyorsunuz bacılar ben torun bakıyorum :D

Hay.van o kadar bosverdi ki artık benim kız Ecrin  (4) onu bebek arabasına koydu mu anın tadını çıkarıyor uyuyor bı güzel oyuncağın içinde :D

Ecrin in bebegiymis bu bende anneanne :D

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

:D bende bebeyi uyuttum zikirleri tamamliyorum bi cay isitayimda baska islerim ve evlat cevizse torunda icidir diyolar dogru mu kiz 

(6,834 puan) tarafından
Doğru doğru:D garibim yıldı artık saldı anın tadını çıkarıyor:D

Allah kabul etsin ♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tüy yumağı:D ne ağzı belli ne burnu . Maşallah 
(6,834 puan) tarafından
Sorma ya çok tüylü :D bazen tuvalet konusunda zor oluyorda odası ayrı Allah'tan. Maviş maviş gözleri ♥️
0 oy
tarafından

Ay yerim yeriiimmmm bende oğlum delice evi dağıtıyor yattım oğlumu izliyorum napiyim dağınık evde büyüyen çocuk çok mutlu büyürmüş buda benim bahanem heralde :D

(6,834 puan) tarafından
Evet evet dağınık ev kınayan gelmesin boşver :D koltukta bı avuç yerde oturuyorum her yer kalem kitap oyuncak saç fırçası bile burda :D
tarafından
Aman aman evime bakacaklar gelmesin zaten :D aynenn koltuğun bi kısmına kivrildim bende yastıklar yerlerde ama olsundu oğlumun canı sagolsun :D hahha bizde de aynı duruumm
(6,834 puan) tarafından
Kedi gezdiriyor benimki de şu anda oda bakınyor araba da alıştı artık garip :D
0 oy
(6,196 puan) tarafından

Güzelliği tıpkı anneannesi mi diyelim :silly: Maşallah çok güzel bir şey bu nerden buldunuz öyle<3

(6,834 puan) tarafından
Hahah iltifat olarak kabul ettim :* ♥️

Eşimin arkadaşında vardı doğurunca verdi şu an 6 Aylık 3 ay oldu bize geleli kocaman dana oldu :D benim kız kucağına alınca zorlanıyor artık :D
(6,196 puan) tarafından
Ben de kedi görünce dayanamam ama eve kendimiz zor sığıyoruz 2+1 :D Buradan büyük bir eve taşınırsam kedi çok istiyorum. Sağlıkla büyüsün torun :D
(6,834 puan) tarafından
Bizim de daha önceki evimiz öyleydi küçücuk kedi balkon da duruyordu kapalı balkon da telef oluyordu hay.van daracık yerde buraya geceli 2 hafta oluyor 3 +1 gömme dolapli oda var orayj ona yaptım oyuncaklari malzemeleri vs orda duruyor arada bir evin içinde geziyor işte hem o rahat hem biz . Böyle çıktı mı ecrjn onu rahat bırakmıyor:D

Ben başta istemedim asla diye direttim sence simdj noldu en çok kim sevdi :D

Sagol darısı başına ♥️
(6,196 puan) tarafından
Hahahaha en istemeyen en çok sever :D
(6,834 puan) tarafından
Aynen bakımlarını ben yapiyorm maması suyu bende bı tek tuvaleti eşim temizliyor oda astim gecirdm rahatsız ediyor :(

Ama çok severim petek yatağı alcam ona :D

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,585 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anneolmakask (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 544 göst.
29 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ☘LİLA☘ (1,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 514 göst.
8 Mart 2020 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,255 puan) tarafından soruldu
0 oy