+1 oy
169 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (449 puan) tarafından
Son öğünü saat 7 de bittirdim kizlar aralıklı oruç yapcam acaba şimdi başlasam yoksa sabah mi başlasam.dogrusu ne acaba uygulama üzerinden takip edecem için 

2 Cevaplar

+1 oy
(872 puan) tarafından
Tamam işte canım 7de bitirdin yemeği hiç birşey yemeyeceksin sıvı harici taa sabah 10 11 e kadar hatta daha fazla dayanirsan o kadar iyi yanı ne kadar geç başlarsan o kadar iyi
(449 puan) tarafından
Anldim cnm ozman bismillah diyeyim ben
(872 puan) tarafından
Kaç kilosun canım bende aralıklı oruç tutmaya çalışıyorum
(449 puan) tarafından
63 cnm senn
-Reklam-
0 oy
(6,540 puan) tarafından
Tamam canim baska bisey yeme.

Sabah 11 de kahvalti et. En son 5 te aksam yemegini yemis ol. 5 ten sonra bisey yeme. Bi de kahvalti ettikten sonra 4 saat bisey yeme. 

Ayrica bisey yemeden once yedikten hemen sonra su icme. Yani su ictikten en az 1 saat sonra biseyyler ye ya da biseyler yedikten en az 1 saat sonra su ic.

Bi de bisey yemeden once mutlaka yesillik ye ot olur salata olur. Ogunlerde ilk yedigin sey yesillik olsun. 
(1,444 puan) tarafından
Canan Karatay' ın şu sözü aklıma geldi yeşillik yemeyin sizi zayıflatmaz aksine kilo aldırır. Bakın inekler ot yiyor nasıl kilolular demişti sjjsjs.
(6,540 puan) tarafından
İneklere ot kilo aldirmaz.
İnek beslensin veya sutu yagli olsun diye, arpa,cavdar,misir ,kuruyemis falan veriyolar. Sadece o ile beslenen inek besili olmaz.
Bisey yemeden once yesillik ye dememin sebebi de simdirim acisindandi. Besinler daha kolay sindirilir ve bagirsaklar daha hizli calisir.

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 238 göst.
14 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Powerpufff (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
0 oy
7 cevap 266 göst.
30 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
26 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Allizzwell11 (510 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,823 soru

24,021,534 cevap

328,247 kullanıcı

...