+1 oy
123 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar benim hiç bir sorunum yok tüm gerekli şeyleri yaptırım hormonlar rahim filmi ne gerekiyorsa eşimde yaptırdı ama bi türlü hamile kalamıyorum 2020 de 31 haftalık ölü doğum yaptım ondan sonra hamile kalamadım bu durumda olan varmı hamile kalan önerileriniz varmı

3 Cevaplar

+1 oy
(7,015 puan) tarafından
Ablamda bir kere düşük yaptı hamile kalamiyor doktor ikinizde sorun yok stres yapma diyor sizde de sorun yoksa olur stres yapma cnm  
-Reklam-
+1 oy
(1,510 puan) tarafından
Psikolojik olabilir annemin kız kardeşi en küçük teyzem 26 haftalık bebeğini kaybetti ve yaklaşık 5 sene bebekleri olmadı piskiyatriye gitti tedavi gördü 36 yaşında anne oldu 
(2 puan) tarafından
Eve t psikolojik sanırım çocuk düşüncesini çıkarmam gerek aklımdan
(2 puan) tarafından
Evet psikolojik sanırım çocuk düşüncesini çıkarmam gerek aklımdan
+1 oy
(128 puan) tarafından
Merhaba bende polikistik var ve troidlerimde problem var normalde hamile kalma ihtimalim çok düşük ona rağmen ilk deneme de hamile kalmıştım tabi kişiden kişiye göre değişiyor ama bazı konularda dikkat etmek gerekiyor mesela özür dileyerek anlatıyorum 

mesela ilişki her gün değil de 3 gün arayla bir olması lazım spermler güçsüzleşiyor her gün olunca 

Ondan sonra gününü yumurtlama dönemine denk getirirsen hamile kalma şansın %70 yumurtlamana 3 gün kala ve yumurtlama günü ilişkiye girmeni tavsiye ederim yumurtlama gününden sonra ki 3 gün içerisinde de deneyebilirsin ondan sonra bi 10 gün ara ver çocuk oluşumunu bekle 

İlişkiden sonra hemen kalkma en az yarım saat sırt üstü yat ayaklarının altına yastık koy yarım saat dursun hatta gece boyunca kalkmayada bilirsin 

İlişki sonrası genital bölgeyr aşırı su vurma ki dışarı çıkmasın 

Bence böyle bir dene Ben çok okudum ettim ondan sonra ilk denemede olmuştu tabi ben kürtaj olmak zorunda kaldım ama sıkıntı benimle alakalıydı  
(128 puan) tarafından
O zamanlar çok sıkıntılıydı benim için sürekli farklı bir tanı koyuyordu doktorlar bana ama ben hiç kendi moralimi bozmadım her zaman inandım hamile kalacağıma hatta öyle ki nerdeyse her gün test yapıyordum sonra bıraktım dedim günü bekleyeceğim bekledim ve oldu bu gibi durumlar da stres en etkili şey sakın stres yapma hep inan Allah yukarı da bol bol dua et o kimseyi geri çevirmez bugün olmazsa yarın bu ay olmazsa sonraki ay mutlaka vardır kaderinde seninde birşeyler
(2 puan) tarafından
Tşk ederim cnm deneyeceğim tavsiyeni inşallah bir an önce olur çünkü yasım 40
(128 puan) tarafından
Hayırlısı olsun hakkında

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 161 göst.
+1 oy
1 cevap 89 göst.
0 oy
2 cevap 125 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (401 puan) tarafından soruldu