0 oy
390 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (152 puan) tarafından
Kızlar biz eşimle 4 yıldır evliyiz  ve ben çok derin duygular içerisindeyim eşimin beni eskisi gibi sevmediğini düşünüyorum bende bir kadınım eşimden hediye sürpriz bekliyorum hatta defalarca kez de söyledim ama o sana para verim ne istiyorsan al diyor ben hediye falan getiremem  diyor beni çok kırıyor    ama ağlamama asla da dayanamıyor gelir sarlir ama uyuduğu zamn da  sırtını çevirip uyur iki gündür ayağımı kirmisim sağolsun çok yardımcı oluyor neden böyle düşünüyorum bilmiyorum sizce niye böyle kızlar 

10 Cevaplar

+1 oy
(4,758 puan) tarafından
Canım ben dertleşecek bişey göremedim ki, erkeklerin genel yapısı bu zaten. Hic burda yazılanları okumuyomusun millet neler yazıyo. Halimize şükretmeliyiz 
-Reklam-
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Erkeklerin zamanla ilgisi azalıyor bu sevmedikleri anlamına gelmiyor ama kadınlar daha fazla ilgi bekliyorlar söyleyince de abartıyorsun diyorlar ama bu böyle :) canını sıkma eşin seni seviyordur eskisi kadar göstermiyor sadece niye böyle bilmiyorum ama bazı erkekler zamanla ilgiyi azaltıyor. 
(152 puan) tarafından
İki kızım var biri üç yaşında diğeri 9 aylık çocuklara çok ilgisi var ondan mı diyorum acaba bazen
(2,423 puan) tarafından
Benimde iki çocuğum var çocuklara ilgisi sevgisi var onlara olan sevgisi daha çok tabii ki birde iş güç hayat stresi de etkiliyor. Tüm ilgi ve sevgi daha çok ihtiyacı olan çocuklara kayıyor eşlere birşey kalmıyor sanırım.
(152 puan) tarafından
Desene böyle devam edicez inşallah düzelir
(2,423 puan) tarafından
Bende evleneli 8 sene oluyor çocuktan sonra azaldı böyle böyle geçiyor beni sevmiyor diye düşünme gerçi bende düşünüyorum ara ara :D ama sonra geçiyor benim için yaptıklarını düşündükçe :)
0 oy
(2,921 puan) tarafından
Canim bazi erkekler gercekten hediye isinden anlamiyor.mesela benm esimde her istedgimj alir eder ama eline bi hediye alipta gelmjs biri degil.11senedir naptiysamda adama bunu huy edindiremedim.beni sevdigini biliyorm banada bunu belli ediyor.mesela dogum gunumde falan bi hediye alsana diyorum kendine ait kredi kartin var istedgini git al diyor illede benm almami istiyorsan birlikte gidelim diyor ama kendi supriz yapip bisey getirmiyor.alistim artik ses etmiyorm bu huyuna bazi erkeklere napsanda bazi konularda huy degistirmiyor.napabilirsn bilmiyorm ama seni sevdginden eminsen bence gunleri kendjne zindan etme keyfini cikarmaya bak.
(152 puan) tarafından
Özel günleri kutlamayı sevmez tabi nisanliyken evliliğimizin ilk yılı   tüm özel günleri kaçırmazdi   şimdi çocukların doğum gününü bile kutlamaz bir pasta getirir yiyelim bitsin der
(2,921 puan) tarafından
Bazi erkekler zaman gectikce oldu bittiye getirmek istiyor canim.uzme kendini bosver ama rahatszliginjda guzel bi sekilde ara ara dile getir.belki farkina varir zamanla
0 oy
(5,419 puan) tarafından
Bence çok nadir romantık erkek cıkıyor yani. Ben de geven senne doğum günümde neden bana hedıye almadın dıye kavga cıkarmıstım pasta almıstı ve bıkaö gun oncesınde para vermıstı ona göre bu yeterli ama bana kendı dusunerek aldıgı bı hedıye mutlu edecektı. Buedakıler beklentıye gırme dıyınxe de kızmıstım tabııki beklıcem falan dıye ama baktım ki bunun deger vermekle falan alakası yok bizim gibi düşünüp bizim ggibi görmüyorlar. Ne yaparsa ona mutku oluyorum. O da mesela eve eşya alnca cok mutlu olmamı bekler ama bana göre eve alınan esya :D sen de ilerde kabullenırsın bence esın senı sevıyor ama ıstedıgın incelikte biei değil yaoacak bişey yok. 
(152 puan) tarafından
Ayn ne istersem getirir ama  hediye bekleme der
(5,419 puan) tarafından
Sen de zamanla alışcaksın.çunku huylu huyundan gecmıyor. O yüzden Sorun etme :))
0 oy
(3,398 puan) tarafından
Erkekler öyle anlatırsın anlatırsın mal gbi bakarlar , ben geçen oglm terlemiş mavi penyesini getirrmisin diyirm tamam dedi dolabı açmış mal mal bakıyor en köşede alt rafta elbiselerin 2 3 arasına bak diyirm yok nerde diyor bulamadım öyle bişi yok gel bulursana 1 bin TL verecem dedi kalktım dediğim yerde çıktı yav elini iki penyeye at dimi illa ordadir yok benmki dolabı açıyor bakiyor sadece , ağrı kesici alacak buz dolabını açıyor saatlerce bakıyor bulamiuor göz önünde olan seyi
(152 puan) tarafından
Acaba mahsuzen mi yapiyor sizinki sırf birdaha bana soylemesin diye  o konuda bizimki  fazlasıyla yardımcı olur
(3,398 puan) tarafından
Ya o an elimde başka bişi oluyor ne var yani bulsa getirse dimi kodlamam.gerekiyor çorap kutusuna kadar ki bulsun . Yoruyolar
0 oy
(1,524 puan) tarafından
Bence biz kadinlar herseyi fazla abartiyoruz)).ilgi dikkat seviyoruz .benim esimde oyle hediye filan almaz surpriz yapmaz ama.ben.ona yaparim. Sevdigini bile ara sira soyler ama tabi hiss etdirir.seninde esin seni seviyor . Kiyamiyor yardim ediyor filan yazmissin.bide benim icin en onemlisi saygi duymasi sevsin ama sevgisidende cok saygi duysun.
(152 puan) tarafından
Evet hediye almaz beklemez de   geçen gün evlilik yıldönümümüzde babası iki yıl önce vefat etti ona babasının fotoğrafini büyütüp çerçeveliyip astım gördü çok mutlu oldu tşk etti     bana saygısı çok var   kırmak istemez beni
(1,524 puan) tarafından
En onemliside bu bence erkeklerin 100/90ı afedersin okuz zaten incelik yok)karakterde asla degismez ne kadar duzeltirsen duzelt aslaaa degismez esimden biliyorum ne jestler ne surprizker yaptim ona sayisi kalmadi ama artik hic bir sey beklemiyorum.cunki kabullendim karakteri boyle bisey isteyince direk yuzune bunu istiyorum alirmisin diyorum shsjs.guller cicekler hediyeler kapida beklemiyorum.zaten herkesde oyle olacak diye bisey yok.herkesin kendine gore karakteri var degilmi.hersey filmlerdeki gibi olmuyor malesef.mesela bir ara ben esimi degistirmek icin cok ugrastim 7ay eltim kaynim kaynanamgilde ayni evde yasadik kaynim cok dikkatcildi eltime bebek bakiminda cok yardim ederdi kaynvalidem kinardi ama neyse shsj.bende her isimi yalniz yapiyordum arti evin isleri filan.esime abin gibi ol yardim et biraz sende babasin falan filan tartisiyordum
Sonradan anladimki manasiz konulara girmisim degismedi aylar gecti ayni .dagitmakdan baska bildigi bisey yok huyu boyle
0 oy
(1,173 puan) tarafından
erkekler hassas ve inve düşünmezler cnm 

