0 oy
148 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
İlk defa tek basima sarma sardim 25 dk pisirdim içi guzel ama dışı sert kaldı. Yapraklar 2 gun suda bekledi sonra haslamadan sardim haslamam mi gerekirdi? Tekrar pisirsem kotu mu olur?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Üst kat bazen sert kalabiliyor hepsi mi öyle. Ben fırın kağıdı örtüyorum artık sert ve kara olmuyor
tarafından
Aa ben has tokat yaprağı kullanıyorum bide üzerine bir limonu sıkıp döküyorum ufff yani azda zeytinyağı ııımmmm:) olsada yesek
tarafından
Yesek ☺☺☺
tarafından
Belki limon sıktığın için sert kalabilir cnm
tarafından
Yaprak cinsi de durumu değiştirir belki.  Hirtsa yaprak istediğin kadar kaynat oynat hirt kalır
tarafından
Bilemiyorum o zaman yaprak alcağın yeri değiştiricen bacı
-Reklam-
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Haşlaman gerekiyordu canım ondan tekrar pişirirsrn lapa olur  yenilmez 
0 oy
tarafından
Ben ağır ateşte pişiriyor 30-35. Dk felan küçük gözde ağır ağır güzel oluyor.  

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 164 göst.
0 oy
6 cevap 237 göst.
0 oy
5 cevap 252 göst.
7 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 339 göst.
9 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,076 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,467,806 soru

24,049,511 cevap

329,579 kullanıcı

...