0 oy
615 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (40 puan) tarafından
Kızlar benim bekar görümcem var üc senedir evliyim evlendiğimden beri eşimi benimle paylasamaz aramızı acmaya bizi ayırmaya calısır hicbir oyunu planı ise yaramadı başaramadı yani. Konu acıp anlatmıstım Abim evlenince yerim daraldı katlanamıyorum diyen birisi siz düşünün tehlikesini. Şimdi duruldu ufak tefek seyler yapıyo ama ben hic karsılık vermedim Allaha havale ettim hemen münakasa edip esimle kötü olmadım sustum. Ama kızlar bu kızın gereksiz kıskanclıkları yüzünden bosanma aşamasına geldiğim dönemde görüncemin evli cocuklu birine ilgi duyduğunu gördüm kulağımla da işittim şahit oldum. Önüme düştü durduk yere böyle bi şeyi bilmek bile istemezdim emin olun. O kadar usanmıştım ki eşimi bana bırakmamasından onun kocasıymış gibi eşimin parasını dahi bana hak görmemesinden ben de bosanmak istedim evliliğimin başında. Eşimle o seviyeye geldik. O dönem canımı cok yaktığı icin ben evli cocuklu birine ilgi duyduğunu adamı ayartmaya çalıştığını kendi anneme ablama en yakın arkadaşıma sinirimle anlattım. Çok pişmanım. Beni boşandırmak istiyo cünkü evli insanlarla derdi var gözü sürekli evlilerde yuva yıkmak icin dünyaya gelmis dedim. O evli adama yaptığı kurları anlattım tek tek. Kınadım anlayacağınız. Şimdi evliliğim düzelip eşim de kardesine gereken uyarıyı yaptıktan sonra sinirimle söylediğim icin pisman oldum. Benim de kızım olacak. Cok korkuyorum. Eğer yuvam yıkılıyo olmasaydı canım bu kadar yanmasaydı annemi bırakın kendime dahi bunu söylemezdim görmezden gelirdim. Böyle bi şey icin helallik isteyemem helallik istemeye kalkarsam nedenini söylemem lazım. Sen evli biriyle münakasa ediyosun ben de seni gördüm birilerine anlattım diyemem her sey ortaya cıkar. Eşim duyar kardesini öldürür. Tövbe ediyorum dua ediyorum. Kınadığım için. Şu da var o hala benim yuvamı yıkmaya çalışıyo ama benim derdim kınadığımı yasamak. Cok korkuyorum kızlar. Napıcam ben. 

9 Cevaplar

0 oy
(312 puan) tarafından
Herşeyi ortaya dokucen kanıtlariyla hemde neden hep kendini ezdirip ona fırsat veriyonki yuvam yıkılacak diyon hala bişe demiyon canım Allah biliyo kimin haklı haksız olduğunu istediği kadar çabalasin kendi başına gelir
-Reklam-
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Tövbe et dua et, yaşamazsın inşallah. Onunda iyi olması için dua et..

Onunla ilgili videoda varmış 
(3,407 puan) tarafından
(40 puan) tarafından
Teşekkür ederim :( okurum bunu artık
0 oy
(1,922 puan) tarafından

image

Oku cnm.....
(40 puan) tarafından
Teşekkür ederim :(
0 oy
(23,385 puan) tarafından
Tövbe et. Hepimiz zaman zaman içimizden ya da disimizdan biseyleri kınıyoruz. Bu da böyle olur mu diyoruz. Tövbe kapısı hep açık. Ama şimdi sen onu. Giybetini de yaptığın için onun helalligini de istemen gerekir diye düşünüyorum. 
0 oy
(429 puan) tarafından
Valla cnm önce kanıtla sonra ortaya dok hala ayirmaya çalışıyor diosun 

Bırak da yanan o olsun o zaman helalik işte senn gelecegincen korktuğum için anlatıyorum de bnmde kızım var Allah korkum var de bnce 
0 oy
(6,863 puan) tarafından
Bence kınamamışsın o senin yuvanı dağıtmaya çalışmış eşinde kardeşine çanak tutmuş kırılıp üzülen sabreden sen olmuşsun ama herkesin sabrının bir sonu vardır sende patlamışsın sonunda iftira atmamışsın olanı söylemişsin boşuna dert etme evladını güzel yetiştir mız halaya oğlan dayıya misali olmasın Rabbim herkesin evlâdını doğru yolda kılsın inşallah
0 oy
(4,295 puan) tarafından
Bir sürü şey yaşandı gel seninle karşılıklı bir helalleselim de helallesin 
0 oy
(252 puan) tarafından
Öncelikle umarim görümcen bu yaptiği hatalarin bedelini agır ödemez.. Bir insanin yaptiği hatayi dile getirmek herzaman kınamk olmaz ozaman yapilan yer edepsizliğe her yanlisa susmamjz gerekir. Burda senin niyetin önemli diye düsunüyorum ben  rabbim hidayet versin senin yuvanada huzur versin cnim kendini bukadr yipratma rabbim afdedicidir. Görümcenlede mesafeni koru 
0 oy
(176 puan) tarafından
Ben haklı haksız, deyil. Ben abimin eşini kıyamadım uyarmak gibi çok kez kızdım. Rabbim ölmeden cok sükür bana bu dünyada verdi benden cıktı cok tövbeler ettim ama rabbim büyük aynı seye benzer 7 kere aynı şeyi yaşattı. İnsan ettiniz bulmadan ölmez derdi yaşlılar.  Cok sükür Ben bu dünyada yasadım diye  sükür ediyorum.  

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 186 göst.
0 oy
7 cevap 297 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sed.bey (32 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 425 göst.
+1 oy
8 cevap 323 göst.

Kategoriler

1,475,704 soru