çokda istekte bulunma 
0 oy
(899 puan) tarafından
Bazıları hediye konusunda zayıf oluyor benim eşim de hediye alamaz istediğini al der , istediğim bir şey varsa da fiyatına takılmaz hemen alır. Geçenlerde dışarı çıktık kendine bir şey al sana bir şey alasım var dedi. Benim istediğim de haberim yokken bir şey alıp gelmesi ama bunu yapmıyor ne alacağımı bilmiyorum diyor
0 oy
(672 puan) tarafından
Gecen bi soz okudum pisikoloq dr.Gulseren budayicioglunun sozudur.erkekler yaslandikca kadinina baglanir ilgi gozterir ve ilgi bekler ama kadinin bu ilgiye gencken ihtiyaci vardir diye cok sevmisdim bu lafi.ama sende kabullenmye calis bence insan 7de nasilsa 70de de odur sen konusmakla duzeltemezsin bence sadece kendini yorar ve yipratirsin.akisina birak.arayan kotu seyler bulur sen onun iyi seylerini gorerek sukr etmeye calis bak o zaman nasil deyisecek hayatin:)
0 oy
(491 puan) tarafından
Kelin merhemi olsa başına sürermiş seninki yine hasta olduğunda falan ilgileniyor benimki bir de üstüne bana kızıyor çocuğa geçecek diye :(

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 454 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yeni bir hayat (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 180 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Vedat45& (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 504 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Seyda0648 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.