0 oy
195 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,653 puan) tarafından

Kızlar biri 3 diğeri 14 aylık iki erkek çocuk annesiyim 3 yaş oğlumun kardeş kıskançlığı hiç olmadı herkese de yaptıklarımı yapmasını tavsiye ettim çoğu kişiden olumlu dönüş aldım oğlum çok az kıskançlık yaşadı hafif derece desem yeri yani mesela doğduğundan beri toplasam 10 kere bile vurmamıştır vurması da sinir ve kriz anında oldu kardeşini koruyor sahipleniyor mesela ben kardeşine kızsam anne çok küçük yazık ya kızma diyor :) geçen gün odanın ışığını kapattı mesela anne kardeşimi ben korkurum karanlıktan korkmaz dedi hep böyle davranıyor çocuğum kardeşine ama gel gelelim kardeş kıskançlığı ile ilgili fikirler sunan anadan abi kıskançlığına çözüm bulamayan ananın derdine kızlar özellikle belki yanlış anlıyorumdur diye bi hafta gözlem yaptım küçük oğlum abisini kıskanıyor resmen şöyle ki büyük oğlum yanıma yaklaşmaya başlayınca bağırıp çağırıyor gelip itikliyor mesela bugün akşam emzirirken küçük oğlumu öptüm sonra büyük oğlums annem gel seni de öpüyüm dedim oğlum koşarak geldi ama küçük beyefendi memeyi bırakıp birden bağırdı ve eliyle ayağıyla olanca gücüyle abisini ittirdi abisi de anne sanırım gitmemi istiyor beni sevmiyor çok üzüldüm dedi gözleri doldu sanırım büyük oğlumda benim gözlemlediğim şeyi farketmiş olmalı ki ondan böyle bi cümle kurdu diye düşünüyorum ben bu duruma ne çare bulayım bana yardım edin aa dostlar :₺

1 cevap

0 oy
(1,709 puan) tarafından
İlk defa böyle bir durum okudum ama 14 ay anneye olan bağlılığın arttığı bir ay anneyi paylaşmak istememesi normal ama siz yinede öyle yaptığında ama o abi ve abin seni çok seviyor bende ikinizi kocaman seviyorum gibi cümlelerle yumuşatılabilir gibi hissettim 
(1,653 puan) tarafından
Söylüyorum canım ama çok anladığını düşünmüyorum ben hep kardeş kıskançlığı gördüğüm için gözlem yapıp kardeş kıskançlığı yaşamadım şükür ama küçük fena :bana zaten doğdu doğalı aşırı düşkün bir bebekti kimsede durmazdı hala daha öyle sabah babasına bırakıp markete gittim yarım saat eve bi geldim kapı açılır açılmaz hızlıca yanıma gelip ağladı 1 saat kucağımda bana sarılıp oturdu :)
(1,709 puan) tarafından
Gerçekten vahim bir durum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 158 göst.
+2 oy
2 cevap 218 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Kokusuask (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 455 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Helinnn (356 puan) tarafından soruldu